• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

huzur veren balkonum

mersine ne kadar benziyor samsunmuş meger zaten annem mersin babam samsunlu iki şehir de benim sayılır..
canım öncelikle halı uymamış english homeda düze kırıkbeyaz kaydırmaz büyük halılar var yakışır bi de beyaz fener alırsın güzel olur..
onun dışında kaplattıgın sandalyeler hoş olmuş begendim ayaklarını beyaza kendin boya burda var bayanlar neler neler boyamış nem kahve masamı boyicam en kısa zamanda sen de boya bence..birkaç aksesuar lazım o kadar gerisi hoş keyifle otur sağlıkla.

çok güzelmiş balkonun güle güle oturun sanırım burası Kalkanca :) biz de az yukarda oturuyoruz ;)
teşekkür edeim canım Samsundan da baya komşum varmış:))
ohh ne güzel balkon içim açıldı çok güzel olmuş
Teşekkür ederim sağolun.
mersine ne kadar benziyor samsunmuş meger zaten annem mersin babam samsunlu iki şehir de benim sayılır..
canım öncelikle halı uymamış english homeda düze kırıkbeyaz kaydırmaz büyük halılar var yakışır bi de beyaz fener alırsın güzel olur..
onun dışında kaplattıgın sandalyeler hoş olmuş begendim ayaklarını beyaza kendin boya burda var bayanlar neler neler boyamış nem kahve masamı boyicam en kısa zamanda sen de boya bence..birkaç aksesuar lazım o kadar gerisi hoş keyifle otur sağlıkla.

Mersine bir kişi daha benzetti sen her iki şehirli sayılırsın:)Halıyı bakacağım canım zamanla işte.Bu arada sandalyelerin bir tanesinin ayağını boyadım eşim sprey beyaz boya aldı.Diğerlerini de bayramdan sonra zaman buldukça boyayacağım:))Fener de güzel olur bir de bisikletli çiçeklik o da hoşuma gidiyor bakalım şeçim yapacağım.

çok güzel olmuş güle güle oturun bende balkonuma bir el atmayı istiyorum ama bir türlü kısmet olmuyor

teşekkürler canım ben de bir senedir anca el atabildim anca geldi sırası.ödemeler oluyor eksik çıkıyor kısmet olmuyor.Darısı başına canım.

Çok güzel bi manzaran varmış tatlım insan içeri girmek istemez oradan yaaaaaaaa - Sanmsunun neresi tatlım

CANIM ben yorum yazmıştım hatırlarsan atakumdaydım,sandalyenin bacaklarını ,hatta boyamak istediğin başka şeyler varsa onları polisan matrix x1 diye bi boya var onla boya çok güzel oluyor eşim yatak odamı boyadı beyaza harika oldu inan arkadaşlar inanamadı kulplarıda değiştirdik,parlak ve solvent bazlısından al derim...

CANIM ben yorum yazmıştım hatırlarsan atakumdaydım,sandalyenin bacaklarını ,hatta boyamak istediğin başka şeyler varsa onları polisan matrix x1 diye bi boya var onla boya çok güzel oluyor eşim yatak odamı boyadı beyaza harika oldu inan arkadaşlar inanamadı kulplarıda değiştirdik,parlak ve solvent bazlısından al derim...

evet canım hatırlıyorum.önerin için teşekkür ederim.Eşim sprey boya almıştı bir tanesini boyadım öyle güzel olmadı.polisandan alayım o zaman..ben de yatak odamı beyaza boyattım mobilyacı boyadı araba boyası ile boyanmış yeni gibi oldu.Beyaz gibisi yok insanın içini açıyor.

Back
X