- 2 Ağustos 2013
- 34.315
- 102.519
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Yaaaa canım beniiim çok sevindim. Hadi hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahkızlar kan testi verdim 28.81 çıktı inanamıyorum hepinizden Allah razı olsun rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin
Transfer oldn muCanim beniim çok teşekkur ederiim Allah razi olsunn amiin inşallah
Canim tebrikler rabbim sağlıcakla almanı nasip etsinkızlar kan testi verdim 28.81 çıktı inanamıyorum hepinizden Allah razı olsun rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin
Canım gözünaydıı Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğinii çok sevindimmSenden de Allah razı olsun
Yaaaa canım beniiim çok sevindim. Hadi hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
çok teşekkür ederim canlar inşallah sağlıkla ilerler şimdi daha çok dua etmem lazım rabbim beni sevindirdiği gibi tüm dua arkadaşlarımı en kısa zamanda sevindirir inşallahPembe Lotus okudum canım rabbim kabul etsin inşallah rubil bebeğini hayırlısıyla kucağına al canım bebişin için okudum sanada
Allah razı olsun artık daha çok dua ederimCanim tebrikler rabbim sağlıcakla almanı nasip etsinbizlere de coook dua et olur mu biz de alalım o muhteşem haberi tez vakitte
Evet caniim simdi taburcu oldum hastanedenTransfer oldn mu
Goxunaydin caniim Rabbim kucagina almayi nasip etsin inşallahh darisi basimizakızlar kan testi verdim 28.81 çıktı inanamıyorum hepinizden Allah razı olsun rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin
Allah razı olsun inşallah en kısa zamanda rabbim hayırlısıyla verirGoxunaydin caniim Rabbim kucagina almayi nasip etsin inşallahh darisi basimiza
Yaa hadi hyrlısı olsn bbde ikinci de tutmadı konustuk mu bilmiyorum çift embryo kpnmuştu nyse iknci adet dönemnde yani 2 gün önce hsteroskopi oldmEvet caniim simdi taburcu oldum hastaneden
Hayırlı olsun canım çok mutlu oldum bizler içinde dua et inşallahkızlar kan testi verdim 28.81 çıktı inanamıyorum hepinizden Allah razı olsun rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin
İnşallah faydasini gorursun canimm ben de histeroskopi olmiştumYaa hadi hyrlısı olsn bbde ikinci de tutmadı konustuk mu bilmiyorum çift embryo kpnmuştu nyse iknci adet dönemnde yani 2 gün önce hsteroskopi oldm
Hayirlisi olsun, pozitif sonuc alman dilegiyleEvet caniim simdi taburcu oldum hastaneden