Tamam canım ben eklerim herkesin sırasında.19=ESASKIZ43...................300
20=FEYZANUR_ECRİN..............300
21=ZEYNEB21....................300
22=FAME35...........300
23=PAPATYAM_3474.............. 300
24=DERYA--07...................300
25=HASRETİMSENSİN..............300
26=FERMANTE....................300
27=ZYNPYKTA....................300
28=MMİHRİMAH...................300
29=YENİBİDÜNYA.................300
kızlar sıradaki tüm arkadaşlar için okudum ben listeden cıkıyorum.Sıra geldiği zaman eklersiniz.tüp bebek tedavisine başlayacam kendi evimde olamayacagım için düzenli okuyamayabilirim.hakka girmek istemiyorum.Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.Hepinizden Allah razı olsun.hakkınızı helal edin dualarınızda benide anmayı unutmayın
Rabbim yardımcım olsun canım inşallah güzel haberlerle dönersin Allah'ım hepimizin dualarını kabul etsin yarabbim19=ESASKIZ43...................300
22=FAME35...........300
kızlar sıradaki tüm arkadaşlar için okudum ben listeden cıkıyorum.Sıra geldiği zaman eklersiniz.tüp bebek tedavisine başlayacam kendi evimde olamayacagım için düzenli okuyamayabilirim.hakka girmek istemiyorum.Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.Hepinizden Allah razı olsun.hakkınızı helal edin dualarınızda benide anmayı unutmayın
Evet canım burda hepimizin derdi aynı.Suan o kadr duygusallastm ki anlatamam burda hic kimse birbrni tanimadan dualar ediyo güzel dileklerde bulunuyo hepimizin tek istegi var evlat sahibi olmak hepimz birbirmizi cok ii anliyoruz bi aile gibi olduk burda.. Allah herksten razi olsun bu dualarmza en yakin zamanda Rabbmden cvp gelrde bizde burda hamile oldugumz haberlerini veririz..
Canim benim Allah razi olsun duaların i kabul etsin. Rabbim sana hayirlu ve salih bir evlat versin, tedavinde kolaylıklar versin bol bol yumurtaların olsun hayirlisiyla döllensinler annelerine sımsıkı tutunsunlar inşallah. Evine hayirlisiyla bebeğin dön inşallah canı. Arasıra gel buraya olur mu tedavinin gidişatı ile ilgili bilgi ver bize merak ederiz seni. Allah a emanet ol. Hayırlı yolculuklar19=ESASKIZ43...................300
22=FAME35...........300
Hadi hayırlısı canım inşallah buyumuslerdir. Kaçıncı günün bu gün ben de ovulasyon testi yapıyorum benim yumiler dün çatlak teste göre. İnşallah seninkide buyumuştur çalarlar inşallahKizlar brazdan doktora gidicem yumurta takibi yapilio lütfen dua edin inşallah bu defa yumurtalar büyümstr
Yok canım 350 kaldızahidem arkdşn duası bittimi yasmin
Allah yar ve yardimcn olsun inşallah güzel haberlerle gelirsn tekrardan aramiza arada yaz bari merkta birakma bizi sende hakkini helal et cnm
rabbim inşallah bu ay nasip eder sana cnm.. bende aşılam a yaptırıyorum dualarında bizide unutma inşallah
Tamam canım ben eklerim herkesin sırasında.
Ama esaskız yok sildim 4 arkadaştır katılmıyor.
2 arkadaşa katılmadığında silmiştim.
Onum sayısını zahide ye yazayım mı onun duası bitmedi.
İnş güzel haberlerle dönersin canım.
Maşallah ne hasassın dua konusunda gideceksin diye herkese okumuşsun.
Keşke herkes senin gibi olabilse
Allah razı olsun canım dua edecem sana.
Ne zaman gelirsen listemiz her zaman açık sana.
Uzun bi tedavimi bilmiyorum ama belki liste bitene kadar dönersin
Canim benim Allah razi olsun duaların i kabul etsin. Rabbim sana hayirlu ve salih bir evlat versin, tedavinde kolaylıklar versin bol bol yumurtaların olsun hayirlisiyla döllensinler annelerine sımsıkı tutunsunlar inşallah. Evine hayirlisiyla bebeğin dön inşallah canı. Arasıra gel buraya olur mu tedavinin gidişatı ile ilgili bilgi ver bize merak ederiz seni. Allah a emanet ol. Hayırlı yolculuklar
Allah razı olsun inşallah hepimiz kısa zamanda evlatlarımza kavuşuruz inşallahRabbim yardımcım olsun canım inşallah güzel haberlerle dönersin Allah'ım hepimizin dualarını kabul etsin yarabbim
amiin amiin amiiinn Allah razı olsun
elbetteki girerim bonus olarak okurum sizlere
ne güzel dualar etmişin Rabbim büyük umutlarla cıktıgımız yoldan eli boş döndürmesin inşallah.Sende Allaha emanet ol
Amin canım amin.yaz cnm olur tabiiki.
Allah sendende razı olsun cnm böyle bir topic actıgın için Rabbim sanada tez zamanda evlatlar nasip etsin gönlünde ne varsa hayırlısıyla gercekleşsin.
Allah razı olsun inşallah güzel haberlerle dönerimrabbim yardımcın olsun canım güzel hAberlerini alırız inşalah allah razı lsun senden dualarımızdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?