Canım sevimli nin duası bitmek üzere.
Eger katılmazsan üst üste 2 kez duaya katılmamamış olacaksın
Pazartesi den itibaren dua almadın.
Ama girmişsin foruma
güzel sonuçlarla dönersin i nş. cnmKizlar dua edin bana. Test gunum. Sonucu aksamustu alcam
Amîn
âmin inşallah rrabbim herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin banada sorunsuz bir gebelik nasip etsin inşallah
insallah güzel haberi alırsın canımKizlar dua edin bana. Test gunum. Sonucu aksamustu alcam
Canım inşallah pozitif sonucu alırsın.Kizlar dua edin bana. Test gunum. Sonucu aksamustu alcam
Canım ara ara girer bildirim yaparım demişti en son.cnm gulsen herkese 400 okurum demisti .internet paketi bitmis.sen ondan dus istersen yasmincim.
Canım sayfaya mazeretini bildirmedi.Yasemincim sanirim hastanede refaktciymiscrazy3527 o yuzden giremiyodu pek ,sanada uygunsa yerine ben okuyayim onun yerine silinmesin listeden
TMM CNM SEN BILIRSIN.GULSEN SOYLEDIYSE OKUR BENCE.DIGER TOPIKLERDEN TANIYORUM O DA SENIN GIBI COK TEMIZ KALPLI VE SOZUNE SADIKTIR.BU ARADA BANA +150 DAHA EKLE CNMCanım ara ara girer bildirim yaparım demişti en son.
Yapmadı belki okumamıştır.
Zaten gülşen in ikinci kez olmuyor. Yeni arkadaşa akşam katılır belki
Sağol arkadaşım sende öylesin.TMM CNM SEN BILIRSIN.GULSEN SOYLEDIYSE OKUR BENCE.DIGER TOPIKLERDEN TANIYORUM O DA SENIN GIBI COK TEMIZ KALPLI VE SOZUNE SADIKTIR.BU ARADA BANA +150 DAHA EKLE CNM
Canım çok üzüldüm bende yaMalesef negatif cok uzuldum
Canım kalan 300 dü yazdım oku olur muYasemincim sanirim hastanede refaktciymiscrazy3527 o yuzden giremiyodu pek ,sanada uygunsa yerine ben okuyayim onun yerine silinmesin listeden
Hala adet olmadigim icin o kadar umutluydum ki. Doktor negatif deyince agladim cok. Hayirlisi olsun Rabbim kimseyi evlatsizlikla imtihan etmesinCanım çok üzüldüm bende ya
Ne desem boş biliyorum
Rabbim gönder emanetini bizi evlatsızlıkla imtihan etme
Amin
tmm cnm.evet gulsenide rakibeyide silme cnm gerekirse onlarin yerine biz aliriz.onlari seviyorum.Sağol arkadaşım sende öylesin.
Haklısın canım ama sayı az kalınca
Kalanı Zeyneb21 e yazdım o crazy3527 in yerine okumak istedi. Mazeretini biliyormuş silinmesin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?