- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.081
rubil rabbm saglıklı hayırlı evlatlar nasp etsn insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canım,rabbim sanada nasip etsin ,hepimize de inşallah tez zamandagoah rabbm tez vakitte saglıklı hyrlı evlatlar nasp etsn insallah
Amin Allah razi olsun cumlemizeM Manda_Lina gurbetgulu16 Catlak-kurabiye E eyota sweetgirlcandy Gelincik78 A Arelarven G Glsgl Whiterose89 Merayyy edaecoo S sedeom okudum kızlar niyetinize Rabbim sağlıkla kucağınıza alabileceginiz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins..
Allah razı olsun canım amin. Helal olsun canım. Amin amin insallah hepimiz verelm o guzel haberleri@Gelincik A Arelarven G Glsgl Whiterose89 Merayyy edaecoo S sedeom kızlar sizler için okudum rabbim kabul etsin Listeyi tamamıyla bitirdim arkadaşlar sürekli dualarımdasınız rabbim en hâyırlı tez vakitte sağlıklı hâyırlı evlatlar nasip etsin hepimize olduğunda da sımsıkı tutunsunlar annelerine sağlıkla doğsunlar bizlerde sağlıkla doğuralım inşallah, hakkınızı helal edin hepiniz dualarınıza aldınız beni benimde sizlere helal olsun gönlümden içtenlikle okudum hepinizin dualarını, sizlerinde gönlünüzdekinin en güzelinin olması dileğiyle.. (Umarım tez vakitte hepimiz buraya bebek müjdemizide yazarız inşallahhh ❤)
Amin canm Allah razı olsun cümlemize inşallahM Manda_Lina gurbetgulu16 Catlak-kurabiye E eyota sweetgirlcandy Gelincik78 A Arelarven G Glsgl Whiterose89 Merayyy edaecoo S sedeom okudum kızlar niyetinize Rabbim sağlıkla kucağınıza alabileceginiz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins..
S Sabr-Sukur-Dua lachelnnihan Hemsirecik @llaymilya Zeymuss0103 Minnosella098 M Manda_LinaBugün sırada Zeymuss0103 ve Minnosella098 var.
merve
burcusami
Ssevincli 9 mart transfer
Tiniminimavihanim
Gizemm0 6 mart aşılama
Magnifiaque (Merve)
Ballikabak
damlacross
B Beklenmedikcevap
Perfect Match (Alev)
Mehfam
Larka
ISSIZZ
Bir Pelincik 15 mart tedavi
Selinos 17 mart transfer
BankacI26
Life light
H halleycik
Mucizemsn
@Mavissss1 20 mart transfer
GeceMavi-
Oriana
Ecmel-vera
defne-28
NaaNaa
yildizsavascisi
Pembe Lotus
rubil
G Gizoludi
goah
cukulatam
C Cemreww
S Sabr-Sukur-Dua
lachelnnihan
Hemsirecik
Ilayumut
@Zeymuss0103
@Minnosella098
M Manda_Lina
gurbetgulu16
Catlak-kurabiye
E eyota
sweetgirlcandy
Gelincik78 (Gözde)
A Arelarven
G Glsgl
Whiterose89
Merayyy
edaecoo
S sedeom
M Manda_LinaBugün sırada Zeymuss0103 ve Minnosella098 var.
merve
burcusami
Ssevincli 9 mart transfer
Tiniminimavihanim
Gizemm0 6 mart aşılama
Magnifiaque (Merve)
Ballikabak
damlacross
B Beklenmedikcevap
Perfect Match (Alev)
Mehfam
Larka