Evet. Ates olcme yontemi topiginin ilk sayfasini incele canim. Ates yuksekligi ile gebelik takibi yapiliyor evet ama onemli olan yumurtlama gunu takibinin yapilabiliyor olmasi. Bizim icin onemli olan nokta bu zaten. Spermin yumurta catlamadan icerde olmasi gerekiyor ya. Atesle takip edersen birkac ayda vucuduny taniyor ve ne zaman catlayacagini tahmin edebiliyorsun. Catlamazsa ya da yumurta olusmazsa da gorebiliyorsun. Tavsiye ederim.Evet duymuştum ateş yüksek devam ediyorsa hamilesin demekti galiba.
Ben hiç ateş ölçme yöntemi denemedim. Bi dahaki sefere denemeyi düşünüyorum
Dilaltından mı ölçüyordun
Canım Rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin maşallah sanaSaol canim Allah razi olsun. Insallah tez zamanda hepinize bebisler nasip eder.
Saol canim Allah razi olsun tez zamanda sizlere de nasip etsin insallah.Canım Rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin maşallah sana
Yasemin ben de istiyorum artık"" sembolünden ya se min
Canim insallah ameliyatin guzel gecer ve evladina en kisa zamanda kavusursunKızlar cuma günü historoskopi ameliyatım var rahim çok kalın ve polipler var dedi temizleyip iki ay dinlendirip tüp yapılacak hulusi bey yapıcak başkent hast . Dua edermisiniz
Canım inşallahhhCanım Rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin maşallah sana
Denemeyi düşünüyorum canım Dilaltından mı daha iyi senceEvet. Ates olcme yontemi topiginin ilk sayfasini incele canim. Ates yuksekligi ile gebelik takibi yapiliyor evet ama onemli olan yumurtlama gunu takibinin yapilabiliyor olmasi. Bizim icin onemli olan nokta bu zaten. Spermin yumurta catlamadan icerde olmasi gerekiyor ya. Atesle takip edersen birkac ayda vucuduny taniyor ve ne zaman catlayacagini tahmin edebiliyorsun. Catlamazsa ya da yumurta olusmazsa da gorebiliyorsun. Tavsiye ederim.
Sağolasın canım inş . Rabbim hepimizi tez zamanda kavuştursunCanim insallah ameliyatin guzel gecer ve evladina en kisa zamanda kavusursun
Canııııım tekrar tebrikler gebelik takvimini de eklermiş oyy maşallah maşallah darısı başımızaAllah yardimcin olsun. Ben de 2 ay once histeroskopi ameliyati oldum ve dun kendiligimden hamile kaldim. Insallah senin de oyle olur. Herseyin hayirlisi olsun.
Insallah masallah :)Canııııım tekrar tebrikler gebelik takvimini de eklermiş oyy maşallah maşallah darısı başımıza
Başka yolu yok ya girecek ya girecekO bebiş bu göbişe girecek
Ben de ben deCanım Rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin maşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?