- 8 Nisan 2019
- 893
- 1.625
- 44
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
ISSIZZ ve Life light 100 kez okudum , Rabbim sağlıcakla yavrunuza en kısa zamanda kavuşmanızı sağlasın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır benimle yer değiştirdim canım 20 sinden önce olduCanım bende 4 gün önce ilaç tedavime başladım ayın 20 sinde bitiyor eğer ki alabilirsen benide öne alabilirmisin diğer arkadaşlarada sıkıntı olmayacaksa 20 sine kadar okunursa çok iyi olur
Çok teşekkür ederim canımm Allah razı olsun❤Tamamdır benimle yer değiştirdim canım 20 sinden önce oldu
Allah kabul etsin canım Allah razı olsunISSIZZ ve Life light 100 kez okudum , Rabbim sağlıcakla yavrunuza en kısa zamanda kavuşmanızı sağlasın inşallah
Mehfam Larka ISSIZZ Life light arkadaşlarım için okudum RABBİM sağlıklı hayırlı ömürlü merhametli evlatlar nasip etsin inşallah kendim için de okudum kendimi de etiket yaptım
Teşekkür ederim Allah razı olsunsevgili ISSIZZ , Life light , Selinos , BankacI26 , Bir Pelincik ve H halleycik arkadaşlarım için okudum. Saglıklı ve hayırlı evlat sahibi olmaları dileğiyle
İnşallah pozitife döner hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsınMerhaba kızlar bugünki arkadaşlarda okudum:)
Bugün test yaptım adetime 5 gün var negatif çıktı bikaç saat sonra baktım silik çizgi var inşallah dualarımız kabul olur inşallah hamileyimdir testi tekraelıycam erkenden ümitlenmek istemiyorum
İnşallah canım inşallah bizim gibi çocuk bekleyen herkese nasip olurİnşallah pozitife döner hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın
Aminn canım inşallah hayırlısıyla kan versen çıkar belki sonuçİnşallah canım inşallah bizim gibi çocuk bekleyen herkese nasip olur
5 gün bekliycem canım kimseyede söylemiycem negatifse sonra kimseye laf anlatmak istemiyorumAminn canım inşallah hayırlısıyla kan versen çıkar belki sonuç
Allah razı olsun canım seninde Allah gönlündekini versin inşallah rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlarımız olsunISSIZZ ve Bir Pelincik arkadaşımızın adına okudum Allah kabul etsin Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah
Allah razı olsun canım en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahsevgili ISSIZZ , Life light , Selinos , BankacI26 , Bir Pelincik ve H halleycik arkadaşlarım için okudum. Saglıklı ve hayırlı evlat sahibi olmaları dileğiyle
Insallah guzel haberler verirsin canimMerhaba kızlar bugünki arkadaşlarda okudum:)
Bugün test yaptım adetime 5 gün var negatif çıktı bikaç saat sonra baktım silik çizgi var inşallah dualarımız kabul olur inşallah hamileyimdir testi tekraelıycam erkenden ümitlenmek istemiyorum
Ağzına sağlık canım Allah razı olsunMehfam
Larka
ISSIZZ
Life light
Arkadaşlara okudum Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
İnşallah canımInsallah guzel haberler verirsin canim