Hypnotic poison'un açığını kullanan?

highschool17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
383
1
118
Kırklareli
bugün birisinin üstünde bir parfüm duydum..dayanamadım sordum:) bargellodan hypnotic poison muş..ben çok beğendim ama orjinaliyle arasında çok fark var mı ?

Hypnotic Poison'ı hiçbir açık parfümcü benzetemiyor.. Hep birşeyler eksik kalıyor dp çok anasonlu yürüyen 70lik rakı gibi oluyorsun, bargello çok alkollü. O kokladığından bin kat güzel bir koku düşün. Zaten sırf bu hypnotic'i açık kullananlar yüzünden sıkılıp bunalmadı mı insanlar? Her neyse çok doluyum bu konuda, iş yerimdeki bir kadın bu parfümün açığını kullanıyor bu bariz belli ve benim yıllardır kokumdur. Alacaksan indirimleri takip et derim, veya internetten daha ucuza geliyor. Tabi yine de açık almak istersen İxora hypnotic poisonda en iyi diye duymuştum.

Havalar serinlemeye başladığından beri hypnotic istiyorum ama orijinali değiştiğinden beri eski tadı vermiyor, kalıcılığı da çok az o parayı hak etmiyor :2: ben de açık hypnotic arayışındayım umarım cevaplayan olur biz de kavuşuruz o yumuşacık kokuya

ben geçen sene bargellodan almıştım. gayet başarılıydı. orijinalinden bir tık daha ağırdı ve daha kalıcıydı . ama yine de bu sene orijinalini almak istiyorum.internette 200e bulabiliyoruz indirim olduğunda,taksit de yapıyorlar.

Bir de şöyle bir durum var, açıkları daha kalıcı. Orijinali bende o kadar kalıcı olmadı. Ama yine de açık kendini belli ediyor sanki kokunun özelliği gidiyor gibi geliyor bana. İnternette sitelerde çook büyük indirimler olabiliyor takip etmenizi öneririm. Ayrıca orijinali değiştinden derken ne dediğini anlamadım canım, ben hala aynı hypnotic'i alıyorum?

Parfümde kullanılacak esanslara kısıtlama geldiği için Dior hypnotic'in hem şişesini hem de formülünü değiştirmiş, 2-3 sene öncekine kıyasla çok hafif olmuş kokusu. Arkadaşım almıştı eskiden buram buram kokarken yeni şişeli hypnotic artık 4 saat falan sonra hiç kalmıyor neredeyse, çok pişman olmuştu. Ben de açığını arıyorum bu yüzden.

benim kokladığımda bargelloymuş..orjinalini bilmediğim içim yorum yapamıyorum orjinaliyle benzerliği hakkında çok güzeldi açığı bile güzeldi ..ama 200 lira bile çok benim içinahh şu paranın gözü kör olsun

Sensuelle olanın şişesi şeffaf karıştırmadığıma eminim :) arkadaşımın aldığında fark ettim ben de, sonra baktım internette pek çok kişi aynı şeyi diyor.

Umarım resimleri ekleyebilmişimdir. Eskisi ve yenisi :

Bu arada hala açık hypnotic poison önerilerinizi bekliyoruz :)

Son düzenleme:
tabıkı orjınallee arasında fark var cnm ben dp den alıyordum muthıs kalıcıda oluyor su sıralar bıraz agır gelıyor bana kokusu kullanamıyorum

Son düzenleme:
yaza uygun bi parfüm olduğunu düşünmüyorum Oldukça ağır ve baskın bir kokusu var bi ara kullandığımda iş yerindekiler bana alkol almış gibi kokuyorsun dediler

bende bargellodan aldım kullanıyorum...geçenlerde yolda annemle giderken arkamdan bir bayan ve kızı durdurup kokumu sordu..daha önce bu şekilde parfümümü merak eden olmamıştı...ama kesinlikle kış kokusu ben yaz mevsiminde kullandım hele antalya da yapış yapış oluyosun...hafif esintide enfes oluyo...zaten açık parfümde iki tane parfüm tercihim biri hypnotic poison diğeri hypnose lancome...hatta lancome bazen ağır basıyo hypnoticten daha güzel onu da dp den almıştım :)

bir ay önce internette yorumlara güvenerek almıştım hypnotic poisonu,kokusu gerçekten çok kalıcı ama kokusu çok ağır ve baharatlı iki gün kullanabildim daha fazla dayanamadım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…