evet canm denemeyi düsünüyorumİncir ve havuc kürü yap canım gerçekten ise yarıyor yumurta oluşturuyor
bende her ay adet olduğumda ik iki gün kendime gelemiyorum cnmAllah hepinzden razi olsn moralim ne kadar bozuktu ne kadar agladm anlatamam burasi sayesnde az cok topladm kendmi Allahm yardmcimz olsn hepimzn
Canım hemen pes etme ben hiç bi sorunumuz yokken 7 defa çatlatma iğnesi klomen ayriyeten 3 aşılama bi de üstüne tüp bebek Rabbim bi şekilde yardım ediyor her tedavi sonrası bi yikilma bi yıpranma ama sonra her defasında yeni bi umutla bunu da yapayım belki bu defa olur diyerek 4 yılı geride bıraktım. Bu ay sabahlari acken bal corekotu tarçın karışımı yedim bi de incir kuru. inanıyorum bu incir kuru ise yarayacak yumurtamin catladiginiı bile hissettim bu ay kaşık ağrısı akıntı LH testi de zaten gösterdi yumurtladigimi. Güzel haberler alırsam burada paylaşırız inşallah. Olmazsa da yine pes etmiycem çünkü incir kuru 2 defa yapılması gerekiyo. Lütfen sen de pes etme umudunu yitirmeevet canm denemeyi düsünüyorum
Ben ameliyat oldum cnm rahim de perde vardi baskada sorunumuz yok ama iste bebekde yok ortada hyrlisiinşallah cnm.. banada bu ay aşılama olacak.. sizin ne sornunz vardı
Allah razı olsun cnmmm amiiiin inşallah.INSALLAH IKI YADA UC KISI OLARAK DONERSIN INSALLAHHHHH CNM HAKKINI HELAL ET.
AYY COK DUYGULANDIM CNM SAGOL YA INSALLAH IKI OZLEMIMEDE KAVUSURUM. AILEM ICIMDE KANAYAN YARAM OLDU RESMEN 5 YIL BANA 50 YIL GIBI YA.BIDE EVLAT OZLEMI EKLENDI KAFAM BIR MILYONKEN NASIL OLUCAKSA O DA AYRI BIR DERT ISTE.Allah razı olsun cnmmm amiiiin inşallah.
DİLERİM SENDE TEZ ZAMANDA HAMİLE KALIR İKİ CANLI OLARAKTA ANNENLERİ GÖRMEYE GELİRSİN O 2 HASRETİNDE BİTER.O KADAR İÇTEN SÖYLÜYORUM Kİ ŞU AN İNŞALLAH ANNEMLERDEYİM HAMİLEYİM DİYE YAZDIGINIDA GÖRÜRÜZ
olur olur inşallah Rabbim ol desin yeterki ne kafandaki sorunları dinler ne başka bişeyAYY COK DUYGULANDIM CNM SAGOL YA INSALLAH IKI OZLEMIMEDE KAVUSURUM. AILEM ICIMDE KANAYAN YARAM OLDU RESMEN 5 YIL BANA 50 YIL GIBI YA.BIDE EVLAT OZLEMI EKLENDI KAFAM BIR MILYONKEN NASIL OLUCAKSA O DA AYRI BIR DERT ISTE.
SUPERMIS CNM YAAA INSALLAH EVLADIMA VE AILEME KAVUSACAGIM GUNLERDE GELIR.Seni en iyi Allah bilir.
Gerisi ya yanlış ya eksik bilir.
Seni mutsuz edenler yüzünden umutsuz olma,
mutlu olacağın zaman da gelir.
Seni mutsuz edenleri görüp herkesi öyle sanma,
seni mutlu edecek olan da gelir.
Bugün çok derdim var deme,
o derdi sana veren Allah'ın, dermanı verdiği gün de gelir.
Sen Rabb'ine dua et.
Dua etsem ne olacak deme,
duâ'nın kabul olduğu gün de gelir
benden sana gelsinGURBET KUSU ayşe
amiiin amiiin amiiinnSUPERMIS CNM YAAA INSALLAH EVLADIMA VE AILEME KAVUSACAGIM GUNLERDE GELIR.
Daha yeniym ya sanrm ondanmidr nedr cok üzldm ama pes etmicm Rabbm büykCanım hemen pes etme ben hiç bi sorunumuz yokken 7 defa çatlatma iğnesi klomen ayriyeten 3 aşılama bi de üstüne tüp bebek Rabbim bi şekilde yardım ediyor her tedavi sonrası bi yikilma bi yıpranma ama sonra her defasında yeni bi umutla bunu da yapayım belki bu defa olur diyerek 4 yılı geride bıraktım. Bu ay sabahlari acken bal corekotu tarçın karışımı yedim bi de incir kuru. inanıyorum bu incir kuru ise yarayacak yumurtamin catladiginiı bile hissettim bu ay kaşık ağrısı akıntı LH testi de zaten gösterdi yumurtladigimi. Güzel haberler alırsam burada paylaşırız inşallah. Olmazsa da yine pes etmiycem çünkü incir kuru 2 defa yapılması gerekiyo. Lütfen sen de pes etme umudunu yitirme
harikaaaaSeni en iyi Allah bilir.
Gerisi ya yanlış ya eksik bilir.
Seni mutsuz edenler yüzünden umutsuz olma,
mutlu olacağın zaman da gelir.
Seni mutsuz edenleri görüp herkesi öyle sanma,
seni mutlu edecek olan da gelir.
Bugün çok derdim var deme,
o derdi sana veren Allah'ın,
dermanı verdiği gün de gelir.
Sen Rabb'ine dua et.
Dua etsem ne olacak deme,
duâ'nın kabul olduğu gün de gelir hz mevlana
benden sana gelsinGURBET KUSU ayşe
Haaaaa ayyy yetistinmiOkalan 100 benim sakin kimse almasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?