- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 83
- 38
- Konu Sahibi kumandapili
-
Soğuk su uyuşturuyor, sıcak suyu da deneyeceğim, teşekkür ederim^^Neden soguk su bide sıcak su torbası feneyin benimde dizimde bir bölüm ağırıyor muhtemelen romatizma ama bana ağrı kesici etki ediyor şükürbide sıcak çok iyi geliyor
Alkol nadiren alırım, onunla ilgisi olmasa da galiba sigara, kahve, çay, vitaminsizlik, stres... Aman Allah'ım yine bile iyi dayanmış bana bacaklarımD vitaminim düştüğü zamanlarda çok sık yaşıyorum bir kontrol ettirin.
Bir de alkol aldığım sabahlar uykumdan uyandırıyordu bu durum, artık alkol almıyorum uzun süredir yaşamadım..
reformer pilates yapıyorum bir yıldır, yüzüyorum da aslında, gözle görülür etkisi çok ama bu konuda iyi hissettirmiyor maalesef.
Kontrol ettireceğim ben de.Bir bacağımız kalmıştı huzursuz olamayan
Bende de olmuştu benimki demir vitamini eksikliğinden olmuş iki ay kadar demir hapları içince geçti çok şükür
Rica ederim, sizede çok geçmiş olsunEvet çok ihmal ettim uzun zamandır hiç baktırmadım. Teşekkür ederim ^^ Geçmiş olsun size de.
Belki burda ne alaka denilecek ama bağırsak sağlığınız ne durumda. .Merhabalar!
Konum bir sağlık problemi ama, akıl akıldan üstündür diyerek yardım isteyeceğim... Ara ara yoklayan ve geceleri uyutmayan, bir yerde sabit oturtmayan bacaklarımdan şikayetçiyim. Doktora göründüm tabiki, verdiği kas gevşetici gram etki etmedi. Ağrı kesicilere ve muadillerine önceden aşinalığım pek fazla, etki etmiyor bünyeme.
Özellikle dün geceden itibaren bu saate uyku uyumadım, çünkü bacaklarım asla huzur vermiyor! Ergenlikteki kas krampları gibi ama sürekli bir ağrı hissediyorum. Sabahtan bu yana yürüdüm, egzersiz yaptım, yüzdüm, bacaklarım uyuşana kadar soğuk su tuttum, ağladım, ağrı kesici ve kas gevşetici içtim, Allah'a ve tüm enerji kaynaklarına yalvardım, kafamı duvarlara vurdum ama geçmiyor!
Sizin böyle bir duruma çözüm yönteminiz var mı? Akıl sağlığımı yitirmeden bacaklarımın ağrısını nasıl hafifletebilirim? Geçici bir çözüm yöntemi olarak şu an yüksek bir yastığın üzerine uzattım bacaklarımı ve arada buz koyuyorum.
Fikirlerinizi takip ediyor olacağım. Teşekkür ederim hepinize, kalplerimiz ve bacaklarımızın huzurla kalması dileğimle.
Ben de normal birsey saniyordum her zaman degil ama bazen oyle bir geiyor ki cildiriyorum esim de ayni sekilde uyuyamiyoruz kan falan eksik yok hersey ok sinirael midir acabaMerhabalar!
Konum bir sağlık problemi ama, akıl akıldan üstündür diyerek yardım isteyeceğim... Ara ara yoklayan ve geceleri uyutmayan, bir yerde sabit oturtmayan bacaklarımdan şikayetçiyim. Doktora göründüm tabiki, verdiği kas gevşetici gram etki etmedi. Ağrı kesicilere ve muadillerine önceden aşinalığım pek fazla, etki etmiyor bünyeme.
Özellikle dün geceden itibaren bu saate uyku uyumadım, çünkü bacaklarım asla huzur vermiyor! Ergenlikteki kas krampları gibi ama sürekli bir ağrı hissediyorum. Sabahtan bu yana yürüdüm, egzersiz yaptım, yüzdüm, bacaklarım uyuşana kadar soğuk su tuttum, ağladım, ağrı kesici ve kas gevşetici içtim, Allah'a ve tüm enerji kaynaklarına yalvardım, kafamı duvarlara vurdum ama geçmiyor!
Sizin böyle bir duruma çözüm yönteminiz var mı? Akıl sağlığımı yitirmeden bacaklarımın ağrısını nasıl hafifletebilirim? Geçici bir çözüm yöntemi olarak şu an yüksek bir yastığın üzerine uzattım bacaklarımı ve arada buz koyuyorum.
Fikirlerinizi takip ediyor olacağım. Teşekkür ederim hepinize, kalplerimiz ve bacaklarımızın huzurla kalması dileğimle.
Ara ara yaşıyorum evet, ama yanlış beslenmeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Nasıl bir alakası var acaba? :/Belki burda ne alaka denilecek ama bağırsak sağlığınız ne durumda. .
Ataklı ishal veya kabızlık yaşıyor musunuz?
Evet psikosomatik kökenli bir ağrı da olabilir, tetikliyor da olabilir. Çok geçmiş olsun size de.Ben de normal birsey saniyordum her zaman degil ama bazen oyle bir geiyor ki cildiriyorum esim de ayni sekilde uyuyamiyoruz kan falan eksik yok hersey ok sinirael midir acaba
Gecici buz tutmak, kalici b12 igneleri veriyo noroloji o ignelerden sonra duzeliyoMerhabalar!
Yatağıma lavanta yağı damlattım dün, biraz sabun da koydum ama düz kocaman kalıp sabun. Yarın bulayım da taze sabun onu da deneyeyim. Teşekkür ederim.Canim oncelikle gecmis olsun sana verebilecegim tek tavsiye.
Yataginin içine carsafin altina cok fazla kurumamis taze bir kaç sabun birakman ve oyle uyuman .ben de cok ise yaradi. Iyonlarla ilgili bir etki yapiyormus
Düzenli olarak yapıyorum aslında. Hacamat ve sülük ihtimali çok çok uzak bana. Teşekkür ederim...Duzenli olarak bacak germe hareketleri yapin yoga, pilates gibi... Bu arada yaptirirmisiniz bilmem ama hacamat ve Sülük tedaviside iyi geliyor... Geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?