- 6 Mayıs 2014
- 1.101
- 912
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tmm cnm +350 yznca bnnm aklıma o geldı onmlı dglCanım benimde kafam karıştı belki sende doğru anlamış olabilirsin
Dur bakalım buket cvp versin.
Eğer buket 700 okuduysa senin okuduğunu feyzaya yazarım canım
Aaaa listedd 3 tane zeynep oldu maşallah(Feyzanur_ecrin)KIZLAR İSMİMİ DEGİŞTİRDİM HABERİNİZ OLSUN
noldu doktora grdnmi cnm400 okudum
Ben geçen ay gitmiştim doktora 15. Günümde doktor 17. Gün çalar demişti. Bu ay doktora gitmedim incir kürune başladım bi de internetten ovulasyon testi getirttim. 9. Gün başladım teste 13. Gün testte çift çizgi yakaladım. Geçen ay 17. Gün çatladi bu ay 13. Gün.incir kürü çok işe yarıyor gerçekten sn de dene istersen canımbgn 18.günm canm off stresten catlicm sira beklemekteym suan
Canım incir kürü faydalı evet ama malesef prolaktini yükseltiyorBen geçen ay gitmiştim doktora 15. Günümde doktor 17. Gün çalar demişti. Bu ay doktora gitmedim incir kürune başladım bi de internetten ovulasyon testi getirttim. 9. Gün başladım teste 13. Gün testte çift çizgi yakaladım. Geçen ay 17. Gün çatladi bu ay 13. Gün.incir kürü çok işe yarıyor gerçekten sn de dene istersen canım
Evet canm onu biliyorum benim prolaktin 8.5 -7.5 değişiyor. düşük yani bu ay ( inşallah hasta olmam) olursam baktiircam eger yukseltmisse birakicam incir kurunuCanım incir kürü faydalı evet ama malesef prolaktini yükseltiyor
Prolaktin yüksekliği de gebeliğe engel canım.
Önce adetin 3. Günü prolaktin hormonunu ölçtür canım ona göre düşükse kullan
Sınırdaysa dikkat et
Aaa canım çok güzel çok düşük ye bol bol canım incirleri o zaman.Evet canm onu biliyorum benim prolaktin 8.5 -7.5 değişiyor. düşük yani bu ay ( inşallah hasta olmam) olursam baktiircam eger yukseltmisse birakicam incir kurunu
Sağol canım benim inşallah hepimizin bebisleri gelir bebek kokusunu o kadar çok ozledimki bazen hayalimde bile o kokuyu duyabiliyirum ve içimdeki hasret beni bitiriyor ;( Allah kimseyi boynu bükük kucağına boş bırakmasın ; (Aaa canım çok güzel çok düşük ye bol bol canım incirleri o zaman.
İnş gelir bebiş