• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hymenoplasti yaptırıp sonuç alanlar nerdesiniz???

canım ya niye kendini yoruyorsun yazsın yazsın gitsin
Hayır ben de bakire değilim ve kendisinin deyimiyle "arkasında durdum " diktirmedim diktirmeyi düşünmüyorum.ama bu beni baskasindan üstün yapmıyor ki .saklayan arkadaşlar da şartlar onu gerektirdiği için o yola giriyor .kime ne bundan

Kizlar ne olmus burdaaa valla direnmeye falan gerek yok bunu yasadigim adam bile toplum boyle diyorsaaa toplumu falan anlatilmasina gerek yok. Diktirin hatunlar hiic gerek yokmus. Ben durust olmaya calistim bir donem amaaa hiiic gerek yokmus yuzume ilk vurulan sey bu oldu dik de durdum boyle konusamayacagi konusunda ama beyzademiz utanmadan yaptigim seyin arkasinda durdugumu soyledi. Benim ne kadar utanmaz oldugumu etraftakilere anlatti. Birkac damla kan icin insanliginizin sorgulanmasina gerek yokmus. Erkekler sizde olani degil olmayani gormeye programli o yuzden tek eksik bu mu diktirin bu sizden hicbir sey eksiltmeznis. Herkes kendi yasadigini bilir artislige gerek yok.

Peygamber efendimiz ''kınayan kınadığını yaşamadan ölmez'' buyurmuş. Sizden çıkmaz, evladınızdan çıkar bu büyük ve yerici sözlerin acısı. Ben mi? Ben bakireyim ancak kimseyi kınamam, büyük konuşmam.

Gençliğin bu halde olmasının sebebi, '' erkektir, elinin kiridir'' gibi sapkın bir bakış açısına sahip toplum olmamızdan kaynaklanıyor. Bu mantıkla yetiştirilen erkekler, kız arkadaşlarından fazlasını istiyor. Kadın yapı olarak duygusal, hassas ve zayıf olarak yaratılmıştır. Kalben bağlandığı adamdan kopmak acı verdiği için nefislerine yenik düşüp birşeyler yaşıyorlar haliyle.

Dini takılan hatunlar, hanginiz evleneceğiniz adama bakirmisin diye sordu? Hanginiz abisini kardeşini evlendirirken onların bakir olduğuna garanti verebildi?

Günah, günah günah, günah bla bla bla..... Günahsa ikisine de günah.. Ahirette erkeğe de aynı azap, kadına da... Sadece hemcinslerinize yüklenmeniz çok acınası bir durum. Önce yukarıda bahsettiğim sapkın anlayışın değiştirilmesi gerek..

Peygamber efendimiz ''kınayan kınadığını yaşamadan ölmez'' buyurmuş. Sizden çıkmaz, evladınızdan çıkar bu büyük ve yerici sözlerin acısı. Ben mi? Ben bakireyim ancak kimseyi kınamam, büyük konuşmam.

Gençliğin bu halde olmasının sebebi, '' erkektir, elinin kiridir'' gibi sapkın bir bakış açısına sahip toplum olmamızdan kaynaklanıyor. Bu mantıkla yetiştirilen erkekler, kız arkadaşlarından fazlasını istiyor. Kadın yapı olarak duygusal, hassas ve zayıf olarak yaratılmıştır. Kalben bağlandığı adamdan kopmak acı verdiği için nefislerine yenik düşüp birşeyler yaşıyorlar haliyle.

Dini takılan hatunlar, hanginiz evleneceğiniz adama bakirmisin diye sordu? Hanginiz abisini kardeşini evlendirirken onların bakir olduğuna garanti verebildi?

Günah, günah günah, günah bla bla bla..... Günahsa ikisine de günah.. Ahirette erkeğe de aynı azap, kadına da... Sadece hemcinslerinize yüklenmeniz çok acınası bir durum. Önce yukarıda bahsettiğim sapkın anlayışın değiştirilmesi gerek..
Yüreğine sağlık..... Tşk ler

Senin kendinize ceki duzen verin demek ne haddine. Sanane yani sanami kaldi akil vermek. Yasamadigin icin anlmiyosun dogal olarak anlamanida beklemiyo kimse ama karsinda 15 16 yasinda cocuk yok. ne karisiyosun ya elestirmek sanami dustu hayret bisey deli oluyorum boyle tiplere. Kalkmis akil vermeye calisiyo sanki biz naptigimizi bilmiyoruz pismanligimiz yetmezmis gibi bide boyle insanlarin akil vermesiyle ugrascaz.

