Huzursuz Bacak Sendromu

kumandapili

♀️
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
684
1.847
113
Merhabalar!
Konum bir sağlık problemi ama, akıl akıldan üstündür diyerek yardım isteyeceğim... Ara ara yoklayan ve geceleri uyutmayan, bir yerde sabit oturtmayan bacaklarımdan şikayetçiyim. Doktora göründüm tabiki, verdiği kas gevşetici gram etki etmedi. Ağrı kesicilere ve muadillerine önceden aşinalığım pek fazla, etki etmiyor bünyeme.
Özellikle dün geceden itibaren bu saate uyku uyumadım, çünkü bacaklarım asla huzur vermiyor! Ergenlikteki kas krampları gibi ama sürekli bir ağrı hissediyorum. Sabahtan bu yana yürüdüm, egzersiz yaptım, yüzdüm, bacaklarım uyuşana kadar soğuk su tuttum, ağladım, ağrı kesici ve kas gevşetici içtim, Allah'a ve tüm enerji kaynaklarına yalvardım, kafamı duvarlara vurdum ama geçmiyor!
Sizin böyle bir duruma çözüm yönteminiz var mı? Akıl sağlığımı yitirmeden bacaklarımın ağrısını nasıl hafifletebilirim? Geçici bir çözüm yöntemi olarak şu an yüksek bir yastığın üzerine uzattım bacaklarımı ve arada buz koyuyorum.
Fikirlerinizi takip ediyor olacağım. Teşekkür ederim hepinize, kalplerimiz ve bacaklarımızın huzurla kalması dileğimle.

Geçen yaz aynı durum bendede vardı. Gece yatırmıyor, uyutmuyordu. Meğer d vitamini eksikliği oluşmuş. Ondan olmuş. Damla içince geçti. Sende bir baktır istersen

Ay bende de var arada yoklar ama doktora gitmedim tam delirtiyor adamı. Ben o huzursuzluk geldiğinde bacaklarımı kasıyorum topuğumu aşağıya vererek. Bir de ilk önce sıcak su sonra soğuk suda etki ediyor. Özellikle temmuz ayında çok oluyor temmuz yaklaştıkça başlıyor hafiften.

Genel bir kan tahlili yaptırın. Test sonuçlanana kadar Melisa çayı için, rahatlatacaktır. Marketlerde var. Kaynar suya 1 tatlı kaşığı bitkiyi atın. Tam 5 dakika demlensin. Güzelce için. Demlenirken kapağını kapatın.

Ahh ah korkulu rüyam oldu resmen.

Evet muhtemelen benim de öyle. Kronik kansızlığım var ne yapsam bir sonraki adet dönemimde başa dönüyorum hep. Kalıcı bir çözümü var mıdır acaba kansızlığın?
Kan ilaci veriyolar damla veriyolr bide demir hapı bunları kullaninca geciyo zaten kanında dengeleniyo.ben ilaçları kullanmayı bıraktım geçmişti çünkü bide depresynda oldugumda da bazen bacagima vuruyo..

Deneyeceğim, çok severim zaten, teşekkür ediyorum.^^

Kan ilaci veriyolar damla veriyolr bide demir hapı bunları kullaninca geciyo zaten kanında dengeleniyo.ben ilaçları kullanmayı bıraktım geçmişti çünkü bide depresynda oldugumda da bazen bacagima vuruyo..
İlaçlarla evet düzeliyor, ama benim bir sonraki döngümde tüm değerlerim yine eski haline dönüyor. Türkiye'de kadınların çoğu muzdarip bu konudan, beslenmeyle dengelemeye çalışsam dahi yok, olmuyor. Aşırı derecede kafein ve nikotin tüketimi de tetikliyor tabi.

Çok zor bilirim. 1, 5senedir çekiyordum fıtık dediler psikolojik dediler. Kan tahlilleri falan yapıldı. Almadığım ilaç kullanmadığım iğne gitmediğim doktor Manuel terapi kalmadı. Hacamat yaptırdım geçmedi. Kadın doğuma adet düzensizliği için gitmiştim. Fitil ve iğne verdi enfeksiyon için ve şükür artık kalmadı bende.

Neden soguk su bide sıcak su torbası feneyin benimde dizimde bir bölüm ağırıyor muhtemelen romatizma ama bana ağrı kesici etki ediyor şükür bide sıcak çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…