A ambivalan Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2012 374 7 29 Mart 2013 Konu Sahibi ambivalan #1 26 yaşındayım.oldukça derin nazolabial çizgilerim var maalesef. üstelik beni rahatsız ediyor. Doktorum hyaluronik asit enjeksiyonu önerdi. uygulayan varsa tecrübelerinizi yazar mısınız?
26 yaşındayım.oldukça derin nazolabial çizgilerim var maalesef. üstelik beni rahatsız ediyor. Doktorum hyaluronik asit enjeksiyonu önerdi. uygulayan varsa tecrübelerinizi yazar mısınız?
L lyriquerouge Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2013 9 0 2 Mayıs 2013 Konu Sahibi ambivalan #2 Merhaba, ben ust dudagima hylauronik asit dolgu uygulattim. Son derece dogal oldu. Cok memnun kaldim
Kittyy K Carpe Diem Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 5.740 655 4 Mayıs 2013 Konu Sahibi ambivalan #3 Ayni sikintilardan dolayi ve cildimin toparlanmasi icin banada doktor tavsiye etti. Dun uygulattim. Prp ile hylr. Asidi donusumlu uygulluyoruz. Umarim sonuc alirim ,duruma gore bildiririm Eger detay istersen ozelden yazarim arkadasim.
Ayni sikintilardan dolayi ve cildimin toparlanmasi icin banada doktor tavsiye etti. Dun uygulattim. Prp ile hylr. Asidi donusumlu uygulluyoruz. Umarim sonuc alirim ,duruma gore bildiririm Eger detay istersen ozelden yazarim arkadasim.