- 23 Ekim 2014
- 7
- 6
- 3
- Konu Sahibi keskinbicak
Arkadaslar internette cok adi dolasiyor turgay beyin sonuc alan var mi? turgay bey 1500tl diyor ve kontrolun sart olmadigini soyluyor ne kadar dogru
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar internette cok adi dolasiyor turgay beyin sonuc alan var mi? turgay bey 1500tl diyor ve kontrolun sart olmadigini soyluyor ne kadar dogru
Evet herkes farkli bisey diyo bende napcagimi sasirdim tam doktrla konstum aklima yatti burdaki yazilari okuyunca yine kafam karisti eger yaptirabilirsem cesaretimi toplayip mutlaka yazarim burdancanim ameliyat olduktan sonra bize de bilgi verirsin dimi. artik kimse yazmaz oldu zaten. kafamiz allak bullak ne yapacagimizi sasirdik cunku. bi kisi mesala oyle bisey yazmiski sok oldum kalici kizlik zari dikimi diye bisey yok demis. herkes bisey soyluyo iste.
İnsallah. Sonuc alinca bizede bildirirsen sevinirizben bugun yaptırdım ama pıhtı gibi bişey geldi çok korktum bu gece nası geçicek bilmiyorum ama doktor çok iyiydi gerçekten rahatlattı beni ben çok paniktim. hemşiresi de çok iyi inşallah sonucu dA iyi olur
1 hafta oldu hala ağrım ve şişlik var artık düzelsin istiyorum tahammülüm azalıyor açıkçasıİnsallah. Sonuc alinca bizede bildirirsen seviniriz
Kime yaptirmistin1 hafta oldu hala ağrım ve şişlik var artık düzelsin istiyorum tahammülüm azalıyor açıkçası
turgay karakayaKime yaptirmistin
bende kendisini çok araştırdım güvenilir birimidir ? şuan nasılsın ?turgay karakaya
merhaba surecleri anlatırmısın kanaman oldumuKime yaptirmistin
merhaba benimde kızlık zarı dikimimi dr. turgay karakaya yaptı, şu anda iyileşme dönemindeyim, çok memnun kaldım çok ilgilendi ve ameliyat sonrası whatsapp tanda destek veriyor, henüz ilişkiye girmedim, ama iyi olacak inşallah oda.bende kendisini çok araştırdım güvenilir birimidir ? şuan nasılsın ?
merhaba benimde kızlık zarı dikimimi dr. turgay karakaya yaptı, şu anda iyileşme dönemindeyim, çok memnun kaldım çok ilgilendi ve ameliyat sonrası whatsapp tanda destek veriyor, henüz ilişkiye girmedim, ama iyi olacak inşallah oda.