- 16 Ağustos 2010
- 363
- 133
- 323
- Konu Sahibi highschool17
-
Hypnotic poisonu orjinale en çok benzeyen hangi parfümcüden alabiliriz bilginiz varmı?
canım ben şu an orijinalini kullanıyorum ama kokuyu ilk olarak açıktan almıştım denemek için, bargello'dan. çok iyi yapmışlardı , kalıcılığı da en az orijinali kadar. tavsiye ederim. ama orijinalinden bir tık daha ağır, o yüzden fazla sıkma derim.
ya ben aslında parfüm değiştirmeyi sevmiyorum çekici bi kokum olsun bitane en fazla ikitane olsun:) bendede hypnotic poison sensuelle var orjinal çok begenerek aldım ama çok günlük kullanmaya kıyamıyorum bütün parfümleri denedim birde lady millionu begenmiştim hani koku değişik kullanıcagıma varsa orjınale yakını günlük kullanmaya onu alıyım diyorum bazıları dpde çok güzel demiş bazıları bargelloda pekı ilk sıkıldıgında anason kokuyor açıkları bi süre sonra o koku gidiyormu hep rakı gibimi kokuyor:)
hypnotic poison eau sensuelle bende de var canım, ona da bayılıyorumbargello fazla rakımsı fln kokmuyordu canım, başarılı epey ama dediğim gibi bi tık daha ağır. açığını sıktığımda işten bi arkadaş burası puro kokuyor diye yorum yapmıştı, ama sonradan orijinaline de aynı yorumu yaptı bana anason kokuyor gibi gelmemişti öyle bi yorum da almamıştım, sanırım herkesin koku algısı farklı dp'nin hypnotici başarısız diye duydum bu arada.
bu arada şunu da belirteyim açığını kullanırken orijinalinden daha fazla iltifat alıyordum, ne bu diyene garip di mi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?