- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Tesekkkür ederim kuzum rabbim hepimize nasip etsin inşallahGizemm0 Magnifiaque Ballikabak damlacross B Beklenmedikcevap için okudum Rabbim kabul etsin tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin amin canım Rabbim hepimizin gönlüne gore nasip etsin en kısa zamanda insallahÇok teşekkür ederim canım rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Amin Canım amin inşallahAmin amin canım Rabbim hepimizin gönlüne gore nasip etsin en kısa zamanda insallah
Cok tesekkurler canim.. hersey gonlunce olsun
Gizemm0 ve Magnifiaque en içten dileklerimle ettim ikiniz içinde dualarımı.Bugün sırada Gizemm0 ve Magnifiaque (Merve) var.
@Merve
@burcusami
Ssevincli 9 mart transfer
Tiniminimavihanim
Gizemm0
Magnifiaque (Merve)
Ballikabak
damlacross
B Beklenmedikcevap
Perfect Match (Alev)
@_Reyyan
@Mavi askkk
@ISSIZZ
@Life light
@Selinos 17 mart transfer
@BankacI26
@Bir Pelincik
@halleycik
@Mucizemsn
sweetgirlcandy
@SnowHoundd
@Oriana
@Beyza-
@defne-28
@NaaNaa
@yildizsavascisi
@Pembe Lotus
@rukiyets
G Gizoludi
@goah
@cukulatam
@Cemrewww
@Sabr-Sukur-Dua
@lacheln
Hemsirecik
@Ilaymilya
@Zeymuss0103
Minnosella098
M Manda_Lina
gurbetgulu16
@Masalimsensin
@akimel
@Mavissss1
@Gelincik78
A Arelarven
@Glsgl
@Merayyy
@edaecoo
@sedeom
Çok teşekkür ederimmm canım benim aminBallikabak damlacross kizlar sizler icin okudum. Rabbim dualarımızı kabul etsin. En kısa zamanda herkesin gonlune gore sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah❤
Bende okudum allah kabul etsin
Ssevincli (9 mart transfer)olumlu sonuçlanır sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Tiniminimavihanim
Gizemm0
Magnifiaque (Merve)
Ballikabak
hepiniz için okudum canlar rabbim dileklerimizi en kısa zamanda hayırlısıyla versin inşallah
Ssevincli Tiniminimavihanim sizler için okudum Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin
Ssevincli Tiniminimavihanim Rabbim saglikla kucağınıza alabileceginiz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins okudum niyetinize
Ssevincli ve Tiniminimavihanim için okudum. Rabbim gönlünüzün sevinci olacak evlatlar versin inşaAllah
@Merve @burcusami Ssevincli Tiniminimavihanim Gizemm0 Magnifiaque kızlar sizler için okudum Allah dualarınızı kabul etsin
Rabbim hepinizden kat kat razı olsunn inşallah Dualarımızı kabul etsiin amiinn
Seninde canım hayırlı kandillerKandiliniz mübarek olsun kızlar.