ben aşırı doyumsuz, istekleri tükenmeyen, genel itibariyle kolay kolay mutlu olmayan bir insanım. en mutlu anımda bile, bir şeylerden mutsuz olma yeteneğine sahibim. küçük şeyleri büyütüp problemmiş gibi kafama takarım. ve öyle basit şeyleri büyütüp huzurumu kaçırırım ki.. anlatsam bi tarafınızla gülersiniz valla..
bu özelliklerimden kurtulmak istiyorum. küçük şeyleri kafama takıp huzursuz olmak istemiyorum. hayat çok güzel ve ben kıl tüy yün sebeplerden keyfimi kaçırmak istemiyorum.
küçük şeylerden mutlu olup, sahip olduklarım için şükredip sahip olduklarımla yetinmeliyim..
bana yardımcı olabilirsiniz umarım. şimdiden teşekkürler.
bende öyleyim yani artık kısmen öyleyim ama bunun vakitle yani boş vakitle çok alakalı olduğunu düşünüyor ve görüyorum. bi meşgale iş olduğunda daha az mutsuz hatta bazen keyifli ve rahatlamış buluyorum kendimi. taşınmam sebebiyle işimden ayrıldım hergün dua ediyorum yenisini bulmak için çünkü biliyorumki bana en iyi gelecek şey bu. bide insanları oldukları gibi kabullenebilsem herşey tozpembe olacak biliyorum ama ben yapamıyorum şahsen.
inşallah hayatının geri kalanını dilediğin gibi geçirirsin canım Şeniz
benim de en büyük yeteneğimdir bukaydirigubbakcemile3valla çaresi ne bilmiyorum.ama sanırım arkadaşın dediği gibi boşluktan kaynaklanıyo çoğu.bir uğraş meşgale bulmak lazım.ismekin kurslarına bakıyorum hangisine gitsem die ben.sende bulunduğun yerde böle bi kursaa başlayabilirsin
insanları olduğu gibi kabullenememek bende de var bak. dığdının dığdısının hatası, yaşamındaki düzensizlikler vs. benim kafamı kurcalar mesela. düşünürüm de düşünürüm, rahatsız olurum, huzurum kaçar. banane aslında di mi? herkes küçük dünyasında mutlu olsun. ama yok, insanların mükemmel olmasını bekliyorum ben..
iç huzuru istiyorum yahu sadece. hiç bi şeyi kafama takmamak istiyorum..
bunları düşünecek kadar vaktin var demekki yine dediğime geliyoruz boş vakit. evet bende mükemmelinsanlar olsun istiyorum ama ben mükmmelmiyim hayır :umursamaz: yinede aldıklarım verdiklerimle aynı değildiye şikayet ediyorum o zamanda verme alma ot gibi yaşa diyorum odaolmuyo. kitap oku resim yp inancına uygun ibadet et yürü koş ama düşünme daha doğrusu düşünmekiçin kendine zaman bırakma :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?