• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hymenoplasti yaptırıp sonuç alanlar nerdesiniz???

arkadaşlar bu ne öfke böyle . herkesin namusu kendine. bizim toplumda ne yazıkki hep üzülen ,aşşağılanan,birtakım sıfatlara maruz kalan kadınlar oluyor. oysa kadınları bütün bu olaylara toplum sürüklüyor.
sizler hemcinslerinizle destekleşeceğinize birbirinizi hiç uğruna kırıyorsunuz.
erkeklerde onun bunu kızıyla oynayıp , arkasını dönüp çekip gidiyor. sonra da anaları bakire kızlar arıyor.
sizce bu da ikiyüzlülük değil mi?

Arkadaşlar! Bence bu davada daha güçlü ve kararlı olabilmeniz için örgütlenmeniz lazım, mesela "Kocasını, çocuklarını Kandırmak/Kafalamak Derneği" gibi bir yapılanmayla geleceğe daha fazla umutla bakabilirsiniz. Mahremiyet şart tabi, buradaki nicklerizle geleceğinizi kuramazsınız haliyle. Umarım ileride doğacak çocuklarınızın hiçbibiri benim doğacak çocuklarımla yanyana bile gelmez, sonuçta onlar da sizin gibi yalancı, sahtekar ve ahlaksız olacaklar. Sonuçta çocuk tabi, kimin kimler tarafından yetiştirileceğini nereden bilsin!
Bir de beni banlayan ve üstüne ahkam kesen eksik zekalı moderatöre gelirsek, beni temelli bile banlasanız başka bir nickle yazmama engel olamazsınız, beni banlayan moderatör de muhtemelen kendini yamatacak heralde. Beni istediği gibi banlayabilir, yeni hesap açmaktan kolay birşey yok, ancak buradaki kendini mal gibi gören defolulara yaranır, ama yazmama engel olamaz.

Bu yazdiklarinla Cok ayip etmissin

bence kpss yi kazanıp kazanmamakla alakası yok insan söylemeye tereddüt ediyor ben söyledim de noldu sikik dendim,istenmeyen it dendim konumu okursan anlarsın..
canım ya ben ilk defa okudum . ve bir hemcinsin olarak çok ama çok üzüldüm. işte bu bizim gibi iki yüzlü toplumların tipik örneği.
yani gerdek gecesi kanama oldumu namus temizlendi oluyor. valla böyle pislik bir topluma diktirmek müstehaktır. hiçbir pislik erkek bu kadar dürüstlüğü hak etmiyor kardeşim.
boşver sende bakire rolü yap. yaşadığın kötü anıları unut .yolun açık olsun. bolşans.:KK54:

Senin yoz an

layışına göre kaşar olabilirim tabi de 2 farklı erkekler ilişkim oldu şu ana kadar, senin gibi bakire olup da 20 erkekle kulak deliğini bile yaptırmaktan iyidir.

yazmayayım diyorum ama dayanamadım, ulan kel fazıl Kadın sitesinde senin ne işin var ? Kelliğine çözüm arıyorsan çok iyi saç ekim merkezleri biliyorum yok derdin o değil ise yaran nereden ? 2 erkekle ilişkim oldu demişsin. Bu daha da vahim ya karşı cins ilgini çekmiyor demek ki ! Bu nefretin, bu öfken bundan sanırım.

Be aklı kıt kel fazıl, sen insanların başına neler gelir de bunları yaşar hayal edebilir misin ? Hiç sanmıyorum ! Şu senaryoları hiç aklına getirdin mi ? Nişanlısın nişanlını kazada kaybetmişsin, veya senin gibi bir öküz tarafından tecavüze uğramışsın ? Çocukken aile içi istismara uğramışsın ? Hiç bu taraflardan bakma illa hop eller havaya nerede erkek orada ben zihniyeti ile devam et sen koçum.

Lakin dedim ya sende haklısın erkek olup 2 farklı erkek hayatına sokandan ne beklenir ? Çocukluğuna inmek lazım senin. Bir kez daha bu siteye üye olup gelip buraya yazarsan inan fotoğrafların ile seni burada tüm santral personeline rezil ederim.

