• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hymenoplasty yaptırıp sonuç alanlar?

Evet fiyat çok fazla ama kesinlikle pazarlik yapin indiriyo.. Bana ne kadara indi söylesem doğru yapar mıyım bilmiyorum herkese ayni seyi yapmayabilir çünkü :/ sgk konusunda hic bir bilgim yok üzgünümm bulursanız bana da soyleyin lütfen cok memnun olurum:) umarım en kısa zamanda doğru doktoru bulur bir an önce ameliyati da olur kurtuluruz şu arayıştan
Bana özel mesajla ne kadar indirim yaptığını yazabilir misin acaba? Sana özel mesaj atamıyorum.

Arkadaşlar merhaba sonunda labioplasti ameliyatı paramı denkleştirdim en kısa zamanda ameliyat olacağım. Aklımda bu iki doktor var . Aranızda bu iki doktora labioplasti ameliyatı olup memnun olan veya memnun olmayan varsa Allah rızası için benimle paylaşsın. Şu mübarek ayda yardımcı olun lütfen. Şimdiden teşekkürler.
merhaba ben aylin hanıma ameliyat oldum

Arkadaşlar merhaba sonunda labioplasti ameliyatı paramı denkleştirdim en kısa zamanda ameliyat olacağım. Aklımda bu iki doktor var . Aranızda bu iki doktora labioplasti ameliyatı olup memnun olan veya memnun olmayan varsa Allah rızası için benimle paylaşsın. Şu mübarek ayda yardımcı olun lütfen. Şimdiden teşekkürler.
wedge yöntemiyle yaptı uygun fiyata yapan doktorlarda vardı ama ben Aylin hanımı tercih ettim ücret yüksekti ama sonuçtan memnunum

Sevda hanımmm ne zaman oldunuzzzz? Cok geçmiş olsun bu arada. Sonuçtan memnun kalmanıza çok sevindim

wedge yöntemiyle yaptı uygun fiyata yapan doktorlarda vardı ama ben Aylin hanımı tercih ettim ücret yüksekti ama sonuçtan memnunum
Merhabalar ne kadar süre geçti ameliyatı olalı ben de 1 hafta önce oldum su an cok şiş ve ağrılı geçiyor.Toparlanmaya ne zaman başlar ortalama

Back