Arkadaşlar diktirin ben dogruyu söylemenin bedelini cekiyorum. Sevgilime çok aşıktım evlenme vaadiyle beni kandırdı resmen. Gözüm o kadar kör olmustuki ona karşı kimden biraz para koparırım diye insanlara yanaşan biri oldunu ve sahtekarın dolandırıcının biri olduğunu öğrendim. Olan bana oldu ben ilişkiye girdiğimiz ilk gün çok korkmuştum ve hatta baygınlık geçirdim evlenmeden önce olsun istemiyordum ama o kadar tatlı dilli ve ikna edici bir kişiliği vardıki 30 yasında olmama rağmen inandım. 1 ay sonra Gerçekleri öğrendiğimde ise ben bekaretini kaybetmiş ve borcu olan bir kadındım.cok fazla sıkıntı çektik psikolojik tedavi gördüm böyle birşey yapmış olabileceğime inanamıyorum. Fakat doktorlar bunun herkesin başına gelebileceğini ve cok fazla kişinin önemsemediği fikrine beni inandırdılar. Aradan 5 yıl geçti arkadaşımın vasıtasıyla biriyle tanıştım.Adam görür görmez bana asık olmuş ve evlenmek istiyormuş. Fakat aramızda 16 yas vardı evlenmiş ayrılmış iki çocuğu olan biri Nasıl asık olmuş hemen evlelim diye tutturdu. Dedim biraz birbirimizi tanıyalım ama herşey rüya gibi yok böyle bir Adam yüzüm gülmeye başlamıştı. Birgün bana bakiremisin diye uyarak sordu. Bende ameliyat olup seni kandırmak istemiyorum sana değer veriyorum ben bakire değişim dedim.Biraz bozuldu ama geçmişte yaşadıklarımız önemli değil dedi benimle birlikte olmak istedi olduk ama Adam öyle değiştiki bana cok kötü davranmaya başladı iki defa bunu yüzüme vurdu. Hem bana sorun yok dedi Hendek bu durumu kullandı evlenmekten falanda vazgeçti. Eğer ben ona yalan söyleseydim diktirseydim biz çoktan evlenmiştik bu kadardı hakaret çekmemiş olacaktım hayatımın ikinci vakası..
bundan sonra biri olurum bilmiyorum ama dürüst olmayı düşünmüyorum arkadaşlar yüzünüze vuruyorlar sonra diktirin bence.
umarım oda beni kınadığı için cezasını çeker Birgün.

Arkadaşlar diktirin ben dogruyu söylemenin bedelini cekiyorum. Sevgilime çok aşıktım evlenme vaadiyle beni kandırdı resmen. Gözüm o kadar kör olmustuki ona karşı kimden biraz para koparırım diye insanlara yanaşan biri oldunu ve sahtekarın dolandırıcının biri olduğunu öğrendim. Olan bana oldu ben ilişkiye girdiğimiz ilk gün çok korkmuştum ve hatta baygınlık geçirdim evlenmeden önce olsun istemiyordum ama o kadar tatlı dilli ve ikna edici bir kişiliği vardıki 30 yasında olmama rağmen inandım. 1 ay sonra Gerçekleri öğrendiğimde ise ben bekaretini kaybetmiş ve borcu olan bir kadındım.cok fazla sıkıntı çektik psikolojik tedavi gördüm böyle birşey yapmış olabileceğime inanamıyorum. Fakat doktorlar bunun herkesin başına gelebileceğini ve cok fazla kişinin önemsemediği fikrine beni inandırdılar. Aradan 5 yıl geçti arkadaşımın vasıtasıyla biriyle tanıştım.Adam görür görmez bana asık olmuş ve evlenmek istiyormuş. Fakat aramızda 16 yas vardı evlenmiş ayrılmış iki çocuğu olan biri Nasıl asık olmuş hemen evlelim diye tutturdu. Dedim biraz birbirimizi tanıyalım ama herşey rüya gibi yok böyle bir Adam yüzüm gülmeye başlamıştı. Birgün bana bakiremisin diye uyarak sordu. Bende ameliyat olup seni kandırmak istemiyorum sana değer veriyorum ben bakire değişim dedim.Biraz bozuldu ama geçmişte yaşadıklarımız önemli değil dedi benimle birlikte olmak istedi olduk ama Adam öyle değiştiki bana cok kötü davranmaya başladı iki defa bunu yüzüme vurdu. Hem bana sorun yok dedi Hendek bu durumu kullandı evlenmekten falanda vazgeçti. Eğer ben ona yalan söyleseydim diktirseydim biz çoktan evlenmiştik bu kadardı hakaret çekmemiş olacaktım hayatımın ikinci vakası..
bundan sonra biri olurum bilmiyorum ama dürüst olmayı düşünmüyorum arkadaşlar yüzünüze vuruyorlar sonra diktirin bence.

