Huzursuz Bacak Sendromu

Ben de aynı şeyi yazacaktım tam.

Benim de psikolojik olarak huzursuz bacak ve kol sendromum var. Bir maden kazasında Psikolog olarak çalıştığım dönem başlamıştı. (4.5 sene kadar önce. Oranın psikolojik yorgunluğu+ Aşırı fiziksel yorgunluk nedenleriyle) iyi bir psikiyatriste gitmiştim Ankara’da. Parkinson ilacı yazdı, bir kutu kullandım. Sonra geçti. Ama hala ara ara stres yaptığımda yoklar. (O zamanlara oranla çok hafif tabii)

Huzursuz bacak sendromunda istemsiz bacak ayak zıplamaları olmaz mı
Sadece ağrıysa romatizma da olabilir o

Bende o gün çok yürüdüysem veya ayakta kaldıysam gece başlar agırmaya uyutmuyorda duvarlara vuruyorum yada bütün gücümle sıkıyorum etlerimi uyuşunca uykuya dalıyorum.

Doktor Mehmet Öz lavantalı sabunu carfanizin altına koyup,üzerine ayaklarınızı koyun bu hastalık için diyordu;ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiycem ama inşallah faydası olur

nöroloji doktoruna gidin pexola isimli bir ilacı var tek çaresi bu desem yeridir. eşim ve görümcemde de var aynı hastalık, ilerleme derecesine göre ilacın dozunu arttırır doktorunuz bu arada reçetesiz satılmaz kafanıza göre almaya kalkmayın..

Ben de çok çektim bu sendromu malesef gitmediğim dr,yapmadığım test kalmadı.Özellikle geceleri zehir oluyordu sabaha kadar 1 saat doğru düzgün uyuamıyordum taki tv de İbrahim Saraçoğlunun siyah hardal tohumunu anlatmasına denk gelene kadar. Büyük nedenlerden biri demir eksikliği zaten ama ben siyah hardal tohumu kullandıktan sonra düzeldi. Siz de bi araştırın isterseniz

Çok geçmiş olsun , benim de bu ara gece uykuda bacak kasılmalarım oluyor ve çığlık atarak uyanıyorum Daha evvel de bir dönem olmuştu , potasyum eksikliğinden kaynaklandığını söylemişti doktorum ve kullandığım potasyum ve magnezyum takviyeleri ile geçmişti. Ben de tekrar doktora gideceğim.

Yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize, sabah nörolog randevum vardı, kan tahlili verdim, sonuçlarını bekliyorum. Güzel günler diliyorum hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…