huzursuz bacak sendromuna çare buldum!

1Tanem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2007
45
4
298
47
İstanbul
ben 3 ay hiç uyayamıştım hiç amam hiç. sabaha karşı 5-6 gibi ya dalardım ya dalamadım. 3 ay sonra bir ilaç kullanmaya başladım ve uyumaya başladım çok şükür.
ama bu seferde hamile olduğumu öğrendim ve ağlayamaya başladım sırf bu uyku problemi yüzünden. hamileliğime sevinemedim bile. neyse benim kullandığım ilacın içinde dopomin varmış dopamin olan bitkileri inceledim en çok baklada varmış. ve bakla yemeğe başladım. böylece hem uyuyorum hemde hamileliğimde ilaç kullanamadım diye uykususz kalmıyorum

teşekkürler paylaştığın için deneyeceğim.........................

Merhaba. Ben de sürekli ilaç kullanıyorum. Dün ben de hamile oldugumu öğrendim ve dün ilaç almadım. Aman allahım. Ağlayacaktım ağrıdan. Eşim de benle uyuyamadı sabaha kadar. Dayanamadım diğer yatağa geçip yattım. Döne döne uyumuşum sabaha karşı. Artık geceler kabus bana. Bakla gerçekten iyi geliyor mu? Benim çok ileri derece çünkü. Kollarımda da var bu rahatsızlık. Bi de ibrahim saraçoğlu hardal tohumu demiş. Bilginiz var mı?

Mrb bende aynı huzursuz bacak sendromu var. Kan testlerini yaptırdınız mı magnezyum eksikliği Demir falan bunlarında faktörü çok .
Gündüz kilitli çorap giyneminizi tavsiye ederim doktorun verdigi. O gece ağrılarını bilirim yıllardır ve hala çekiyorum ama kesin sonucunu bulamadım. Sadece ilaçlar ve çoraplar birde masaj :) bunlar sayesinde biraz rahat uyuyorum . Bazı doğal yağlarında faydası var

Merhaba,
Kilitli çorap nedir. Bir de doğal yağlar?

Klavye hatası olmuş . Kilotlu çorap demek istedim. Yağ olarakta ben eczaneden alıyorum biberiye yagı. Kan dolaşımını hızlandırdıgı için faydasını görüyorum. Zaten huzursuz bacak sendromu kan dolaşımıyla alakalı oldugundan genellikle doktorlar çorap veriyorlar.
Daha önce gittiğim bir doktor magnezyum vermişti ve faydasını çok gördüm

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Bir de siyah hardal tohumu diyorlar ama hamilelikte kullanılabiliyor mu bilmiyorum. Hiç duydunuz mu hardalı?

Duymadım hiç
Siz hiç doktorla görüştünüz mü

Doktora sordum ama tum bitkilerin iceriklreini nasil bilebiliriz ki dedi bana. Bitki içeriklerini bilen birisiyle görüşmek lazım sanırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktora sordum ama tum bitkilerin iceriklreini nasil bilebiliriz ki dedi bana. Bitki içeriklerini bilen birisiyle görüşmek lazım sanırım

Merhaba
Varis çorabı çok rahatlatıyor imkanın varsa giy derim. Türkiye'deki hiç bir ilacı yagı markasını falan bilemediğimden yardımcı olamıyorum. Benim şuan kullandığım ilaç faydalı ama çorabımı da giyersem :) ama ben sevmiyorum . Aslında giyince hayata dönüyorum hiç ağrım olmuyor .

Peki hangi çorabı kullanıyorsun. Ben araştırdım biraz. Hafif orta ve yüksek basınç olarak ayrılıyor. Ve hangi markayı kullanıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…