huysuzluk :)

tugbass

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
1.094
29
318
Kayseri
ne yapsam ne etsem şeklini değiştirsen süslesemde püslesemde hiç bir eşyamı begenmiyorum hepsinden nefret ediyorum hepsinide atmak istiyorum 6 yıl önce ne zevksizmişim diyorum maddi durum olsa hepsini dagıtırım herhalde benimgibi olan varmı acaba hele salon takımım kahverengi sanki gözüme kirli gibi görünüyor temizliyorum temizliyorum yok hep aynı bu ne yahuuu:37:

Siz eşyalarınızdan sıkılmışınız,artık gözünüze batar olmuş
Ben kiradayım oturduğum ev dayalı döşeliydi girdiğimde.hoş daha dört ay oldu
sevdim ben evi ve eşyaları

sevemediğim tek şey amerikan mutfağım oldu :51:

ben kahverengi olan salon takımımı yeni beyaza boyadım.sandalyelerin minderlerini de beyaz üstüne uçuk pembe çiçekli bir kumaşla kapladım.tabi eşim çoğunu yaptı.:)
kanepelerime de beyaz örtü aldım şık bir şeyler.

ve mutlu son.

nette çok var.boya polisan x1 subazlı ahşap,metal boyası.kokusuz.
chalk boya diye de bakabilirsin.boya içine derz dolgu malzemesi katıp iki katda bitiriyorsun işini.

cnm yenilerini alma imkanın yoksa üzerlerine örtü diktirebilirsin istediğin renklerde rengarenkte olabilir bence bu kadar karamsarlığa girme

ben kahverengi olan salon takımımı yeni beyaza boyadım.sandalyelerin minderlerini de beyaz üstüne uçuk pembe çiçekli bir kumaşla kapladım.tabi eşim çoğunu yaptı.:)

ve mutlu son.

chalk boya diye de bakabilirsin.boya içine derz dolgu malzemesi katıp iki katda bitiriyorsun işini.

sizmi boyadınız merak ettim fotosunu koysanızda baksak:)
bi fikir olur

cnm yenilerini alma imkanın yoksa üzerlerine örtü diktirebilirsin istediğin renklerde rengarenkte olabilir bence bu kadar karamsarlığa girme

örtülü koltuguda hiç begenmiyorum aslında fotosunu çekeyim paylasayım bakın belki fikir verirsiniz kadınlar kulübünün mucit bayanları:)
:51:

ve mutlu son.

Maşaallah canım çok hamaratsın cesaret edebilmişsin hep aklımda ama yapamam:)

Akadaşlar o kadar kolay mı boyanıyor mobilyalar yemek odamdan ve seçimlerimden bende muzdaribim. bu konuda topiğim bile var ama başlık huysuzluk değil :))) Onu akıl edememişim :P Boyatalım dedik renk değişimine 4000 istediler. nasıl yani evde boyadınız oldu ha?

istersen evinin fotosunu paylaş canım. küçük dokunuşlar ile ev çok farklı olabiliyor. belki sana bazı fikirler verebiliriz dekorasyon gibi :)

sizmi boyadınız merak ettim fotosunu koysanızda baksak:)
bi fikir olur

Maşaallah canım çok hamaratsın cesaret edebilmişsin hep aklımda ama yapamam:)
valla ben çok cesaretliydim de eşim cesaret edemedi bir süre.onu ikna etmek boyamadan daha zordu.:)
Akadaşlar o kadar kolay mı boyanıyor mobilyalar yemek odamdan ve seçimlerimden bende muzdaribim. bu konuda topiğim bile var ama başlık huysuzluk değil :))) Onu akıl edememişim :P Boyatalım dedik renk değişimine 4000 istediler. nasıl yani evde boyadınız oldu ha?

ben de burda paylaşmak istiyorum ama hiç vaktim olmuyor.
çalışıyorum,eve gidince 3 çocuk.hiç nete oturamıyorum.
çok geç olmasa da koyacağım inşALLAH.
sandalyenin eski halini çekmiştim ama masayı unutmuşum.
ama eskitme işte kahverengi.

çok çok kolay boyanıyor gerçekten.keşke geçen yıl yapsaydım diyorum.

ve mutlu son.

mobilyalari fircaylami boyadiniz.firca izi kalmadimi bende yemek odasini beyaza boyamak istiyorum

mobilyalari fircaylami boyadiniz.firca izi kalmadimi bende yemek odasini beyaza boyamak istiyorum

yok canım kalmadı.
hatta önce eşim derz dolgu malzemesi katmadı.ruloyla yaptık.ama fırçayla daha güzel oluyor.hatta parlak bile oldu ve yüzey pürüzsüz.
ben de az da olsa endişeliydim ama harika oldu.
sandalyeleri çocuklarla boyadık.
evde olsam kapıları bile yapmıştım ama çalışınca vakit olmuyor.
eşimi ikna etmem gerekli.

Back
X