- 2 Ağustos 2013
- 34.291
- 102.391
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.181
Helal olsun kuzum gönlüne sağlık. Rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahkızlar hepiniz için okudum allahım salih ve saliha evlatlardan nasip etsin bekleyen isteyen bütün arkadaşlarıma hamilelere sağlıklı bir doğum sıkıntısız bir hamilelik diliyorum hakkınızı helal edin benden yana helal olsun başka dualarda görüşmek üzere emeğine sağlıksweetgirlcandy
Merhabalar liste bitmek üzere canım
amin kuzmm inşallah rabbm sizlere de en kısa sürede tattırsın her zmn duamdasınızHelal olsun kuzum gönlüne sağlık. Rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Okuyorum kuzum toplu paylascm Allahin izniyle
Bitince başami saracaksınız canimMerhabalar liste bitmek üzere canım
Bugün sıradasweetgirlcandy ve Gelincik78 var.
merve
burcusami
Ssevincli 9 mart transfer
Tiniminimavihanim
Gizemm0 6 mart aşılama
Magnifiaque (Merve)
Ballikabak
damlacross
B Beklenmedikcevap
Perfect Match (Alev)
Mehfam
Larka
ISSIZZ
Bir Pelincik 15 mart tedavi
Selinos 17 mart transfer
BankacI26
Life light
H halleycik
Mucizemsn
@Mavissss1 20 mart transfer
GeceMavi-
Oriana
Ecmel-vera
defne-28
NaaNaa
yildizsavascisi
Pembe Lotus
rubil
G Gizoludi
goah
cukulatam
C Cemreww
S Sabr-Sukur-Dua
lachelnnihan
Hemsirecik
Ilayumut
Zeymuss0103
Minnosella098
M Manda_Lina
gurbetgulu16
Catlak-kurabiye
E eyota
@sweetgirlcandy
@Gelincik78 (Gözde)
A Arelarven
G Glsgl
Whiterose89
Merayyy
edaecoo
S sedeom
Baştan başlamıyoruz. Farklı dua grubu oluşturuyoruz. Ama bu sefer oluşturur muyuz bilemiyorum. Olursa etiketlerim mutlakaBitince başami saracaksınız canim
Amin insallah cumlemize canim hepimizin saglikli hayirli hamilelik haberlerini aliriz insallahCatlak-kurabiye E eyota sweetgirlcandy Gelincik78 A Arelarven G Glsgl Whiterose89 edaecoo S sedeom ve kendim için okudum bitirdim. Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallaahhh bebek bekleyenlere de sağlıklı hayırlı Doğum nasip etsin
Gecmis olsun.. Allah sifa versinCanım annem rahatsızlandı kalp krizi riski vardı onunla ilgilendim. Bugün kaldığım yerden devam inşallah