Kullanmak ne ya canın isteyen isteyen defalarca yapmışsın işte şimdi beni kandırdı hadi ilki kandırdı peki ya ikincisi ? Dikkat et her evlenelim diyene uyma artık... sen onu kandırIP evlenebilirdin ama ondan farksız olmazdı ve daha kötüsü böyle geri kafalı biri ile evli olurdun

Evet Adam cok geri kafalıymış bugün bir kez daha öğrendim diktirip onunla evlenseymişim hayatımın en büyük hatası olurmuş. Her işde vardır bir hayır. Hepsi için konuşmuyorum ama bazılarına müstehaktır bence

Bu islemi yaptirmanin karsinizdaki insanin hakedip haketmesiyle ilgili degil bence. Kisinin kendisiyle ilgili. Bunu yaptirinca karsindakine bi kotulugun dokunmuyo. Tamam dogru olmayabilr ama sessiz kalip kendine saklamak tercih meselesi..

Evet Adam cok geri kafalıymış bugün bir kez daha öğrendim diktirip onunla evlenseymişim hayatımın en büyük hatası olurmuş. Her işde vardır bir hayır. Hepsi için konuşmuyorum ama bazılarına müstehaktır bence
Bazılarını boş ver kendine bak bence aynı onlar gibi olmak zorunda değilsin hem nereden biliyorsun mustehak? Canın istemiş yaşıyorsun sen dik durmaya devam et bir laf ediyorsa bin laf et et parçası miyiz biz ? Ha diktiriyorsan evet diyorsun oda senin kararın ben kadının kendini böyle küçük düşürmesine karşıyım

Bazılarını boş ver kendine bak bence aynı onlar gibi olmak zorunda değilsin hem nereden biliyorsun mustehak? Canın istemiş yaşıyorsun sen dik durmaya devam et bir laf ediyorsa bin laf et et parçası miyiz biz ? Ha diktiriyorsan evet diyorsun oda senin kararın ben kadının kendini böyle küçük düşürmesine karşıyım
İyi diyosun guzel diyosun ama siz sadece erkeklerden korktugumuz icin boyle bi islem yaptrmak istedigimizi saniyosunuz. Ama aslinda kendimi iyi hissedicez yeniden dogmus gbi gecmisteki insanla yasadigimiz pismanligi siliyomus gbi evet bukdr basit degil ama bir nevi kendimizi kandirmak. Tipki burnunu veya baska biyerini sevmeyip estetik yaptirinca insanin kendini iyi hissetmesi gbi aslinda

İyi diyosun guzel diyosun ama siz sadece erkeklerden korktugumuz icin boyle bi islem yaptrmak istedigimizi saniyosunuz. Ama aslinda kendimi iyi hissedicez yeniden dogmus gbi gecmisteki insanla yasadigimiz pismanligi siliyomus gbi evet bukdr basit degil ama bir nevi kendimizi kandirmak. Tipki burnunu veya baska biyerini sevmeyip estetik yaptirinca insanin kendini iyi hissetmesi gbi aslinda

