- 2 Aralık 2015
- 4.469
- 18.424
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Ilk iki arkadaşa şimdi okudum rabbim kabul etsin kusura bakmayın yoğun bir gündü yarın yetiştiririm hepsini inşallahBugün sıradaSsevincli ve Tiniminimavihanim var.
merve
burcusami
Ssevincli 9 mart transfer
Tiniminimavihanim
Gizemm0
Magnifiaque (Merve)
Ballikabak
damlacross
@ummhan
@Perfect Match (Alev)
@_Reyyan
@Mavi askkk
ISSIZZ
@Life light
Selinos 17 mart transfer
@BankacI26
@Bir Pelincik
@GulYuzlumm
H halleycik
@Mucizemsn
sweetgirlcandy
@SnowHoundd
@Oriana
@Beyza-
@defne-28
@NaaNaa
@yildizsavascisi
@Pembe Lotus
@rukiyets
G Gizoludi
@goah
@cukulatam
@Cemrewww
@Sabr-Sukur-Dua
@lacheln
@Hemsirecik
Ilayumut
Zeymuss0103
Minnosella098
@iremblncglyn
@gurbetgulu16
@Masalimsensin
@akimel
@Mavissss1
@Gelincik78
@Merayyy
@edaecoo
@sedeom
Bugün sıradaSsevincli ve Tiniminimavihanim var.
merve
burcusami
Ssevincli 9 mart transfer
Tiniminimavihanim
Gizemm0
Magnifiaque (Merve)
Ballikabak
damlacross
@ummhan
@Perfect Match (Alev)
@_Reyyan
@Mavi askkk
ISSIZZ
@Life light
Selinos 17 mart transfer
@BankacI26
@Bir Pelincik
@GulYuzlumm
H halleycik
@Mucizemsn
sweetgirlcandy
@SnowHoundd
@Oriana
@Beyza-
@defne-28
@NaaNaa
@yildizsavascisi
@Pembe Lotus
@rukiyets
G Gizoludi
@goah
@cukulatam
@Cemrewww
@Sabr-Sukur-Dua
@lacheln
@Hemsirecik
Ilayumut
Zeymuss0103
Minnosella098
@iremblncglyn
@gurbetgulu16
@Masalimsensin
@akimel
@Mavissss1
@Gelincik78
@Merayyy
@edaecoo
@sedeom
Canim bende varim liste baya ilerledi sanrm bittimi bilmiyorum ama yarin doktor isim var hormon twsti vercem bakalim insallah sonuclar guzel cikar yarin hastaneden gelirgelmez baslarim allah'ın iznyle olur derseniz
Ssevincli ve Tiniminimavihanim arkadaşlarıma okudum Allah kabul etsin inşallah dileklerini gerçekleştirsin
Ssevincli Ssevincli ve Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim arkadaşlarıma okudum Allah kabul etsin inşallah
Ssevincli ve Tiniminimavihanim arkadaslarim ickn okudum saglikli ve hayirli evlat sahip olmalari dilegiyle
Ssevincli ve Tiniminimavihanim adına okudum rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Okudum Allah kabul etsin
Arkadaslar icin okudum
Ssevincli ve Tiniminimavihanim arkadaşlarım için okudum .. Rabbim sağlıkla sihhatla evlatlarına kavuştursun inşallah
Ssevincli ve Tiniminimavihanim rabbim sizlerin ve tüm isteyenlerin kulaklarını hayırlısıyla evlatla doldursun ikinize de 100 er kez okudum Allah kabul etsin insalalh
Ssevincli ve Tiniminimavihanim arkadaşlarımız için okudum Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Ilk iki arkadaşa şimdi okudum rabbim kabul etsin kusura bakmayın yoğun bir gündü yarın yetiştiririm hepsini inşallah
Rabbim hepimizin duasını kabul etsinn inşallah kalbinize ağzınıza sağlık
Aminn canım benim Allah razı olsunnSsevincli Tiniminimavihanim Gizemm0 Magnifiaque arkadaşlarım için okudum..
Rabbim sağlıklı hayırlı ömürlü merhametli evlatlar nasip etsin inşallah
Ağzına sağlık canım beniim Allah razı olsunnSsevincli
tiniminihaniim
Gizemm
Magnifiaque
Okudum
Çokça amiiinnn canım beniim Allah razı olsunn
Canim bende varim liste baya ilerledi sanrm bittimi bilmiyorum ama yarin doktor isim var hormon twsti vercem bakalim insallah sonuclar guzel cikar yarin hastaneden gelirgelmez baslarim allah'ın iznyle olur derseniz
Allah razı olsun rabbim hepimize nasip etsin inşallahSsevincli Tiniminimavihanim Gizemm0 Magnifiaque arkadaşlarım için okudum..
Rabbim sağlıklı hayırlı ömürlü merhametli evlatlar nasip etsin inşallah
Canımın içisiiTiniminimavihanim Ssevincli canlar duanızı okudummm Allah kabul etsinnnn tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eylesin tiniminişimmm anneden önce teyze oliciğimmmm hissediyorum
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun arkadaşımmerve burcusami Ssevincli Tiniminimavihanim için okudum. Rabbim sağlıcakla tez vakitte evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah