HUZURSUZ BACAK SENDROMUNA ÇÖZÜM

ktgg

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
330
182
Arkadaşlar uzun zamandan beri bu hastalığı çekiyorum.bütün tahlillerim yapıldı vitamin eksikliği demir yada herhangi bişey cıkmadı.doktorum parkyn diye bi ilaç verdi.3 ay kullandım.geçmedi.ender saraçoğlunun siyah hardal tohumu kürünü yaptım.oda işe yaramadı.bu hastalık öyle bitkisel yada alternanif tıpla geçmez.mutlaka ilaç kullanmak gerekio..cok araştırdım .cok cektim oyüZden bu hastalığı olanlara yardımcı olmak isterim..birisinden duydum.şimdi doktoruma bu ilacı yazdırıcam haftaya gittiğimde..cogu kişi bu laçtan memnun araştırmalarıma göre.pexola adı ilacın.bunu yazdırın nöroloji uzmanına..vee akşamları yatmadan önce bengay ve volteren jeli bacaklarınıza masaj yaparak sürün..bu hastalığı yaşayanlar siz hangi ilacı kullandınız hangisi iyi geldi??

Bende de var bu ama aklıma gelince başlıyo. Ayak bileklerimde kütletme ihtiyacı hissediyorum. Gıcık bi his. Geceleri oluyo. Hbs mu oluyo bu?

Bende cekiyorum malesef , doktorlarda habire demir ilaci veriyo bir ise yaradigi yok

Demir eksikliğide bi etken bu hastalık için.ama ben demire baktırdım gayet iyi tahlil sonuçlarım.beyinde bi maddenin salgısı ile alakalı asıl.bakalım parkyn ilacı fayda etmedi.pexola yazdırıcam.işe yararsa burdan mutlaka yazıcam.

Bende de var bu ama aklıma gelince başlıyo. Ayak bileklerimde kütletme ihtiyacı hissediyorum. Gıcık bi his. Geceleri oluyo. Hbs mu oluyo bu?
Huzursuz bacak sendromunda bacaklarda kasılma yada kıpırdatma ihtiyacı yada yanma gibi tarif edilemeyen bi his oluo

Babam parkinson hastası ve o parkyn ilacını kullanıyor uzun zamandır. Huzursuz bacak bemde de var çok rahatsız hissediyorum yürüyerek hafifletiyorum. Geçenlerde ailede parkimson hastası varsa genetik olarak diğer nesilde de olabiliyormuş. Bilim adamları açıklamış. Babam darbe alarak yahut kimyasal bi sebpten hasta olmamış kendisi gelişmiş. Tedirgin oldum ilaç ismini de görünce ilk hangi birime gittiniz siz. Buarada bundan uzın bi süre evvel babamda da huzursuz bacak sendromu varmış halen daha var sordum. Yaşım daha çok genç mümkün müdür acaba şimdiden gelecekteki rahatsızlık içim belirti vermesi gerçekten. Okuduğum makalede evet diyor gençken belirti verircdiyor hiç ciddiye almamıştım şimdi adım adım be yapmam gerek

Bu rahatsızlık genellikle gece ortaya çıkan bir durum.Yorgunluk,stres ve uyuyamamaktan oluyor diye biliyorum.Ve ayrıca beyindeki seratonin yani mutluluk hormonunun azalması ve b vitamini eksikliği de bu rahatsızlığın nedenlerinden.

Bu rahatsızlık genellikle gece ortaya çıkan bir durum.Yorgunluk,stres ve uyuyamamaktan oluyor diye biliyorum.Ve ayrıca beyindeki seratonin yani mutluluk hormonunun azalması ve b vitamini eksikliği de bu rahatsızlığın nedenlerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…