- 8 Aralık 2014
- 625
- 600
- 208
Hayırlı olsun cnmAllah yardimcin olsun. Ben de 2 ay once histeroskopi ameliyati oldum ve dun kendiligimden hamile kaldim. Insallah senin de oyle olur. Herseyin hayirlisi olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun cnmAllah yardimcin olsun. Ben de 2 ay once histeroskopi ameliyati oldum ve dun kendiligimden hamile kaldim. Insallah senin de oyle olur. Herseyin hayirlisi olsun.
Canım hayirli olsun cokkkk seviiinnnnddiiimmmm bizede bol bol dua etAllah yardimcin olsun. Ben de 2 ay once histeroskopi ameliyati oldum ve dun kendiligimden hamile kaldim. Insallah senin de oyle olur. Herseyin hayirlisi olsun.
300 daha eklermisin canım]]]SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
10.000 ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==> @Derya--07 arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ:
1=MASCULİN.....................
2=VOLHAT.........................300
3=OKULUM........................
4=YASEMİN.......................350
5=ESES50...........................300
6=ŞENGÜL1976..................500
7=CRAZY3527....................
8=SEVİMLİ_090..................
9=BUKEETBUKET...............
10=ELMİRASU....................300
11=ESMERM91....................350
12=GUL_CANN...................
13=CEREN15.......................
14=DAMLA_22...................350
15=MAVİZM.......................
16=DENİZ1111....................350
17=GÜL333.........................
18=ZAHİDEM70..................
19=ZEYNEP0682......... .......300
20=ZEYNEB21....................300
21=FAME35..................
22=PAPATYAM_3474.........
23=DERYA--07....................350
24=HASRETİMSENSİN.......350
25=FERMANTE..............250
26=ZYNPYKTA................... 350
27=MMİHRİMAH................400
28=YENİBİDÜNYA..............
29=EFSUN_ADA..................
30=ESK26Z.......................... 300
KALAN...............................4.600
2 ARKADAŞIMIZIN DUASINA ÜST ÜSTE MAZERETSİZ KATILMAYANLAR LİSTEDEN ÇIKARILIR.[
Canım fazla okuma çünkü duaya katılmayanlardan dua bekliyoruz300 daha eklermisin canım
Çok duygulandim ya Rabbim tez zamanda bize de nasip eder inşallah. Hayırlı ugurlu olsun inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin ve bebeğini kucağına alırsınYok canim tup degil. Aslinda nisanda dusunuyodum gitmeyi tup bebek icin. Ama rabbim kendiliginden nasip etti. Dun BAT'ti ve degeri 342 cikti.
Insallah devami gelir. Allah razi olsun seninde insallah.
Canim ben atesle yumurta takibi yapiyodum. Ondan dolayi anladim. Bi belirti olmadi. 2-3gundur gobegimde bi gerginlik var sadece. Bilmiyirum bu da normal mi.Canım hiç belirti yaşadın mı merak ettim.
Hani adet günü kan testi yaptırdım dedinya. Nasıl karar verdin kan testine.. Hep adetin geçmesi beklenirya
Saol canim Allah razi olsun. Insallah tez zamanda hepinize bebisler nasip eder.Çok duygulandim ya Rabbim tez zamanda bize de nasip eder inşallah. Hayırlı ugurlu olsun inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin ve bebeğini kucağına alırsın
Saol canim. Insallah.Hayırlı olsun cnm
Insallah daha fazla oluruzNe güzel bi hamişimiz daha olmuş tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağına almayınasip etsin
Evet duymuştum ateş yüksek devam ediyorsa hamilesin demekti galiba.Canim ben atesle yumurta takibi yapiyodum. Ondan dolayi anladim. Bi belirti olmadi. 2-3gundur gobegimde bi gerginlik var sadece. Bilmiyirum bu da normal mi.