çalışıyorum da ben duaların süresi ne kadar her an aktif olamıyorum bende katılmak istiyorum tabiki ama takip etmem zor biraz burayı. duaları okur haber ederim ben sürekli beni de listeye alır mısnız?Hoşgeldin canım aramıza
Başka bi topikte konuşmuştuk sanırım.
Canım listemiz herkese açık
Sayı şartımız yok herkes okuyabileceği kadar alıyor herkesin duya katılacağı kadar alıyor fazla almıyoruz.
Grupça tek şartımız herkesin duasına katılman
Çünkü kimin kime ettiği dua kabul olur bilemeyiz
2 arkadaşımızın duasına üst üste mazeretsiz katılmayanları listeden çıkarıyorum bilgin olsun canım
şu sıralar ben de bu his içindeyim canım. saki hiç olmayacak gibi.Canım demiştim ya iğne çok etkili diye. İnşallah iğnelerle olacak.
Ama buna inanman lazım umutsuz olmayalım.
Bak benimki de sebepsiz olmuyor
Hiçbir sorunumuz yok. Yumurtam büyüyor çatlıyor kendiliğinden ama bak bende hamile kalamıyorum.
Bende bazen üzülüyorum
Sorunsuz olmuyor diyorum. Yine sorunsuz olmamaya devam edecek diyorum.
Hep böyle düşünüyorum
Gittim canım farklı doktorlara rahim filmide çektirdim oda temiz. Evet benimki tuaf canım stresten dedi doktorlar.yasemincm bir kac doktora mi gttin yoksa tek doktora mi muayne oldn ?sennkide tuhaf bi durum ama bebegm senin hiiiic yoktan asilama tüp bebek yapma sansin var bnm yumurtam olmazsa o sanslarm bile yok
Dualarımız sizinle adlı yerde bir çok dua sayfası var canimkızlar bildiğiniz dua sitesi yokmu zikir sitesi kafama göre bı bulamadımmmmmmm
bulamadım linkni werr mısınDualarımız sizinle adlı yerde bir çok dua sayfası var canim
Canım bi sabah bi akşam bakamazmısın sayfamıza.çalışıyorum da ben duaların süresi ne kadar her an aktif olamıyorum bende katılmak istiyorum tabiki ama takip etmem zor biraz burayı. duaları okur haber ederim ben sürekli beni de listeye alır mısnız?
kuzum az kafaya takmasan sonucta bi skintin olmadiginin kanaatindesn demekki zamani var az daha sabir bebegm..bn suan ya yumurtam olmazsa gelismezse skintisindaym yumurta takibi fln yaptrdn mi canm belki günü yakalayamiosnzdrGittim canım farklı doktorlara rahim filmide çektirdim oda temiz. Evet benimki tuaf canım stresten dedi doktorlar.
Canım o kadar çok kişi varki hiçbir sorunu olmayıp aşılama yaptırıp tutmayan o kadar çok kişi varki. Onda da umudum yok yani.
Dua edelim canım inşallahhh olur yumurtan adet oluyorsan yumurtanda olur İğneyle falan
Bak burda bi sürü dua sayfası varbulamadım linkni werr mısın
Köydeyim canım eşimin görevinden dolayıkuzum az kafaya takmasan sonucta bi skintin olmadiginin kanaatindesn demekki zamani var az daha sabir bebegm..bn suan ya yumurtam olmazsa gelismezse skintisindaym yumurta takibi fln yaptrdn mi canm belki günü yakalayamiosnzdr
Aynen canım Allah sonumuzu hayır etsinşu sıralar ben de bu his içindeyim canım. saki hiç olmayacak gibi.
o zaman su sekilde düsün snin cok sükür ki bir problemn yok yaaa olsaydi ? Ya o hastaliktan kurtlmak icin ugrassaydn ? Bak cift cizgiyi dahi yakalamssn teste..muhakkak olacaktr inan bana hem bz daha cok yeni evliyz ki bu kadr takma kafana kuzum az kendini rahatlat senin suan benden %99 daha cok hamile kalma olasılığın var yumurtan olusuyo catliyo tüplern acik cok sükr skma kendni tatlm ferh tut kalbini ben inaniyorum ki en kisa zamanda burda haykirircasina yazicaksn bnde hamileymmmm diyeKöydeyim canım eşimin görevinden dolayı
Merkez uzak sürekli git gel yapamıyorum
O yüzden yumurta takibi yaptırmadım.
AMA ovulasyon testi kullandım çift çizgi Yi gördüm yine olmadıya.
Herkes kafaya takma diyo ama etrafımda sürekli hamile görüyorum psikolojim bozuluyor
Ağzından bal damlıyor canımo zaman su sekilde düsün snin cok sükür ki bir problemn yok yaaa olsaydi ? Ya o hastaliktan kurtlmak icin ugrassaydn ? Bak cift cizgiyi dahi yakalamssn teste..muhakkak olacaktr inan bana hem bz daha cok yeni evliyz ki bu kadr takma kafana kuzum az kendini rahatlat senin suan benden %99 daha cok hamile kalma olasılığın var yumurtan olusuyo catliyo tüplern acik cok sükr skma kendni tatlm ferh tut kalbini ben inaniyorum ki en kisa zamanda burda haykirircasina yazicaksn bnde hamileymmmm diye
bakin sizler icin taaaaa damlanin ne zaman paylasms olduqu seyi aradm buldm her umutszluga kapildigimzda hatrlamamz gerekn bi yazi bu umutsuzlk yok hadi bakalm duaya dört elle sarilalmOnlar Benden Umudunu kesmedi.
Hz. Musa A.s Hergün halkın içine karışıp halkın dertlerini dinler ve Rabbine dua edermiş. Bir gün yine Halkın içinde gezerken bir çift yaklaşmış ve Ya Musa; Bizim çocuğumuz olmuyor bize derman demişler, Musa A.s o gece Rabbine dua etmiş. ve " Onların asla çocuğu olmayacak asla döl tutmayacaklar" cevabını almıs. Aradan yıllar geçmiş ve Hz. Musa a.s yine halkın içinde gezerken bu çifte rastlamış çiftin yanında birde çocuk varmış.
Ya Musa bizim çocuğumuz demiş çift.
Hz.Musa; Rabbim bu çift için asla çocuğu olmayacak demiştin bunun hikmeti nedir diyince Allah Cc. Ben onlar için, kesinlikle cocukları olmayacak dediğim halde onlar benden umudu kesmediler bu yüzden şimdi çocukları var" buyurdu.
Allah'tan umut kesilmez. O herşeyi gören ve en iyi bilendir.
Bu kıssadan umarım ufak hisseler alırız
Onlar Benden Umudunu kesmedi.
inan bnde her duamda tek tek geciriyorum hepinizin isimlerini..Allahm hepimize eli ayagi düzgn saglikli salih hayrli evlatlar nasip etsn inşallahAğzından bal damlıyor canım
İnşallahhh Allah ım duy sesimizi inşallahhh
Hepimiz için istiyorum inan her namazımdan sonra . Rabbim hepimize nasip etsin cennet kokulularımızı inş.
Amin inşallahinan bnde her duamda tek tek geciriyorum hepinizin isimlerini..Allahm hepimize eli ayagi düzgn saglikli salih hayrli evlatlar nasip etsn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?