Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@nurunayn,
kizlik zari=bakirelik degildir
yani bakire benim bildigim,hic cinsel iliskiye girmemis birine,veya benzer hareketlerde bulunmamis denilir(belki baska anlamida vardir bilemiceyecegim)ama cinsellik illede zari yirtacak sekilde yasanmazki,turlu yollari vardir
oyuzden kizlik zari,yani bakirelik demenizi yanlis buldum'
"ve her kadin o zenginligi saklamaya mecburdur denmis'
erkekler mecbur degilmi?? kadin yerine "ínsan''deseydiniz keske
arkadaşım fark etmişsen erkeklere olan düşüncemi sonradan brlirttim..
tabiii zar yada kan bekaret değildir onlar zahirde görünendir..
şunuda atlamışım bi dokunuş, bi öpüş yani yüzeysel ilişkilerde insanın temizliğini, saflığını bozar ..
dediğim gibi kimse benim dediklerime katılma mecburiyetinde değil ben görüşlerimi belirttim sadece..
kısaca diyorsunuz ki bıdı bıdı. biz çok namusluyuz kukumuz da çok kıymetli hatta en kıymetli hazinemiz en büyük zenginliğimiz diyorsunuz. beyin falan salla gitsin en büyük zenginliğim kukumdur diyorsun yani. tebrik ediyorum ve katılıyorum arkadaşım sana. doğru yoldasın devam et.:)
Ya kızlar benim aklıma takılan ama kimseye soramadığım bi sorum var, kızlık zarı ne kadar kanıyor bir kaç damlamı yoksa baya bi çarşafta kanama izi bırakacak kadar fazlamı ...Hayır ben evliyim öyle bi sorunumda yok ama bazıları adet kanaması kadar fazla oldugunu söylüyor bazılarıda bi iki damla diyor benimde aklıma takıldı bizdeki mi normal olan onlardakimi diye... normali nedir ki bunun?Ya da herkeste farklımı oluyor, Sizlerde nasıl oldu? CADIARZU
Ya kızlar benim aklıma takılan ama kimseye soramadığım bi sorum var, kızlık zarı ne kadar kanıyor bir kaç damlamı yoksa baya bi çarşafta kanama izi bırakacak kadar fazlamı ...Hayır ben evliyim öyle bi sorunumda yok ama bazıları adet kanaması kadar fazla oldugunu söylüyor bazılarıda bi iki damla diyor benimde aklıma takıldı bizdeki mi normal olan onlardakimi diye... normali nedir ki bunun?Ya da herkeste farklımı oluyor, Sizlerde nasıl oldu? CADIARZU
kadın namusunun özgür olamadığı ve cinsellik öcüsüyle yaşanılan bir toplumda,
benim için büyük bir cesarettir bunu yaşayabilmek!!
ama cesareti olana ve bu cesareti ile de yola çıkıp,sonuna dek bununla devam edip,
''ben buyum'' cesaretini de gösterebiliyorsa sonsuz saygım var..
ama yarı yolundan dönüp,ah vah diye yakınıp,bu gibi arayış ve kaygılar yaşanıyorsa,
o kişinin cesaretinden değil, ahmaklığa düşmesindendir...
sen farkettiysen ben postumu senin erkeklerle ilgili olan postundan iki dakika once yazdim.seninki benimkinden sonra geldi arkadasim
yani beni postumu yazarken senin erkeklerle olan dusuncen yazilmamisti:)
kısaca diyorsunuz ki bıdı bıdı. biz çok namusluyuz kukumuz da çok kıymetli hatta en kıymetli hazinemiz en büyük zenginliğimiz diyorsunuz. beyin falan salla gitsin en büyük zenginliğim kukumdur diyorsun yani. tebrik ediyorum ve katılıyorum arkadaşım sana. doğru yoldasın devam et.:)