HYPNOTİC POİSON AÇIĞI VE YORUMLARIM ve yardımlarınız

rosaland

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
301
11
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba
hypnotic poison kullanıyorum bende orjinali var ancak açığını da günlük kullanım olarak kullanmak istiyorum çok markada denedim hiçbirini benzetemedim şimdi denediğim markaları ve yorumlarımı yazacağım

parfümevi kesinlikle alakası yok sıktığımdaki ilk koku dayanılmaz benzermiki diye bekleyemedim bile direk yıkadım ve seven birine hediye ettim

d&p de bileğime az miktarda roll testerdan sürdüler pek benzetemedim ama yıkayıp kurtulma hissi vermedi

qlife aynı parfümevinden aldığım gibiydi inanilmaz iğrençti elbiseme sıktım ilk kokuya dayanamadığım için 1-2saat bekledim ve ogün o elbiseyi direk makinaya attım yıkanmak üzere

bargello buradaki fena değil çok fazla andırıyor daha çok bademsi kısmı var anason kısmı azsonra kayboluyor koku yumuşak bir hal alıyor çok iyi ama birebir diyemicem tüm denediklerim arasında en sevdiğim

batı sezer aynı d&p dekine benziyordu dünyanın parasını verip aldım alakasız olunca iade etmek istedim şişeye adımı yazdıkları için kişiye özel koku yaptıklarından iade almadılar pahalı diye benzeyeceğini düşünüp internetten almıştım burada batı sezer yok

mad buaradan arkadaşım aldı kullanıyor o sıcaklık yumuşaklık yok d&p ve batı sezerdekine çok benziyor ama orijinal kokuya ben hiç benzetemedim

sizden ricam şu cem parfümeri ve dadyada iyi olduğunu duydum yeterince zarara girdim denemelerimde anadoluda yaşıyorum ve burada şu bahsettiklerim açık parfümcülerden hiçbiri yok hep internetten netteki yorumlara bakarak aldım ve bargello dışında aldıklarımı hep birilerine verdim d&p yerinde denedim ama ukala satıcı yüzünden sıkmama izin vermedi.velhasılı şu cem parfüm internetten satışı var ancak 5 şişe 100ml alırsan gönderiyor şimdi alıcam bu sefer buda fiyasko çıkarsa diye önce bilenlere danışmak istedim lütfen yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler

Orjinali varsa neden acıgıyla ugrasıyorsun ki? Orjinalini kullan. Açık parfümleri çook kötü Hypnotic'in. Hiçbiri güzel değil. :KK43:

Şu parfümün açığını kullanmayın nolur. Orjinaline aşık olduğum,çakmasından nefret ettiğim tek parfümdür kendisi

iki tane orijinal edt si var bende birinin yarısına geldim ben yataktan kalkar kalkmaz ve yatarken dahil parfüm kullanan biriyim yakın kokanını bulsam da özel zamanlarda orjinalini kullansam iyi olacak kıyamıyorum orjinallere şimdi sıkıyorum az sonra duş alıyorum üzülüyorum ozaman istiyorumki benzeri olsun onlarla günlük idare edeyim 50ml edpsi 340tl düşünün artık paramı dayanır buna ahh ahhh

iki tane orijinal edt si var bende birinin yarısına geldim ben yataktan kalkar kalkmaz ve yatarken dahil parfüm kullanan biriyim yakın kokanını bulsam da özel zamanlarda orjinalini kullansam iyi olacak kıyamıyorum orjinallere şimdi sıkıyorum az sonra duş alıyorum üzülüyorum ozaman istiyorumki benzeri olsun onlarla günlük idare edeyim 50ml edpsi 340tl düşünün artık paramı dayanır buna ahh ahhh
Edt olanını alın sizde edpsi ağır zaten. İnternette uygun fiyatlara satılıyor 100 ml edt 250 küsürdü mizuda. Missperada da 150 ml 350, 100 mlsi 270 ti.

Orijinal ayarında yapılamayan kokulardan biridir hypnotic.
Ama siz yine de sansiro'dan da deneyin.
Yıllar önce cem'den almıştım hypnotic'i.
2-3 fıslatıp çöpe atmıştım.
Eğer sansiro da kötüyse artık yapacak bir şey yok.
Araya farklı parfümler sıkıştırırsanız koku kullanım süreleri de uzar aslında.
Günlük kullanım için dp'den başka bir şeyler alırsanız çeşitlilik güzel olabilir.
Ben de jasmin noir hastasıyım. Bazen yatarken de sıkıyorum. Açığını hiç yapamıyorlar. O yüzden bi iki yerde deneyip uzak durdum.

Orijinal ayarında yapılamayan kokulardan biridir hypnotic.
Ama siz yine de sansiro'dan da deneyin.
Yıllar önce cem'den almıştım hypnotic'i.
2-3 fıslatıp çöpe atmıştım.
Eğer sansiro da kötüyse artık yapacak bir şey yok.
Araya farklı parfümler sıkıştırırsanız koku kullanım süreleri de uzar aslında.
Günlük kullanım için dp'den başka bir şeyler alırsanız çeşitlilik güzel olabilir.
Ben de jasmin noir hastasıyım. Bazen yatarken de sıkıyorum. Açığını hiç yapamıyorlar. O yüzden bi iki yerde deneyip uzak durdum.
teşekkür ederim yorumlarınız için aydınlatıcı oldunuz ağzınıza sağlık

bugün sansroda hypnotic poison denedim aynı parfümevi ve qlife tki gibiydi tiksindiğim halde yıkama şansım yoktu baya bi kaldı bileğimde ama o yumaşak çikolat kokuya dönüşmedi bu kokuları sevenlere saygım var ancak hypnotic poison bunların hiçbirine benzemiyor orası kesin bunlar sevenleri tarafından ayrı kokular olarak alınıp kullanılabilir ancak monoloğa dönüşsede bilgi olması açısından yazıyorum

2 yıl sonra bu konuyu Yeni gördüm :KK70: bulmayı başardınız mı? Ben de arıyorum da. Ben de en kokusuna dayanılabilir bir Bargello buldum ama bargellodan daha iyisi varsa bilmek istiyorum. İxora iyi diyorlardı ama denemedim. Ben de sizin gibi yatarken yataktan kalktığımda otururken hep parfüm sıkan biriyim. Orjinal parfüme kıyamıyorum.

X