elanur canım sen gecici mi yaptıracaksın inan çok endişedeyim.sen doktor bey le görüştün mü ?ne kadar diyor fiyata.
canım ben daha karar veremedim ama tercihim özkan bey ona yaptırmayı düşünüyorum geçiciyide başka doktora düşünüyorum özelden adını yazarım
bende gaziantepteyim özkan beye ameliyat olacam ama tarih henüz belli değil sen ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun canım.narm diye bi arkadaşımız özkan beye ameliyat oldu
canım narm dediğin arkadaş ne zaman sonucu alacak demiştim cevap gelmedi.Ben özkan beyde karar kıldım inş. bi aksilik çıkmaz en geciciyi başka doktorda olacağım yazmıssın belli olmasından karşı tarafın anlamasından anlaşılmasından korkmuyor musun benim en çok korktuğum durum bu çünkü evlenmeyi düşündüğüm insanın tecrübesi var.cevabını bekliyorum.
canım eğer geçiciye kalırsam çok korkmuyorum çünkü eskiden kalıcı yöntemmi vardı geçici yaptırıyorlardı kim ilk gece diktirmiş diye ayrıldı ben hiç duymadım.narm galiba haziran temmuzda evlenicek
arkadaşlar ben yaptırdım izmirde 2 ay oldu, bu işlem öyle düşündüğünüz gibi büyütülecek birşey değil, 10 dk sürdü. rüya gibi geçip giden bir şey, acı, sızı hiç bir şey olmuyor, üzülmeyin artık yaptırın gitsin, kurtulun....
arkadaşlar antepte hangi doktor tam olarak yazarmısınız tlf numarası var mı nasıl ulasa bilirm yardm ederseniz sevinirm
konustm muayene ücreti 150 tl kalıcı yöntemi de 2000tl ye yapıyrlarmıs
hastanede muayene olmuycam özel klıniğine gtcem o yüzden o fiyat bana özelden nerede yasadıgnı yazar mısın eger yakınsak birlkte gderz birbirimizden cesaret alırz