Sen beni anladın...

kızlar benım arkadasım dikim yaptrdı sonuc olumsuz buralardan sonuc aldım bılmem ne yazanlara ınanmayın arkadasımın basından gectı hem canı yandı hem parası gıttı kendıne baska çareler buldu bence hıc guvenmeyın

işlemini kime yaptırmıstı ?
doktorun adını bılmıyorum canım ama istanbulda yaptırdı kontrollerde her sey normal demısler 2 dr adaha gösterdı emın olmak için süper falan denmıs ama zavallı hüsrana ugradı zor yanı yapay ürün falan varmıs onlardan getırttı orjınalını buldum falan dıyordu öyle kurtuldu ama yanı bu dikim falan para tuzagı gıbı her denene ınanmayın

doktorun adını bılmıyorum canım ama istanbulda yaptırdı kontrollerde her sey normal demısler 2 dr adaha gösterdı emın olmak için süper falan denmıs ama zavallı hüsrana ugradı zor yanı yapay ürün falan varmıs onlardan getırttı orjınalını buldum falan dıyordu öyle kurtuldu ama yanı bu dikim falan para tuzagı gıbı her denene ınanmayın
Nasil yani husrana ugradi derken ? Dikildiyse yapayi nasil kullandi?

Nasil yani husrana ugradi derken ? Dikildiyse yapayi nasil kullandi?
ya bu diktirdim diye guvenıp evlenmeyı düşündüğü erkek arkadaşı ile birlikte olmus kanama falan olmamıs sevgılısı bu sebepten terkettı sonrasında yapay olanları arastırdı bır cok yerden almsıtı bu yapaylardan sahte cıktı dıyordu ve en son bır yerden almıs orjınal cıkmıs işe yaradı demıstı şimdi evli yanı olay bu

arkadaşlar bu ne öfke böyle . herkesin namusu kendine. bizim toplumda ne yazıkki hep üzülen ,aşşağılanan,birtakım sıfatlara maruz kalan kadınlar oluyor. oysa kadınları bütün bu olaylara toplum sürüklüyor.
sizler hemcinslerinizle destekleşeceğinize birbirinizi hiç uğruna kırıyorsunuz.
erkeklerde onun bunu kızıyla oynayıp , arkasını dönüp çekip gidiyor. sonra da anaları bakire kızlar arıyor.
sizce bu da ikiyüzlülük değil mi?

Oynamak mı bu iş karşılıklı zorla değil öncelikle yaptığımızın arkasında olmalıyız ki erkek milleti rahatça konuşmasın okulu bitirendüğün vakti gelen koşturmaya ondan öncesi ohh hayat benim diyoruz ee ne oldu şimdi kocan olacak herifi kekleyeyim de kız sansın salak mantığındasınız yahu kendi onurunuz gururunuz da mı yok ? Dik dur sevdim yaşadım de yada beden benim kime ne de ki şimdi ne oldu da değişiyorsunuz ? Erkek milleti yapıyuor demek yerine erkek milletine sağlam dursak hiç bir şey olmayacak toplum bahanesi çünki toplum biz bireyleriz burada ağlayan sızlayan kişi başka topikde daha farklı anlatıyor öncelikle kendimize dürüst olsak kendimizi et parçası gibi görmesek bu ülkede kadın çok daha iyi yere gelecek ama orasını burasını diktiren sahtekar hemcinslerimizden zor çünki işlerine geliyor yalan mı?

Buradakilerde bir ahlak var yapmışlar bi yanlış telafi etmeye çalışıyorlar. Senin gibi kaşar değiller en azından.

Bunu bilemeyiz çünki iki farklı topikte çok daha farklı olayları çıkabiliyor hatta işine gelmeyen özelden tehdit mesajı atabiliyor gerçeği çıkarınca ortaya kimin neci olduğu belirsiz burada kendilerine bile dürst değiller

yine sahne de nihali hoş geldin gözümüz yollarda kalmıştı kız sen gitmeyecek misin bu topikten
canını sıkıyor değil mi yazdıklarım hiç hoşuna gitmiyor boş ver sen beni kocan olacak insanı nasıl keklerim enayi yerine koyarım kendimi ona diktiririm diye düşün. Çünki çok tecrübeli olanlar yine anlayabiliyor malum aman yakalanma sonra kaç para verdim ben buna biliyon mu diye dövünürsün.

