Hyundaı getz kullanan varmı ?

Nadiaa

devrim sehitleri olumsuzdur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
17.360
158
34
Merhaba bayanlar ...
Hyundaı getz marka arabaları cok begenıyorum ama dısardan cok kucuk duruyo kullanan varsa fıkırlerınızı yazarsanız sevınırım kullanıslı mı cok arıza cıkarıyormu ?

Ben 2010 da sıfır aldım canım.Kullanıyorum çok kullanışlı bir bayan için ideal arabalardan.Kolayca heryere girebiliyor.Benzinli benim araç o yüzden çok atak bir araba.Benzinli diğer arabalara göre yakıt tasarrufu daha iyi ama tabiki benzin malum.Bu ay inşallah sıralı tüp taktıracağım o sorunda bitecek.Allah a şükür ben çok memnunum tavsiye ederim.Ama bagajı çok küçük iki kişilik bir aile isen uygun da çocuk falan olursa o bagaj yetmez

ne kadara aldın sen canım ?
bn bekarım zaten yanlız kullanacagım

2010 şubatta 19.500 e almıştım,masrafları,işlemler kasko falan derken 22 bini buldu.Bekarmışsınız tavsiye ederim ama bence dizel alın birkaç bin daha pahalı

2010 şubatta 19.500 e almıştım,masrafları,işlemler kasko falan derken 22 bini buldu.Bekarmışsınız tavsiye ederim ama bence dizel alın birkaç bin daha pahalı

ben 13 bıne fılan lpg lı buldum ıyımı sızce ?

iyidir herhalde canım,daha geçen ay benim arabaya 19.000 teklif ettiler ben satmıyordum halbuki:) zaten 13 bin 15 civarı fiyatlar ikinci elde.Hayırlı olsun şimdiden

iyidir herhalde canım,daha geçen ay benim arabaya 19.000 teklif ettiler ben satmıyordum halbuki:) zaten 13 bin 15 civarı fiyatlar ikinci elde.Hayırlı olsun şimdiden

tesekkur ederım tatlım sende guzel gunlerde kullan arabanı ...
senınkı hangı renk ?

bop , sahıbınden e baktım ama arabaların fıyatları artmıs mı sence ...

geçen ay bır pegeout 307 e bınme fırsatım oldu.. kutu gıbı arabaymış hakıkaten..sıkışmış hıssettım kendımı ön tarafta..

nışanlımın arabası getz..kuzenımın fıat palıo..ama o rahatsızlık hıssını yaşamadım hıç..

nacizane fıkrım..

merhaba acaba siyah hundaı getz için ne kadar fiyat düşünülüyo eğer hala satılmadıysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…