- 9 Ocak 2018
- 684
- 1.847
- 113
- Konu Sahibi kumandapili
-
Geçen yaz aynı durum bendede vardı. Gece yatırmıyor, uyutmuyordu. Meğer d vitamini eksikliği oluşmuş. Ondan olmuş. Damla içince geçti. Sende bir baktır istersenMerhabalar!
Konum bir sağlık problemi ama, akıl akıldan üstündür diyerek yardım isteyeceğim... Ara ara yoklayan ve geceleri uyutmayan, bir yerde sabit oturtmayan bacaklarımdan şikayetçiyim. Doktora göründüm tabiki, verdiği kas gevşetici gram etki etmedi. Ağrı kesicilere ve muadillerine önceden aşinalığım pek fazla, etki etmiyor bünyeme.
Özellikle dün geceden itibaren bu saate uyku uyumadım, çünkü bacaklarım asla huzur vermiyor! Ergenlikteki kas krampları gibi ama sürekli bir ağrı hissediyorum. Sabahtan bu yana yürüdüm, egzersiz yaptım, yüzdüm, bacaklarım uyuşana kadar soğuk su tuttum, ağladım, ağrı kesici ve kas gevşetici içtim, Allah'a ve tüm enerji kaynaklarına yalvardım, kafamı duvarlara vurdum ama geçmiyor!
Sizin böyle bir duruma çözüm yönteminiz var mı? Akıl sağlığımı yitirmeden bacaklarımın ağrısını nasıl hafifletebilirim? Geçici bir çözüm yöntemi olarak şu an yüksek bir yastığın üzerine uzattım bacaklarımı ve arada buz koyuyorum.
Fikirlerinizi takip ediyor olacağım. Teşekkür ederim hepinize, kalplerimiz ve bacaklarımızın huzurla kalması dileğimle.
Evet çok ihmal ettim uzun zamandır hiç baktırmadım. Teşekkür ederim ^^ Geçmiş olsun size de.Geçen yaz aynı durum bendede vardı. Gece yatırmıyor, uyutmuyordu. Meğer d vitamini eksikliği oluşmuş. Ondan olmuş. Damla içince geçti. Sende bir baktır istersen
reformer pilates yapıyorum bir yıldır, yüzüyorum da aslında, gözle görülür etkisi çok ama bu konuda iyi hissettirmiyor maalesef.pilates yapın düzenli.
Evet muhtemelen benim de öyle. Kronik kansızlığım var ne yapsam bir sonraki adet dönemimde başa dönüyorum hep. Kalıcı bir çözümü var mıdır acaba kansızlığın?Bende de vardı demir eksikliği cıktı kanım düşük cıktı ilaç içtim geçti.
Geçmiş olsun. Çözüm bulamazsam kan tahlillerinden sonra nöroloji uzmanına gitmek en mantıklı şey galiba.esimde vardi nöroloji dr u bir hap verdi esim 2 3 tanesini icti sadece ama gecti
Ahh ah korkulu rüyam oldu resmen.Ay bende de var arada yoklar ama doktora gitmedim tam delirtiyor adamı. Ben o huzursuzluk geldiğinde bacaklarımı kasıyorum topuğumu aşağıya vererek. Bir de ilk önce sıcak su sonra soğuk suda etki ediyor. Özellikle temmuz ayında çok oluyor temmuz yaklaştıkça başlıyor hafiften.
Kan ilaci veriyolar damla veriyolr bide demir hapı bunları kullaninca geciyo zaten kanında dengeleniyo.ben ilaçları kullanmayı bıraktım geçmişti çünkü bide depresynda oldugumda da bazen bacagima vuruyo..Evet muhtemelen benim de öyle. Kronik kansızlığım var ne yapsam bir sonraki adet dönemimde başa dönüyorum hep. Kalıcı bir çözümü var mıdır acaba kansızlığın?
Deneyeceğim, çok severim zaten, teşekkür ediyorum.^^Genel bir kan tahlili yaptırın. Test sonuçlanana kadar Melisa çayı için, rahatlatacaktır. Marketlerde var. Kaynar suya 1 tatlı kaşığı bitkiyi atın. Tam 5 dakika demlensin. Güzelce için. Demlenirken kapağını kapatın.
bu hastalik icin direk norolojiye gidilir aslinda siz hangi alana gittinizGeçmiş olsun. Çözüm bulamazsam kan tahlillerinden sonra nöroloji uzmanına gitmek en mantıklı şey galiba.
İlaçlarla evet düzeliyor, ama benim bir sonraki döngümde tüm değerlerim yine eski haline dönüyor. Türkiye'de kadınların çoğu muzdarip bu konudan, beslenmeyle dengelemeye çalışsam dahi yok, olmuyor.Kan ilaci veriyolar damla veriyolr bide demir hapı bunları kullaninca geciyo zaten kanında dengeleniyo.ben ilaçları kullanmayı bıraktım geçmişti çünkü bide depresynda oldugumda da bazen bacagima vuruyo..
Ortopedi bölümüne gittim ben. Nörolojik kaynaklı bir problem olabileceğini okumuştum ama nedense basiretim bağlandı galiba.bu hastalik icin direk norolojiye gidilir aslinda siz hangi alana gittiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?