Söylediklerime direk cevap verme imkanın varken tavrına bak beni haklı çıkartmıyormusun ?

peki ya bekaretını saklayıp anal oral her seyı yüz kişiyle yaşayıp hemde kendı istegı ile aldatılmadan ve 2 bacak arasındakı bır avuc kanı enayi kocasına saklayanlara ne demelı? ahlak bacak arasındakı bır avuc kanı adama göstermek değil ama toplumumuz cahil oldugu için malesef çaresıne bakmak zorunda kalıyor ınsanlar . Düşünün evlenme vaddıyle kandırılmıs beakretı gitmiş yada tecavuze ugrasmıs yada kaza ıle olmus ama kımseye dıyemıyor böyle tertemiz iyi bır ınsan var ama bakire değil ve kendı sucu değil isteği ile olmamıs ama diğer yandan bakireliğini saklamıs lakin kendı isteğiyle fahişe gibi elden ele evlılık düşünmeden yüz kişiyle anal oral düşüp kalkmıs bacak arasını kocasını el değmedim dıye kandırmaya saklamıs o ne olcak? sızce hangısı daha namuslu? cvp beklıyorum ben bakıreyim ve cevremde bakıre olup yüz kişiyle her haltı yıyen arkadaslarım cok ama bakıreler şimdi onlar ne olcak?

kadere inanın bırazcık bayanlar lütfen yargılamadan önce düşünün tecavuze ugrasmıs yada evlilik vaadıyle kandrılmıs bırıninkine ben kader derim ama bakıre olup kendı isteği ile bile bile memnunıyetle arkadan agızdan yüz kişiye verenlere kader demem fahişelik derim yemişim onun bekaretini ben

peki ya bekaretını saklayıp anal oral her seyı yüz kişiyle yaşayıp hemde kendı istegı ile aldatılmadan ve 2 bacak arasındakı bır avuc kanı enayi kocasına saklayanlara ne demelı? ahlak bacak arasındakı bır avuc kanı adama göstermek değil ama toplumumuz cahil oldugu için malesef çaresıne bakmak zorunda kalıyor ınsanlar . Düşünün evlenme vaddıyle kandırılmıs beakretı gitmiş yada tecavuze ugrasmıs yada kaza ıle olmus ama kımseye dıyemıyor böyle tertemiz iyi bır ınsan var ama bakire değil ve kendı sucu değil isteği ile olmamıs ama diğer yandan bakireliğini saklamıs lakin kendı isteğiyle fahişe gibi elden ele evlılık düşünmeden yüz kişiyle anal oral düşüp kalkmıs bacak arasını kocasını el değmedim dıye kandırmaya saklamıs o ne olcak? sızce hangısı daha namuslu? cvp beklıyorum ben bakıreyim ve cevremde bakıre olup yüz kişiyle her haltı yıyen arkadaslarım cok ama bakıreler şimdi onlar ne olcak?
Haklisin.. Hemde çok.. Ve ben kaza ile kaybetmiş olabilirim yinede vebalini düşünüyorum ve bakire olduğum halde hicbir erkekle opusmeden fazla yakinlasamamiskenn nasıl diktiririm gururum ne olacak ben bi halt yemedimki :KK43:(( of yine geldiler bana :KK43:

Onlar daha beter ama bu halde olma sebebimiz diktirenlerde sebep eskiden ne vardı ya tecavüz ya kaza ee erkekler de tecrübeli ise yer mi bu yalanı asla yemez gerçekten tecavüze kazaya uğrayan kişi hadi açıklasın kendini buradakilere dikkat et hepsi zorla olmuş hepsi kandırılmış sanki tek taraflı bu iş. Buradaki bi kaç kişinin baika yerdeki konularına bak yalanlarını görürsün.Önemli olan yaşarken normal görmek gibi dimdik arkasında durmak

Back
X