• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hypnotic poison eau sensuelle

bugün denedim diğer poison kokularından daha güzel ve çok kadınsı ama benim koku anlayışıma uymuyor malesef 40 yaşlarında kullanılabilecek bir koku :) diğerlerinden daha hafif ve çiceksi beğenirsiniz büyük ihtimalle

Son düzenleme:
bugün denedim diğer poison kokularından daha güzel ve çok kadınsı ama benim koku anlayışıma uymuyor malesef 40 yaşlarında kullanılabilecek bir koku :) diğerlerinden daha hafif ve çiceksi beğenirsiniz büyük ihtimalle

nerde denedin pekii :kedi: bende denemek istiyorum çok merak ediyorum bu parfümü boshayallersmile vanilya ağarlıkta olduğu yazıyor biraz daha..

Çok merak ettim bunu hemen denemeliyimmm bir hypnotic aşığı olarak :asigim:

bende denedim bu hafta çok güzel gerçekten opuyorumnanaktan hıpnotıcten daha başarılı buldum o rakı kokusu yok mesela.. ilk başka çiçek notaları geliyor daha sonra vanilyalı pudra kokusu alıyor verini kaydirigubbakcemile2

Hypnotic poison ile ne farkı var acaba ? Çiçeksi mi ? bende hypnotic poison var çok beğeniyorum :12:

artık hypnotic'in anason kokusuna dayanamayan biri olarak bu versiyonuna bayıldım:) ilk sıkıldığında hypnotic kadar olmasa da yoğun çiçek ve badem kokusu yayılıyor. ama asıl güzel tarafı nefis yasemin kokusu:)

ve sanırım hypnotic p'dan daha kalıcı,denemek için montumun bir kenarına sıkmıştım, 10 gün falan oluyo,hala çok hoş kokuyor :31:

hypnotic poisonun açığı hakkında bilgisi olan varmı orjinale benzeyen varsa yardım istiyorum?

Back