hymenoplasti hakkında kafam çok karışık yardım lütfen

yasemincik35

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2014
2
0
34
Merhaba arkadaşlar;
foruma bu konuyu danışmak için üye oldum ilk konum ama...

22 yaşındayım şu anda nişanlıyım ve nişanlımla düğün için gün aldık(4 ay sonraya)
çok utanarak söylüyorum ama nişanlımdan önceki sevgilimle birlikte oldum (3 kez) (evlenicez vaadiyle biliyorsunuz bilindik hikaye)
sonra yüzüstü bırakıldım.

nişanlım bu konuda çok hassas ve şu ana kadar böyle bişey yaşamamış.benden bunu beklemesi gayet normal. bende onu çok seviyorum zaten 3 yıllık bir ilişkimiz var ve onu kaybetmek istemiyorum. şu ana kadar neredeyse tüm hymenoplasti başlıklarını okudum ama bir çıkar yola varamadım.
ayrıca vajinada oluşan genişlik için çözüm yolu varmıdır?
hangi teknikte sağlıklı sonuçlar alıyoruz arkadaşlar lütfen yardım ediiinn... :2:

İsteyerek yaşadın sonuçta zorlama yok karşındaki insan bunu hak edecek ne yaptı ve sen kendine bunu layık görüyormusun ? Eşin ayrıca yarattığın sahte karakter ile evlenecek sen ile değil. Vicdan yapmam umrumda da olmaz değil diyorsan amenna kandır gitsin.

Aynen ben de kesinlikle sizi kinamiyorum ve yargilamiyorum ancak sonra vicdanen rahatsiz olup olmayacaginizi da dusunun bence.. daha evvel bakireyimmi dediniz

Ayy hemen hemen aynı dertten muzdarip olduğum halde bu "genital estetik" başlıklarına hiç uğramamıştım.

Benim konum bu, sıkıntımı şekilde çözdüm.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=696668
Ama baştan söyleyeyim benim tercih ettiğim yolu dene diye koymyyorum bu linki. Hem çok tepki çekti hem de nişanlının karakterine göre felaketle sonuçlanabilir. Ben gerdek gecesine kadar susmaya kararvermişken bir anlık manyaklıkla orada anlattığım işe kalkışmıştım.

seni çok iyi anlıyorum aynı durumdayım ve 4 ay sonra düğünüm var ben isteyerek yaşamadım 15 yaşında yaşadım maalesef.şimdi söyleyemem söylesem öldürürler beni.ne yapmam lazım bilmiyorum bilgisi olan varsa yardım etsin

X