• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

huzunluguzel_ Meme Estetiği Ameliyatı

kızlar ince bantlarım cıktı sonuc umdugumdan da dogal ve harıka dıkıslerım az secılıo daha 3 cü hafta olmasına rahmen dün aksam ark gösterdım bayıldılar cok yakından bakmadan dıkıslerım gözükmüo harıka ya cook mutluyuuuum:64: :64:

canım resimlerini koyacak mısın?cumartesi yaklaştıkça korkularım ve endişelerim artıyor.Daha bu ilk görüşme ameliyatta ne olurum bilemiyorum.

canım ya nası sevındım bnım de aynı operASyon olcak ama benım cok sarkmıs vazıyette senın doktoruna mı olsam bende dıkıs ızı az cok memnunsun oh mıs gıbı.

canım resimlerini koyacak mısın?cumartesi yaklaştıkça korkularım ve endişelerim artıyor.Daha bu ilk görüşme ameliyatta ne olurum bilemiyorum.

heyacanını anlıorum bıtanem bende aynı duyguları yasadım aslında hıc korkulcak bısı yok bır gunluk bışey op. olup bıttıkten sonra bu mu dıosun taburcu olduktan sonra oh be demıstım ıyıkı olmusum bu kadar kolay oldugunu bılseıdım bunu gözümde canavar gıbı buyutup bugüne bırakmazdım dıorum.canım ılk hafta bıras sıkıtntılı gecıyor ıkıncı hafta alısıosun butun kısıtlamaların bıtıo ucuncu haftadaım ben memıslerımle bır butunum artık cok mutluyum suan:66:sankı bunlar hep bendeydı öncekı halını hatırlamak ıstemıorum:91:gıyecegın dekoltelerı sex ıc camasırlarını bıkınılerını dusunerek kendını motıve et tatlım.öz güven tavan yapıo söliim:64::66:

kızlar ince bantlarım cıktı sonuc umdugumdan da dogal ve harıka dıkıslerım az secılıo daha 3 cü hafta olmasına rahmen dün aksam ark gösterdım bayıldılar cok yakından bakmadan dıkıslerım gözükmüo harıka ya cook mutluyuuuum:64: :64:

slm dikleştirmeyi hangi bölge kesisiyle yaptılar, göğüs ucu ise büzgü izleri var mı

Canikomm Hadi ozaman ne duruyorsunn :52: Albüm Yapsannaa :48:

hayatım özel msj atamıorum 100 olması gerkıomuş 40 taneden sonrası durdu nıekı sacma.:53::53:

evet tatlım zoor. ben kocam evdeıken de gırıorum bu sıteye o hep benım yanımda oluo gözü üstümde denk gelır dıe tırsıorum daha pc foto falan da atmadım zaten. ama ıstersen senn ıcın msn adresıne gönderırım ya ne bılım ıste bısuru asmadan gecıosun oluo bıtıo derken bırde kıskanlıklarla ugras. bu arada ölçtüm ğöğüs altı 79 göğüs 93 cıkıo canım arkadasım

hayatım özel msj atamıorum 100 olması gerkıomuş 40 taneden sonrası durdu nıekı sacma.:53::53:

evet tatlım zoor. ben kocam evdeıken de gırıorum bu sıteye o hep benım yanımda oluo gözü üstümde denk gelır dıe tırsıorum daha pc foto falan da atmadım zaten. ama ıstersen senn ıcın msn adresıne gönderırım ya ne bılım ıste bısuru asmadan gecıosun oluo bıtıo derken bırde kıskanlıklarla ugras. bu arada ölçtüm ğöğüs altı 79 göğüs 93 cıkıo canım arkadasım

çok moralli görünüyorsun harika ya :-))

Ah şu erkekler yokmuuu...Yüzümüzün görünmedigi memiş resimlerinin ne zararı varki aslında ama işte gelde onlara anlat.Valla ben iyileşiyim,şu bandajlar çıksın resim ekliycem,buradan birçok arkadaşım yardımcı oldu bana,şimdi ben göstermesem ayıp olur.Ben bakiyim bakiyim sonrada sıra bana gelsin,yok olmaz kocam izin vermiyor olmaz yani.Ya sende bakmak istemiycen,yada baktınmı göstereceksin,Hem ne malum yanınızda eşlerinizinde bakmadıgı,birde böyle bir olayda var yani..:20::20::19:

Canikomm Hadi ozaman ne duruyorsunn :52: Albüm Yapsannaa :48:

Merhaba. Özelden mesaj atmam için 100 sınırı varmış artık. Benim 42-43 mesaj olduğundan mesajını böyle ulu orta cevaplamak zorunda kalıyorum. Kusura bakma...Ben genelde tüp bebek bölümünde yazıyorum. Polikistik Over'den dolayı çocuk sahibi olamıyordum. 2 denemeden sonra şimdi hamileyim. :) Yavaş yavaş forumun diğer bölümlerini gezerken sizin konuları gördüm, ilgimi çekti ondan ekledim.

Ah şu erkekler yokmuuu...Yüzümüzün görünmedigi memiş resimlerinin ne zararı varki aslında ama işte gelde onlara anlat.Valla ben iyileşiyim,şu bandajlar çıksın resim ekliycem,buradan birçok arkadaşım yardımcı oldu bana,şimdi ben göstermesem ayıp olur.Ben bakiyim bakiyim sonrada sıra bana gelsin,yok olmaz kocam izin vermiyor olmaz yani.Ya sende bakmak istemiycen,yada baktınmı göstereceksin,Hem ne malum yanınızda eşlerinizinde bakmadıgı,birde böyle bir olayda var yani..:20::20::19:

hiç uğraşmayın anlamazlar canım eğer birde onun yanında giriyorsan buraya hiç tavsiye etmem boşanma sebebi olur bak:-))

hiç uğraşmayın anlamazlar canım eğer birde onun yanında giriyorsan buraya hiç tavsiye etmem boşanma sebebi olur bak:-))

Yani böyle saçmalıkmı olur ya,sinirlerim bozuldu,valla kusura bakmayın arkadaşlarda,eger böyle yapan varsa,yani eklenen resimleri eşlerine gösterenler,öbür dünyada elleri yakalarında olsun inşallah.Ben daha albin yapmadım ama sinirim bozuldu yani..:20::19:

Çok şaşırdım şimdi konu nereye Geldi biz yardımcı oluyoruz evde eşler görür eder dolaşırken diye yazmışsın tatlım koyamam demişsin umarım :20: kafamda soru işaretleri oldu çok yanlış bir tutum bu..

arzum77 bak sımdı cook ezıldım baskı altında kaldımı hısettım :61: saka bır yana hayatım haklısın katılıorum bende cook ıstıyorum yardım etmek bakarsın bıgun bombalarım patlatıverırım burda:1::1:

Yani böyle saçmalıkmı olur ya,sinirlerim bozuldu,valla kusura bakmayın arkadaşlarda,eger böyle yapan varsa,yani eklenen resimleri eşlerine gösterenler,öbür dünyada elleri yakalarında olsun inşallah.Ben daha albin yapmadım ama sinirim bozuldu yani..:20::19:

bence yoktur öyle eşlerine gösteren canım
kendikinden güzel şeyleri görmesini isterlermi sence:-)

Back