Canım sana yumurta Gelişimi için ilaç vermedimi Dr untatlm biliosn ki persmbe doktora qttqmde cok üzülmstm hc yumurtalk olusumu yok demsti doktor bni yarn icin yine caqrdi ama hc qtmek dahi qelmiyo içimden..yarn son kez bi daha bakalm yumurtaliklara dedi ama sanmam bsy deqsms oldugunu..igneye baslicaz insallah onunla olusum saglanr
Anladım canım önceki yazıları okuyamadımda kusura bakmazsan sorun neydi bende pco lıyum klomen kullandım yarın kontrolüm var bakalım neler olmuşEvet canm klomen kullandm ama hc etki etmedi
yaaaaa bnde pco luyum tatlm ovülasyon testleri aldm bir türlü cift çizgi yakalayamdm onn icin doktora qttm ve yumurtalarm büyüsn die doktor klomen verdi ama vücudum tepki vermedi igneye baslicazAnladım canım önceki yazıları okuyamadımda kusura bakmazsan sorun neydi bende pco lıyum klomen kullandım yarın kontrolüm var bakalım neler olmuş
Yarabbim ne zor süreçler Rabbim yardımcımız olsun peki günde ne kadar içtin canım klomeni bana yarım iç dediyaaaaa bnde pco luyum tatlm ovülasyon testleri aldm bir türlü cift çizgi yakalayamdm onn icin doktora qttm ve yumurtalarm büyüsn die doktor klomen verdi ama vücudum tepki vermedi igneye baslicaz
Evet canım ilk kullandım fena Ağrı yaptı kasıklarımda korkuyorum kiste dönüşür diyeSen ilk defa mi kullandn klomen cnm ?
300 okudum cnm allah kabul etsinSIRALA BİR ARKADAŞIMIZA
10.000 ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==>hasretimsensin arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ:
1=MASCULİN.....................300
2=VOLHAT.........................300
3=OKULUM........................300
4=YASEMİN.......................350+30
5=ESES50...........................
6=ŞENGÜL1976..................
7=CRAZY3527....................
8=SEVİMLİ_090..................350
9=BUKEETBUKET...............
10=ELMİRASU....................
11=ESMERM91...................370
12=GUL_CANN...................
13=CEREN15.......................300+50
14=DAMLA_22....................300
15=MAVİZM.......................300
16=DENİZ1111....................350
17=GÜL333.........................300
18=ZAHİDEM70.................300
19=ZEYNEP0682......... ......300
20=ZEYNEB21....................300
21=FAME35..................300
22=PAPATYAM_3474.........400
23=DERYA--07....................350
24=HASRETİMSENSİN.......500
25=FERMANTE..............300
26=ZYNPYKTA................... 350
27=MMİHRİMAH................300
28=YENİBİDÜNYA.............1.000
29=EFSUN_ADA..................
30=ESK26Z..........................300
KALAN...............................2.700
2 ARKADAŞIMIZIN DUASINA ÜST ÜSTE MAZERETSİZ KATILMAYANLAR LİSTEDEN ÇIKARILIR.
Bende klomen kullanmıştımEvet canım ilk kullandım fena Ağrı yaptı kasıklarımda korkuyorum kiste dönüşür diye
gercktn ne kadr zor hemde..günde 2 tane ictm sabah aksam cnm ama fayda etmediYarabbim ne zor süreçler Rabbim yardımcımız olsun peki günde ne kadar içtin canım klomeni bana yarım iç dedi
Hmm bnde hc aqri olmadi cnm aqri iidr demekki büyüyoEvet canım ilk kullandım fena Ağrı yaptı kasıklarımda korkuyorum kiste dönüşür diye
bndede sivilce yapti tatlmBende klomen kullanmıştım
Aşırı sivilce yapmıştı.
Yok yere hormon aldığımız için vücudumuz değişik tepkiler veriyor.
Ve benim adetimi 3 gün geciktirmişti klomen
Hadi ya bende çok korkuyorum ters tepki verir diye geçen ay çatlatma iğnesi oldum Çatlamadı kist yaptı bu ay trmizlenmiş çok şükür klomen verdi Buda inşallah kiste dönüşmez peki sen şu an ne aşamadasın canımBende klomen kullanmıştım
Aşırı sivilce yapmıştı.
Yok yere hormon aldığımız için vücudumuz değişik tepkiler veriyor.
Ve benim adetimi 3 gün geciktirmişti klomen
gercktn ne kadr zor hemde..günde 2 tane ictm sabah aksam cnm ama fayda etmedi
Hmm bnde hc aqri olmadi cnm aqri iidr demekki büyüyo
bndede sivilce yapti tatlm[/QUOTE.
Inşallah kısa zamanda sonuç alırız benim yumurta büyüyor ama çatlamıyor inşallah yarın iyi haberler alırım yoruldum artık
Canım aynen ilave hormon yükleniyor her yerimiz şişiyorHadi ya bende çok korkuyorum ters tepki verir diye geçen ay çatlatma iğnesi oldum Çatlamadı kist yaptı bu ay trmizlenmiş çok şükür klomen verdi Buda inşallah kiste dönüşmez peki sen şu an ne aşamadasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?