Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler KonuHz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.
Sıra bana gelmiş dua arkadaşlarım benim hepinize Allah razi olsun okuduğunuz duaların sevabıni karşılığını kat kat versin size Rabbim inşaallah. Kendim için 400 okudum
2 ARKADAŞIMIZIN DUASINA ÜST ÜSTE MAZERETSİZ KATILMAYANLAR LİSTEDEN ÇIKARILIR. Not; liste bitene kadar yeni kişi almıyoruz.
Kızlar eşim için salat-ı tefriciye dağıtıyorum. Nisan'ın ilk haftası nakil sınavı var. Merkezde 4 cami boşmuş. Hayırlısı ile onlardan birine atanmak istiyoruz. Allah rızası için okurmusunuz. Eşim in ismi ALİM. Kaç tane alırsanız söyleyin ben toplamdan düşeyim.
Sıra bana gelmiş dua arkadaşlarım benim hepinize Allah razi olsun okuduğunuz duaların sevabıni karşılığını kat kat versin size Rabbim inşaallah. Kendim için 400 okudum
2 ARKADAŞIMIZIN DUASINA ÜST ÜSTE MAZERETSİZ KATILMAYANLAR LİSTEDEN ÇIKARILIR. Not; liste bitene kadar yeni kişi almıyoruz.
Kızlar eşim için salat-ı tefriciye dağıtıyorum. Nisan'ın ilk haftası nakil sınavı var. Merkezde 4 cami boşmuş. Hayırlısı ile onlardan birine atanmak istiyoruz. Allah rızası için okurmusunuz. Eşim in ismi ALİM. Kaç tane alırsanız söyleyin ben toplamdan düşeyim. [/QUOTE]
Canım Mihrimah için zaten 400 almıştın. Sıradaki için diye de yazmamışsın. Sordum ama cvpta vermedin. Yenibidunya nın kalan duası 250 Bu msjı kimin için yazdın bilmiyorum ama Ben Yenibidunya dan düşüyorum 250 sini. Bitsin arkadaşın duası. Kalan 200 ü bi sonrakine ekliyorum
Kızlar eşim için salat-ı tefriciye dağıtıyorum. Nisan'ın ilk haftası nakil sınavı var. Merkezde 4 cami boşmuş. Hayırlısı ile onlardan birine atanmak istiyoruz. Allah rızası için okurmusunuz. Eşim in ismi ALİM. Kaç tane alırsanız söyleyin ben toplamdan düşeyim. [/QUOTE][/QUOTE]
Kızlar eşim için salat-ı tefriciye dağıtıyorum. Nisan'ın ilk haftası nakil sınavı var. Merkezde 4 cami boşmuş. Hayırlısı ile onlardan birine atanmak istiyoruz. Allah rızası için okurmusunuz. Kaç tane alırsanız söyleyin ben toplamdan düşeyim. Kalan; 2.700
Kızlar eşim için salat-ı tefriciye dağıtıyorum. Nisan'ın ilk haftası nakil sınavı var. Merkezde 4 cami boşmuş. Hayırlısı ile onlardan birine atanmak istiyoruz. Allah rızası için okurmusunuz. Kaç tane alırsanız söyleyin ben toplamdan düşeyim. Kalan; 2.700[/QUOTE]
Evet maşallah Allah razi olsun canım benim belki senin başlamn ugurlu gelmiştir. Ayy inşallah yaa çok heyecanlıyım bu ay umut var içimde ovu. Testi almıştım bi de kür uyguluyorum son 6 gün bakalım sonuç ne olacak. Dualar vesile olurda inşallah listemizde hamis dolar ve topik kolay doğum için dualar listesine dönüşür :))
Kızlar eşim için salat-ı tefriciye dağıtıyorum. Nisan'ın ilk haftası nakil sınavı var. Merkezde 4 cami boşmuş. Hayırlısı ile onlardan birine atanmak istiyoruz. Allah rızası için okurmusunuz. Eşim in ismi ALİM. Kaç tane alırsanız söyleyin ben toplamdan düşeyim.
Kızlar eşim için salat-ı tefriciye dağıtıyorum. Nisan'ın ilk haftası nakil sınavı var. Merkezde 4 cami boşmuş. Hayırlısı ile onlardan birine atanmak istiyoruz. Allah rızası için okurmusunuz. Kaç tane alırsanız söyleyin ben toplamdan düşeyim. Kalan; 2.700
[/QUOTE] Dua arkadaşlarım iyi ki varsınız duam bitmiş. çok duygulandim kimbilir kaç ayrı ilde kac km uzaktayiz birbirimize belki yurt dışında olanlar bile vardır ama gonullerimiz ayni yerde. birbirimizi tanımıyoruz ama dualarla buluşuyoruz. Bu çok güzel bişey başta bu sayfayı açan arkadaşım olmak üzere listede olan duama katılan ya da kaçıran arkadaşlarım Rabbim hepinizden ayrı ayrı razi olsun her ne sikintiniz var ise bu dua vesilesi ile son bulsun e tabi bi de gobislerimiz de bebek dolsun :). Muminin mumine duası kabul olurmuş. Rabbim duaları kabul etsin.. hepinizi öpüyorum arkadaşlarım hakkınızı helal edin :*)