- 13 Şubat 2009
- 4.851
- 1.439
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel, çok ferah... ama halıyı kaldırsanız daha mı iyi olur acaba.. bir de bir iki iç mekan bitkisi yakışır diye düşündüm.. huzurla oturun:))
Burası neresi şehir olarak? Mersinmi?bende balkonumu paylaşmıştım burda ama benimki daha küçük.takımın çok hoş olmuş beyaz ve turkuaz balkona çok yakışmış.ama ruhu yok.öncelikle o halıyı kaldır nede olsa cam balkon yapmışsın balkon için uygun olan çim halı tarzı yap balkonunu hem daha güzel durur hem kızın üşütmez.balkon demirlerine asılabilen saksılar ve renk renk çiçekler.balkon takımınının sehpasınının üzerine cam kestirin rahat kullanırsınız.muhakkak bir kaç tane balkon aksesuarı fenerler,rüzgar gülü gibi..o zaman bu büyük ve güzel balkondan çıkamazsınız.yerede büyük bir saksıda çiçek olursa süper olur.
ne güzel olmuş çok beğendim mavi çok yakışmış güle güle oturun![]()
teşekkür ederim canım yeni balkonu döşedim eksikler var zamanla tamamlayacağım.ben de çok beğendim bu renk deniz gören balkona müthiş olmuş. yalnız arkadaşa katılıyorum, halı olmamış. illa bir şey serecekseniz kilim tarzı ve desensiz bir model bakın. bir de şöyle rengarenk çiçekler ve fener biblo gibi aksesuarla şahane olacaktır. güle güle oturun :)
oturma grubunu Samsun da Şenol Aksesuar var ordan aldık canım fiyatı da uygun.bir de bu balkon oturma grubunu nerden aldınız acaba? yapı market zinciriyse adını yazabilir misiniz?
Gerçekten çok güzelmiş balkonun bayıldım güle güle huzurla oturun inşaALLAh..
Biraz ruh katılması ve halı konusunda arkadaşlara katılıyorum..
![]()
Merhaba arkadaşlar balkonumu paylaşmak istedim.Eski masam ve sandalyelerim vardı onları değerlendirdim desenli deri kaplattım.Balkon takımı aldım.yastıkları yoktu turkuaz renkli yastık ekledim gerçekten iç açıcı oldu.Masama da yastıkların kumaşından örtü diktirdim.
Eki Görüntüle 767533 Eki Görüntüle 767534 Eki Görüntüle 767536 Eki Görüntüle 767537 Eki Görüntüle 767538 Eki Görüntüle 767539
teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun.Halı şimdilik duracak yeni bir şey alana kadarMaşallah oturma odası gibi.
Bayılırım böyle balkonlara.
Ben diğer arkadaşlar gibi düşünmüyorum.
Bence halı çok farklı bir hava katmış.
O yüzden kaldırmayın derim ben.![]()
canımm huzurla otur inşş.çok çok beğendim çok hoş renkler modeller ferah ferah.halı yerine de kaldırcam demişsin daha ince kaplayan açık bi renk bişi düşünebilirsin.
çok güzel olmuş balkonunuz
Çok hoş bi balkon olmuş canım çok ferah iç açıcı
Samsun'un neresi burası seninle komşu olabiliriz![]()
Teşekkür ederim canım.Burası Kalkanca Mahallesi.Batı Parkın yukarısı balkondan aslanları görüyorum:))Sen nerde oturuyorsun??![]()
Meşe tesislerinin orası da çok güzel hatta bu akşam orda iftar yapacağızAnladım canım ben tm tersinde oturuyorum bayı parkın yukarısı meşe tesislerinin oradayız![]()
Çok huzur verici, iyi günlerde oturun inşallah![]()