Burdan da çevreden Bildiğim den de bildiğim şu nikah kiydirmak amaç burada yazanlar hep bi kişi diyor ama hikaye diğer konuları da görüyoruz nadir bi kişi olup sonra yanlış yaptım diyen konu oda değil kadının kendine bunu yakıştırması ne kadar iğrenç

arkadaşlar ben 4 gün önce geçici işlem yaptırdım akın beye. ama başıma gelmeyen kalmadı. dikimle alakalı bir problem yaşamadım neyseki. çok ağladım çok korktum çok utandım ama 15-20 dakikada kolayca bitti. hiç bir şey hissetmedim. işlem bittikten sonra kalkıp evime gittim. koşmamamı ve bacaklarımı çok fazla açmamamı söyledi. birde günlük ped kullanmamı.
korkulcak bişey yok arkadaşlar. korkmayın. ben bu siteyi yaklaşık 1 yıldır takip ediyordum ama üye olmak için başıma böyle bi saçmalığın gelmesi gerekiyormuş. benim dün evliliğim olcaktı. görücü usulü. ben 25 yaşındayım. evlenmek gibi bir düşüncemde yoktu açıkçası. ama işte aile zoruyla insan mecbur kalıyor. ne yaptıysam babamı kararından vazgeçiremedik. annem durumumu bildiği için zorlamadı sağolsun. ama öyle bişey olduki. düğünden bir gün önce evleneceğim adam benmle ısrarla görüşmek istedi. görüştüm bende. aslında amacım onu vazgeçirmekti. durumumdan bahsedip anlaşıp düğün olmadan bitirmekti mevzuyu. dikim yaptırmıştım ama kendime yediremedim. yapamadım. vicdanım rahat olur sandım ama olmadı.söylemeye karar verdim. nolcaksa olsun umrumda değildi yani. görüştük. 29 yaşında ve hiç evlenmemiş bi kişydi kendisi. utana sıkıla oturdu karşıma. utanıyo sandım önce. ama bana eşcinsel olsuğunu ve ailesinden durumu sakladığını ve bu yüzden hiç evlenmediğini söyledi. bende kendi durumumdan bahsettim. emin ol eşcinsel olmasam umursamazdım dedi. bende şuan eşcinsel olduğun için böyle düşünüyorsun diyebildim. şok olmuştum. çokta bişey diyemedim. evlenmek istemediğini söyledi. bende evlenmek istemiyorum dedim. çok büyük bi kavga etmiş gibi ailelerimize bahsettik ve nikahtan bir gün önce bitirdik. evet aynen bunları yaşadım son bir haftada.
şimdi ne sonuç aldın derseniz. artık dikkat etmiyorum nasılsa olmıcak diye. ama aynayla baktığınızda bile belli oluyor kapanmışlık.ilk gün oturup kalkarken ufak bir batma hissediyorsunuz o kadar. onun haricinde içerde bişey varmış gibi oluyor ama bunlar normalmiş. şuan kanamalarım oluyor umursamadığım için. ilişkiyede girsem kanıcaktı. hissediyorsunuz daralmayı çünkü.
arkadaşlar. bilmiyorum bidaha girermiyim ama başımdan geçenler bunlar. zor durumdasınız anlıyorum o yüzden üye olup anlatmak istedim. korkmayın lütfen. korkulcak hiç bişey yok. çok sıradan ve basit bir olay doktor için. rahatlatıyorar sizi zaten. allah yardımcınız olsun.
çok uzattım. kendinize dikkat edin !

benim nişanlımla ilk karşılaştığın vakka gibi gerçekleşti..aynı süreçleri yaşadım..yaşım 29..ne kadar safmışım diyorum..bizim bu bayanların işi ne kadar zor..Rabbim hepimize yardım etsin..bazen kendime güven geliyor..bu hayatta mutluluk sadece erkeklerle mi yaşanacak diyorum.hayatta daha güzel şeyler de var.bilmiyorum..artık karşı cinsten soğudum..her şey onların olsun diyorum..bana eski beni geri versinler

Back
X