Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de merakla cevap bekliyorum lütfen hanımlar yardımcı olunuz ....
Doç dr Harun Özkanı duyan, 3fleb yöntemi yaptıran, sonuçtan memnun olan var mı????
kendisiyle biraz önce telefonda görüştüm.. bende uzun zamandır araştırma yapıyordum bu konuda ebru hanıma yaptırmayı planlıyordum. ama ebru hanımda dahil butün flep yöntemi yapan doktorlar ilişkiden 3 gün önce cagırıyorlar .. harun bey kendinden emin konuştu.. kendisi estetik cerrah dediği şu bu işlemi yapan butün doktorlar hastalarına bir takım bahanelerle son dakka dikişi atıyorlar .. çünkü kendi yöntemlerinde doku tutmadıgının farkındalar.. bizim geliştirdiğimiz yöntemle tıptık bakire bir kız gibi oluyormuşuz. ameliyattan 1 hafta sonra normal şekilde hareket edebilirsin yani bakire bir kız gibi.. hatta şunu söylüyor bir ay sonra imkanın olursa kontrole gel gelmesende olur... içim rahat olsun diyorsan ameliyattan 1 ay sonra bi kadın doğum doktoruna git ameliyat oldugunu söyleme bekaretimden şüphe duyuyorum muhayene edermisiniz de.. garanti veriyorum ameliyat oldugunu anlamıcak dedii.
yani görüşmeyi biraz acık anlattım kusuruma bakmayın .. aslında dedikleri mantklı tüm doktorlar son dakka çagırıyor o stresi yaşamaktanda denesem mi diyorum bu doktoru olmazsa evlenmeye yakın gecici yaptırırım bilmiyorum ya aklım karmakarışık.. ama burda o doktora ameliyat olan kişileri okumuştum sonucu bilmiyorum..
kendisiyle biraz önce telefonda görüştüm.. bende uzun zamandır araştırma yapıyordum bu konuda ebru hanıma yaptırmayı planlıyordum. ama ebru hanımda dahil butün flep yöntemi yapan doktorlar ilişkiden 3 gün önce cagırıyorlar .. harun bey kendinden emin konuştu.. kendisi estetik cerrah dediği şu bu işlemi yapan butün doktorlar hastalarına bir takım bahanelerle son dakka dikişi atıyorlar .. çünkü kendi yöntemlerinde doku tutmadıgının farkındalar.. bizim geliştirdiğimiz yöntemle tıptık bakire bir kız gibi oluyormuşuz. ameliyattan 1 hafta sonra normal şekilde hareket edebilirsin yani bakire bir kız gibi.. hatta şunu söylüyor bir ay sonra imkanın olursa kontrole gel gelmesende olur... içim rahat olsun diyorsan ameliyattan 1 ay sonra bi kadın doğum doktoruna git ameliyat oldugunu söyleme bekaretimden şüphe duyuyorum muhayene edermisiniz de.. garanti veriyorum ameliyat oldugunu anlamıcak dedii.
yani görüşmeyi biraz acık anlattım kusuruma bakmayın .. aslında dedikleri mantklı tüm doktorlar son dakka çagırıyor o stresi yaşamaktanda denesem mi diyorum bu doktoru olmazsa evlenmeye yakın gecici yaptırırım bilmiyorum ya aklım karmakarışık.. ama burda o doktora ameliyat olan kişileri okumuştum sonucu bilmiyorum..
Öncelikle cevabın için çok teşekkür ediyorum. benmde kafam çok karışık ama dr.un kendine güveni hoşuma gitti açıkçası. özellikle git kadın doğumcuya kontrol ettir demesi. olumlu sonuç alan olsa 1 dk. beklemicem.. ama yinede harun beye yaptırıcam gibi görünüyo..
valla canm bi hata sonucu hayatımızı böyle bi zora soktuk.. bu doktor digerlerine göre daha net konuşuyor. flep yapmıyorum kendi tekniğimizle yeni bir kızlık zarı oluşturyoruz diyo... bana mantıklı geldi aylarca tuttumu tutmadımı diye acı çekicegime 1 ay beklerim sonra başka bi doktora kontrole giderim denemekte fayda var.. eger olursan mutlaka haber ver canm .. düğün yakında mı
ücret hakkında bilginiz var mı peki
26/04/2013 tarihinde sorulmuştur
beğen
0 Uzman, 1 Üye beğendi
gülçiçek-1517265
gülçiçek-1517265 (Bu üyeye mesaj gönder)
5 üzerinden ortalama puanı 3.0 , kişi sayısı 1
98 kez okundu
acilll
doktor bey,kızlık zarı ameliyatı hakkında bilgi verebilir misiniz ameliyattan sonra dikkat edilecek unsurlar nelerdir yüzde yüz kanama olur mu şimdiden tsk ederim.
Etiketler: harun özkan
Doç. Dr. Harun ÖZKAN
Doç. Dr. Harun ÖZKAN (Bu uzmana soru sor)
tarafindan 28/04/2013 tarihinde cevaplanmıştır
Sayın G.Y.
Biz yıllardır kendi geliştirdiğimiz 3 kaydırma flep tekniği ile anadan doğma zarın aynısını kalıcı olarak yapıyoruz.
Kanama mutlaka olur.
Ameliyatı genellikle lokal anestezi ile yapıyoruz.
Fiyatı hastane masrafları dahil 2.500 TL.dir.
doktor bey,kızlık zarı ameliyatı hakkında bilgi verebilir misiniz ameliyattan ... - Diğer - Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Doktor Sitesi
aslında çokmuş 2500 tl ama kesin garanti veriyorsa verilebilir. Allah kurtarsın diyelim senide canım:)
sen bu doktora mı karar verdin canm
peki ne zaman düşünüyorsunuz aslında tek başına gitmemek lazım ama kime güvenip söylenir
evet cnm. konuştum biraz önce ben diğer dr.lar gibi 3 gün önce tutmadı deyip içeri dikiş atmıyorum dedi.çok emin konuştu. bu hoşuma gitti ama 45 dakika sürüyomuş çok sıkıcı
güzel haberlerinizi bekliyoruz. bu arada düğün vss var mı yakın zaman içinde