- 3 Şubat 2015
- 307
- 259
- 48
- 31
Tamam canım şimdi gördüm Allah kabul etsin inş"]SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
10.000 ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==> D Duambelli arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ:
1=MASCULİN.....................
2=VOLHAT.........................300
3=OKULUM........................
4=YASEMİN.......................350
5=ESES50...........................300
6=ŞENGÜL1976..................
7=CRAZY3527....................
8=SEVİMLİ_090..................
9=BUKEETBUKET...............
10=ELMİRASU....................
11=ESMERM91....................350
12=GUL_CANN...................
13=CEREN15.......................
14=DAMLA_22...................
15=MAVİZM.......................
16=DENİZ1111....................350
17=GÜL333.........................
18=ZAHİDEM70..................
19=ZEYNEP0682......... .......300
20=ZEYNEB21....................
21=FAME35..................
22=PAPATYAM_3474.........
23=DERYA--07....................
24=HASRETİMSENSİN.......
25=FERMANTE..............
26=ZYNPYKTA................... 350
27=MMİHRİMAH................
28=YENİBİDÜNYA..............
29=EFSUN_ADA..................
30=ESK26Z.......................... 300
KALAN...............................7.400
2 ARKADAŞIMIZIN DUASINA ÜST ÜSTE MAZERETSİZ KATILMAYANLAR LİSTEDEN ÇIKARILIR.
Aminn canım inşallahhh bizde burda güzel haberlerimizi paylaşırızCanim benim tedavilerim vardi ameliyat oldum 3 kez, rahimde perde vardi. Son ameliyati aralik son haftasi olmstum. Dr.um nisana kadar kalirsin demisti ve cok sukur ki oldu. Yoksa nisanda tup icin gelirsin demisti. Cok sukur ki gerek kalmadi. Insallah her isteyenin bir gun gonlune gore olur.. bebis sahibi olur dualarimdasiniz..
Canım Allah yardımcın olsunKızlar cuma günü historoskopi ameliyatım var rahim çok kalın ve polipler var dedi temizleyip iki ay dinlendirip tüp yapılacak hulusi bey yapıcak başkent hast . Dua edermisiniz
Allah yardimcin olsun. Ben de 2 ay once histeroskopi ameliyati oldum ve dun kendiligimden hamile kaldim. Insallah senin de oyle olur. Herseyin hayirlisi olsun.Kızlar cuma günü historoskopi ameliyatım var rahim çok kalın ve polipler var dedi temizleyip iki ay dinlendirip tüp yapılacak hulusi bey yapıcak başkent hast . Dua edermisiniz
Gözünaydın canım çok sevindim Allah bebeğine kavuştursun.nasıl geçmişti canım biraz korkuyorum da kime gitmiştin ve sonrasında nelere dikkat ettin Allahım benimde böyle olur inş.Allah yardimcin olsun. Ben de 2 ay once histeroskopi ameliyati oldum ve dun kendiligimden hamile kaldim. Insallah senin de oyle olur. Herseyin hayirlisi olsun.
Sağol canımcım inş benimde olur rabbim herkesin gönlüne göre versinCanım Allah yardımcın olsun
Bak fermante de ameliyat olmuş. Perde varmış alınmış. Doktor bi kaç ay sonra tüp bebek yaparız demiş. Bak tüp bebeğe gerek kalmadan bu ay normal yolla hamile şimdi.
Maşallah
Sende ameliyatını ol. Bol bol dua et Rabbim mucizelerimizi gönderecek inşallahhh
Canim ben 2011de 2kez oldum. Ikisini de yapan ayni dr.du. 2.den sonra 3-4 ay bekle olur dedi yaklasik 6 ay bekledim ve gittim geldim surekli hicbisi olmadi. Sonra kendi kendime 1 sene dr.a gitmeme ve hicbisey dusunmeme karari aldim. Bu surecte de olmadi tabi aklimdan da atamadimGözünaydın canım çok sevindim Allah bebeğine kavuştursun.nasıl geçmişti canım biraz korkuyorum da kime gitmiştin ve sonrasında nelere dikkat ettin Allahım benimde böyle olur inş.
Canım hiç belirti yaşadın mı merak ettim.Canim ben 2011de 2kez oldum. Ikisini de yapan ayni dr.du. 2.den sonra 3-4 ay bekle olur dedi yaklasik 6 ay bekledim ve gittim geldim surekli hicbisi olmadi. Sonra kendi kendime 1 sene dr.a gitmeme ve hicbisey dusunmeme karari aldim. Bu surecte de olmadi tabi aklimdan da atamadim
1 yil sonunda yani gecen yil aralikta dr.mustafa acetle tanistim tesadufen. Durumu anlattim ameliyat oncesi ve sonrasi filmleri gosterdim. Filmlere gerek yokdedi ultrasonla bakacagim. Acikcasi resmen evire cevire bakti 3boyutlu ultrasinuyla ve ameliyatin yeterli sekilde yapilmadigini tekrar kendisinin yapmasi gerektigini ve yuksek ihtimallede ameliyat sonrasi kendiligimden gebe kalabilecegimi soyledi. Hic tereddutsuz tamam dedim ve hic korkmadan 1 hafta icinde ameliyat oldum. Cok sukur cok guzel gecti dedi. Subat ortasinda muayeneye gel dedi. Dr.umun yanina gidene kadar yaklasik 25 gun kanamam oldu hem de ne kanama. Aradim normal dedi. Subatta gittim hersey normal dedi. Nisana kadar bekle ben inaniyorum olucak dedi. En kotu ihtimal olmazsa ve beklemeye dayanamazsan gelirsin tup bebek deneriz desi. Cok sukur ki gerek kalmadi. Daha cok yeni ama insallah tamamini gorurum. Bolbol dua et kotu bisi dusunme. Olur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?