- 3 Aralık 2014
- 1.604
- 1.565
- 168
Canim biz herkes okusun diye az aliyoruz olmasa enson yine aliyoruz en azindan bir kac kişi oyle yapiyoruz cunku Yasemin arkadaşim hep der kimin duasi kabul olur beli olmaz diye ve gercekten dogru rabbim dualarimizi kabul etsinherkes sıradaki arkadaş içinde alsa ... çok yavaşız yaw :) yada ben çok hızlıyım:)))
Evet canım biraz hızlısın.herkes sıradaki arkadaş içinde alsa ... çok yavaşız yaw :) yada ben çok hızlıyım:)))
aslnda istiyorum cnm ama haftaiçi çalşyorm hftasonu daha iyiyim şmdi kursada başlıyorum akşamları . okuyamam diye dşünüyorum çok bi burada olayım şimd,likEvet canım biraz hızlısın.
Bu sayfamızada gel bebek için dua ediyoruz
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evlat-sahibi-olmak-icin-hz-zekeriyanin-duasi.565954/page-672
Canım zaten ordada 1 günde bitmiyor dua 200 alsan bile yetiyoraslnda istiyorum cnm ama haftaiçi çalşyorm hftasonu daha iyiyim şmdi kursada başlıyorum akşamları . okuyamam diye dşünüyorum çok bi burada olayım şimd,lik
geliyorum canım bu ay gecedeyim nöbette olunca daha fazla okuyorum yarın evdeyim akşama kadar uyuyorum o yüzden fazla okuyamıyorum :)Canım sen çok okuyorsun galiba.
Bu sayfamızada gel ordada bebek için dua ediyoruz
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evlat-sahibi-olmak-icin-hz-zekeriyanin-duasi.565954/page-672
aminnn cnmm inşallahAllah ım bu ay şu sayfaya hamile olduğumu yazmayı nasip et.
Arkadaşlarıma umut olayım.
Rabbim sen bizleri evlatsızlıkla imtihan etme Amin
günaydın esmerim için 500 alıyorum
KIZLAR CEREN ARKADASIMAZA ALMAYAN IKINIZ KALMISSINIZ.KALAN 400 U 200 ESASKIZ YERINE 200 PAPATYA YERINE OKUDUM.DIGER KISIYE GECIYORUZ.BEKLEYENLER VAR.300 aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?