Hyundaı getz kullanan varmı ?

Nadiaa

devrim sehitleri olumsuzdur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
17.360
158
34
Merhaba bayanlar ...
Hyundaı getz marka arabaları cok begenıyorum ama dısardan cok kucuk duruyo kullanan varsa fıkırlerınızı yazarsanız sevınırım kullanıslı mı cok arıza cıkarıyormu ?

Ben 2010 da sıfır aldım canım.Kullanıyorum çok kullanışlı bir bayan için ideal arabalardan.Kolayca heryere girebiliyor.Benzinli benim araç o yüzden çok atak bir araba.Benzinli diğer arabalara göre yakıt tasarrufu daha iyi ama tabiki benzin malum.Bu ay inşallah sıralı tüp taktıracağım o sorunda bitecek.Allah a şükür ben çok memnunum tavsiye ederim.Ama bagajı çok küçük iki kişilik bir aile isen uygun da çocuk falan olursa o bagaj yetmez

Ben 2010 da sıfır aldım canım.Kullanıyorum çok kullanışlı bir bayan için ideal arabalardan.Kolayca heryere girebiliyor.Benzinli benim araç o yüzden çok atak bir araba.Benzinli diğer arabalara göre yakıt tasarrufu daha iyi ama tabiki benzin malum.Bu ay inşallah sıralı tüp taktıracağım o sorunda bitecek.Allah a şükür ben çok memnunum tavsiye ederim.Ama bagajı çok küçük iki kişilik bir aile isen uygun da çocuk falan olursa o bagaj yetmez

ne kadara aldın sen canım ?
bn bekarım zaten yanlız kullanacagım

2010 şubatta 19.500 e almıştım,masrafları,işlemler kasko falan derken 22 bini buldu.Bekarmışsınız tavsiye ederim ama bence dizel alın birkaç bin daha pahalı

2010 şubatta 19.500 e almıştım,masrafları,işlemler kasko falan derken 22 bini buldu.Bekarmışsınız tavsiye ederim ama bence dizel alın birkaç bin daha pahalı

ben 13 bıne fılan lpg lı buldum ıyımı sızce ?

iyidir herhalde canım,daha geçen ay benim arabaya 19.000 teklif ettiler ben satmıyordum halbuki:) zaten 13 bin 15 civarı fiyatlar ikinci elde.Hayırlı olsun şimdiden

iyidir herhalde canım,daha geçen ay benim arabaya 19.000 teklif ettiler ben satmıyordum halbuki:) zaten 13 bin 15 civarı fiyatlar ikinci elde.Hayırlı olsun şimdiden

tesekkur ederım tatlım sende guzel gunlerde kullan arabanı ...
senınkı hangı renk ?

bop , sahıbınden e baktım ama arabaların fıyatları artmıs mı sence ...

geçen ay bır pegeout 307 e bınme fırsatım oldu.. kutu gıbı arabaymış hakıkaten..sıkışmış hıssettım kendımı ön tarafta..

nışanlımın arabası getz..kuzenımın fıat palıo..ama o rahatsızlık hıssını yaşamadım hıç..

nacizane fıkrım..

X