ateşimde dün 36.6 idi bgn 36.3 adet geliyor ya bgn ya yarn gebelk olsaydı düşmezdiInşaallah devamı gelmez ve yerleşme kanamasıdır ümidini yitirme
Hayırlısı olsun canım hepimiz hakkında. Hakkımızda neyin hayırlısı olduğunu biz bilemeyiz. Daha zamanı gelmemiş demek kiateşimde dün 36.6 idi bgn 36.3 adet geliyor ya bgn ya yarn gebelk olsaydı düşmezdi
stres çok yapıyorum ilk gebeliğimde de stres yapmadıgım ilk ay hamıle kaldım o da yurt dışındaydım.. nasl stres yapmayacağım onu dşünüyorm smdiHayırlısı olsun canım hepimiz hakkında. Hakkımızda neyin hayırlısı olduğunu biz bilemeyiz. Daha zamanı gelmemiş demek ki
Bestres çok yapıyorum ilk gebeliğimde de stres yapmadıgım ilk ay hamıle kaldım o da yurt dışındaydım.. nasl stres yapmayacağım onu dşünüyorm smdi
stres çok yapıyorum ilk gebeliğimde de stres yapmadıgım ilk ay hamıle kaldım o da yurt dışındaydım.. nasl stres yapmayacağım onu dşünüyorm smdi[/QUOTE
Ben hiç gebelik yaşamadım bir keresinde doktor kimsayal gebelik demişti ama o kadar o zaman daha yolun başındaydım şimdi ben de istiyorum eşim çocuklara çok düşkün evlendiğimiz îlk aylarda bile bizim neden öocuğumuz olmuyo diyodu ki bide korunuyorduk ben de evimiz olsun öyle olsun Allah'ım diyordum hep. Şu an borçlarımız bitti. Eve gircek durumdayız kiradan çıkıp. Şimdi de kendisi olmuyor. Bu arada 2 yıl çocuk istemiyoruz diye konuşmuştuk eşimle evlenmeden önce. Evlendikten 8 ay sonra da doğum kontrol hapını bıraktım eşim çok istiyo diye.şimdi 2,5 yıllık evliyim follikül takimi de yaptırdım hsg de çektirdim Bi sorun yok.Eşim de bana diyo çok takıyosun kafana diye ama însan düşünmeden edemiyor. Artık Allah a sığındım çünkü bizi ondan başka anlayan yok . Uzun oldu ama içim rahatladı
Listenize yeni kişileri almiyomusunuz beni de eklermisiniz diye yazmıştım ama eklenmemiş imSIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
10.000 ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==> @@mavizm arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ:
1=MASCULİN..................
2=VOLHAT......................
3=OKULUM.....................
4=YASEMİN........... .........
5=ESES50.........................
6=ŞENGÜL1976................
7=CRAZY3527.......... .......
8=SEVİMLİ_090........ .......
9=BUKEETBUKET............
10=ELMİRASU...... ...........
11=ESMERM91.......... ......
12=GUL_CANN........ ........
13=CEREN15.....................
14=DAMLA_22..................
15=MAVİZM.....................
16=DENİZ1111..................
17=GÜLBAHÇESİ0618.......
18=ZAHİDEM70.................
19=ESASKIZ43..................
20=FEYZANUR_ECRİN.... ..
21=ZEYNEB21....................
22=FAME35..................
23=PAPATYAM_3474......... 200
24=DERYA--07....................
25=HASRETİMSENSİN......
26=FERMANTE...................
27=ZYNPYKTA...................600
28=MMİHRİMAH................
KALAN.................... ...........9.400
2 ARKADAŞIMIZIN DUASINA ÜST ÜSTE MAZERETSİZ KATILMAYANLARI LİSTEDEN ÇIKARIYORUM.
yasmin konunun sahibi gördüğü zaman ekler sanırım.ben yeni kişiye baslanılsın diye listeyi yeniledimListenize yeni kişileri almiyomusunuz beni de eklermisiniz diye yazmıştım ama eklenmemiş im
sen şu kadar okudum diye yaz o gördüğü zamn hem ismini ekler hemde okudugun sayıyı yazar liste acık zaten herkesi kabul ediyor yeterki düzenli okunsunBen okudum ama ismim eklendiğizaman mi yazayım sayiyi VOLHAT
Canım bu listede yanlışlık varSIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
10.000 ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==> @@damla_22 arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ:
1=MASCULİN..................400
2=VOLHAT......................300+300
3=OKULUM.....................
4=YASEMİN........... .........350
5=ESES50.........................300
6=ŞENGÜL1976................300
7=CRAZY3527.......... .......500 +500
8=SEVİMLİ_090........ .......300
9=BUKEETBUKET............300
10=ELMİRASU...... ...........300
11=ESMERM91.......... ......400
12=GUL_CANN........ ........300
13=CEREN15.....................300
14=DAMLA_22..................400
15=MAVİZM.....................300
16=DENİZ1111..................400
17=GÜLBAHÇESİ0618.......400
18=ZAHİDEM70.................
19=ESASKIZ43..................300
20=FEYZANUR_ECRİN.... ..400
21=ZEYNEB21....................500
22=FAME35..................300
23=PAPATYAM_3474.........
24=DERYA--07....................300
25=HASRETİMSENSİN......400
26=FERMANTE...................300
27=ZYNPYKTA...................400
28=MMİHRİMAH................450
KALAN.................... ...........300
2 ARKADAŞIMIZIN DUASINA ÜST ÜSTE MAZERETSİZ KATILMAYANLARI LİSTEDEN ÇIKARIYORUM.
canım sana kolaylık olsun diye yapmıştım ama yanlışmı olmuş isme dikkat etmemişim ben şimdi 500 okurum crazy yerine olurmuCanım bu listede yanlışlık var
Crazy3527 ben mavizm için 500 okudum demiş
Sen damladan düşmüşsün
Canım evet yanlış yapmışsın.canım sana kolaylık olsun diye yapmıştım ama yanlışmı olmuş isme dikkat etmemişim ben şimdi 500 okurum crazy yerine olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?