Huzursuz bacak sendromunda bacaklarda kasılma yada kıpırdatma ihtiyacı yada yanma gibi tarif edilemeyen bi his oluoBende de var bu ama aklıma gelince başlıyo. Ayak bileklerimde kütletme ihtiyacı hissediyorum. Gıcık bi his. Geceleri oluyo. Hbs mu oluyo bu?
Arkadaşlar uzun zamandan beri bu hastalığı çekiyorum.bütün tahlillerim yapıldı vitamin eksikliği demir yada herhangi bişey cıkmadı.doktorum parkyn diye bi ilaç verdi.3 ay kullandım.geçmedi.ender saraçoğlunun siyah hardal tohumu kürünü yaptım.oda işe yaramadı.bu hastalık öyle bitkisel yada alternanif tıpla geçmez.mutlaka ilaç kullanmak gerekio..cok araştırdım .cok cektim oyüZden bu hastalığı olanlara yardımcı olmak isterim..birisinden duydum.şimdi doktoruma bu ilacı yazdırıcam haftaya gittiğimde..cogu kişi bu laçtan memnun araştırmalarıma göre.pexola adı ilacın.bunu yazdırın nöroloji uzmanına..vee akşamları yatmadan önce bengay ve volteren jeli bacaklarınıza masaj yaparak sürün..bu hastalığı yaşayanlar siz hangi ilacı kullandınız hangisi iyi geldi??
Bu rahatsızlık genellikle gece ortaya çıkan bir durum.Yorgunluk,stres ve uyuyamamaktan oluyor diye biliyorum.Ve ayrıca beyindeki seratonin yani mutluluk hormonunun azalması ve b vitamini eksikliği de bu rahatsızlığın nedenlerinden.Demir eksikliğide bi etken bu hastalık için.ama ben demire baktırdım gayet iyi tahlil sonuçlarım.beyinde bi maddenin salgısı ile alakalı asıl.bakalım parkyn ilacı fayda etmedi.pexola yazdırıcam.işe yararsa burdan mutlaka yazıcam.
Demir eksikliğide bi etken bu hastalık için.ama ben demire baktırdım gayet iyi tahlil sonuçlarım.beyinde bi maddenin salgısı ile alakalı asıl.bakalım parkyn ilacı fayda etmedi.pexola yazdırıcam.işe yararsa burdan mutlaka yazıcam.
Bu rahatsızlık genellikle gece ortaya çıkan bir durum.Yorgunluk,stres ve uyuyamamaktan oluyor diye biliyorum.Ve ayrıca beyindeki seratonin yani mutluluk hormonunun azalması ve b vitamini eksikliği de bu rahatsızlığın nedenlerinden.Demir eksikliğide bi etken bu hastalık için.ama ben demire baktırdım gayet iyi tahlil sonuçlarım.beyinde bi maddenin salgısı ile alakalı asıl.bakalım parkyn ilacı fayda etmedi.pexola yazdırıcam.işe yararsa burdan mutlaka yazıcam.
Demir eksikliğide bi etken bu hastalık için.ama ben demire baktırdım gayet iyi tahlil sonuçlarım.beyinde bi maddenin salgısı ile alakalı asıl.bakalım parkyn ilacı fayda etmedi.pexola yazdırıcam.işe yararsa burdan mutlaka yazıcam.