Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Huzur mu Kariyer mi??

beautifulsweet

#HayatEveSığar
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
1.992
5.270
Merhaba arkadaslar;
Bir süredir kafami kurcalayan bir durumu sizinle paylasmak istiyorum önerinize ihtiyacim var..
Isyerinde senelerdir beraber calistigim is arkadaslarimdan birinin ilgisinden ozellikle son zamanlarda emin olmaya basladim.Bu arkadas evli ve iki cocuklu.Kisilik olarak icine kapanik,sessiz,sakin,ketum bir insandir insanlarla cok konusmaz diyalog halinde kalmayi sevmez.Evveliyatinda isle alakali olsun gündelik muhabbetlerimiz olurdu..Ne zaman ilgisini hissetmeye basladim anladigimi hissettirdim geri adim atmaya basladi bir nevi ilgisini anladigimi farkedip tepki vermemden cekindi.Yaniliyorum sanirim bana oyle geliyor derken erkek arkadasimla ilerlemeler kaydettikce bana mutluluklar dileyip adima sevindigini soylemesiyle bu konu uzerinde hic durmamistim ki bu surecte ters bir hareketine sahit olmadim..Erkek arkadasimla ayrildigimiz surecte moral bozuklugumdan anlamis olacakki beautifulsweet nisan dugun tarihi netlesti mi gibilerinden bir soru sordu olmayacak bitti dedim.Yine bir süredir durumlarinda garip sözler imali laflar..Hatta kendisine bir skntin mi var durum paylasimlarin hic ic acici degil demistim önemli bisey degil oylesine diye cevap vermisti.Ben baska tarafa bakiyorken bana baktigini ben kafami kaldirip kendisine baktigimda bakislarini kacirdigini hissetmeye basladim..Cesaret alsa sanki..Hislerini acacak diye korkuyorum.Bildigim kadariyla esiyle ve cocuklariyla da mutlu anlam veremiyorum.Anlamamazliktan geliyorum ama cesaret bulamamasi icin de herseyi yapiyorum.Bir konu uzerinden baska sahislar uzerinden cikarimlar yapiyorum yaptiginin yanlis oldugunu anlamasi icin..Bana öyle geliyor olsa keske..
Isimi seviyorum ayrilmak istemiyorum güzel bir kariyerimde var her yerde her zaman bulamayacagim sartlarda..Eski erkek arkadasimi da ara sira görüyor olmam canimi skarken bir de bu olay kafami karistirmaya basladi..
Cok üst üste geldi hersey.Kaldiramiyorum,yoruluyorum..
Bu arkadasim disardan bakildiginda okadar güvenilir okadar iyi aile babasi..
inanmak istemiyorum insanlara..Yaptiklarina,yapiyor olduklarina..
Uzun uzun yazdim,tesekkur ediyorum yorumlariniz icin simdiden.Cevrem disinda farkli fikirlere ihtiyacim var..
Siz olsaydiniz??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…