- 2 Ağustos 2013
- 34.275
- 102.350
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Ben varım
Geldiiimmm
Bende varım kızlar rabbim hayırlara vesile etsin inşallah
Geldimmmmm
Hepimize hayırlı olsun Allah dualarımızı kabul etsin inşaAllah❤
Bende varım
Bende varım
Ben de isterim katilmak, tam da dogum gunumde basliyorbu bi isaret olmali
Tamam canım varım bende inşaAllah
Tamam canim katılırım
Bende varım Allahın izniyle inşallah...merve
Varım canım
Ben de geldimm
Bende varımmm
Hoş buldum canım keyifler nasılHoşgeldiniz hepiniiiiz
Bu ay tüp bebek tedavim var bende varım inşallah
Çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz işteHoş buldum canım keyifler nasıl
Varimm varimm
Bu ay tüp bebek tedavim var bende varım inşallah
Bende varım canım. Ama diğer grupta da var demi o devam ediyor yani?
yaaaaaa hadi gözün aydııın inşallah sağlıklı sıhhatli bebeğin olur çok sevindimsweetgirlcandy kızlar katılıp dua etmek isterdim ama bizim geçenki dualar bittikten sonra başka bi duaya katılmıştım yine rabbi hebli minessalihin duası bitince tekrar katıldım onu okuyorum pek zamanım da olmuyo o yüzden bu gruba katılamayacağım... 5 gün önce hamile olduğumu öğrendim geç döllenmeymiş sonuçlarım negatif çıkmıştı umudu kesince doktora gittim pozitif sonuç aldım çok dua ettim sizlere de rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bu duanın da hürmetine ❤
Geldim bol hamişli topik olur inşaAllah
Amin inşallah çok teşekkür ederim halen daha inanamıyorum mucize gibi şükürler olsun sana da listedeki okuduğumuz kişilere de ve isteyen herkese çok dua ettim ilk öğrendiğimde ve halen daha ediyorum her namazdan sonra allah kabul etsin inşallah yüzünüzü güldürsün sizin deyaaaaaa hadi gözün aydııın inşallah sağlıklı sıhhatli bebeğin olur çok sevindim
Amin amin inşallah Allah razı olsun canım benimAmin inşallah çok teşekkür ederim halen daha inanamıyorum mucize gibi şükürler olsun sana da listedeki okuduğumuz kişilere de ve isteyen herkese çok dua ettim ilk öğrendiğimde ve halen daha ediyorum her namazdan sonra allah kabul etsin inşallah yüzünüzü güldürsün sizin de
Tamamdır o zaman canım
Bizde de aynı çok şükür canımÇok şükür yuvarlanıp gidiyoruz işte
Asıl senden ne haber hayırlı olsun aşılamanİnşallah sıkı sıkı tutunur bebişin