Hoşgeldin canım aramızabende yardım etmek istiyorum cnm nasıl olcak kaç tane okumam grekıyr bnmde ısmımı kaydet:)
Canim selam naber? Ates olcme topiginden tanisiyo olmaliyiz dogru muyum?bende yardım etmek istiyorum cnm nasıl olcak kaç tane okumam grekıyr bnmde ısmımı kaydet:)
tmm canm hergün bana 300 okuyorum öyle yaz. bir arkadaşa bir günmü 10000 oluyor bide:)Hoşgeldin canım aramıza
Listemiz herkese açık tabiki eklerim senide.
Canım sırayla bir arkadaşamıza 10 bin hz. İbrahim in duasını bağışlıyoruz.
Sayı şartımız yok herkes istediği kadar 300 yada 500 arası dua alıyor
bizim amacımız herkesin duaya katılması
Grupça tek şartımız var herkesin duasına katılman lazım
Çünkü kimin kime ettiği dua kabul olur bilemeyiz
2 arkadaşımızın duasına üst üste mazeretsiz katılmayanları listeden çıkarıyorum bilgin olsun canım
evet cnm hatırladım seni:) yiyim sen naslsn:)Canim selam naber? Ates olcme topiginden tanisiyo olmaliyiz dogru muyum?
Evet canım herkes hergün girip dua aldığı için genelde 1 günde 1 kişiye okuyup 2. kişiye geçiyoruz.tmm canm hergün bana 300 okuyorum öyle yaz. bir arkadaşa bir günmü 10000 oluyor bide:)
peki cnm 300 okudum ben bugünki kişiyeEvet canım herkes hergün girip dua aldığı için genelde 1 günde 1 kişiye okuyup 2. kişiye geçiyoruz.
Bazen öyle zamanlar oluyor ki 1 günde 2 kişiye okuduğumuz bile oluyor.
Hiç belli olmuyor yani bazı günlerde yavaş ilerliyor dua sen sayfayı takipte ol.
Her k. Kulübü ne girdiğinde sabah akşam bak sayfamıza yeni kişiye geçtiysek alırsın dua o zaman kimseyi kaçırmamış olursun canım
Tamam canım düştüm okuduğun 300 ü senin adına listedenpeki cnm 300 okudum ben bugünki kişiye
toplam bana 600 yaz cnm 300 daha okuyorumTamam canım düştüm okuduğun 300 ü senin adına listeden
Tamam canım düştüm bidaha 300.toplam bana 600 yaz cnm 300 daha okuyorum
tmm cnm:)Tamam canım düştüm bidaha 300.
Şimdilik bu arkadaş için okuduğun yeter canım sayı az kaldı
Duaya katılmayanlar katılsın
Kalan duayı onlar alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?