Huylu huyundan vazgeçmiyor

Eşiniz basbayağı sapık Ne demek kadınların fotoğrafını çekip arşivlemek. Boşanın gitsin. Adam evinde çamaşırını yıkayan, ütüleyen, yemeğini yapan, istediği zaman cinsellik yaşayabileceği bir kadına ihtiyacı olduğu için üstünüze düşüyor, sizi kaybetmemek için çabalıyor. Sevgisinden, saygısından değil bence. Gerçi böyle bir adam sevse ne yazar?!

Sapık bu. Dürtüsel bozukluklar tedavi ile geçmez. Kadınlar haricinde( kimsenin günahını almak istemem ) ama evde kendi çocuğuna,torununa, kız kardeşinize, yeğenine de bakabilir, bulursa sıkıştırabilir.

Benim anlamadığım zaten bu sapıklar kendi karıları ile de aşırı temas halinde oluyorlar, şüphelenmeyin diye mi anlamadım. Siz bu resim klasörlerini falan alın, ev dışında güvenilir onun ulaşamayacağı bir yerde saklayın

Teşekkür ederim Maalesef yıllar önce tatilde kadınların fotoğraflarını çekmişti ve bilgisayara yüklemişti bildiğiniz arşiv yapmıştı,dava açıyorken kalp krizi geçirdi ve affettim
Bunun internetten aratmak ile alakası yok yalnız. Eşiniz düpedüz sapık. Bunu söylediğim için üzgünüm ama benim de içimde böyle iğrenç bir dürtü olsa ve kontrol edemesem ben de eşime çok iyi davranırdım çünkü ortaya çıkınca toplumdan dışlanacak.

Saçma gelecek belki ama eskiye göre düşündüğümüzde dışlanma korkusu = ölüm korkusu aslında. Çünkü o zaman gerçekten sürüden dışlanıyorduk ve kurt kapiyordu ya da açlıktan ölüyorduk. Bu korkuyla kalp krizi geçirmesine de hiç şaşırmadım. Çok kötü. Size olan aşkından böyle davranmıyor üzgünüm.

Ne açıklaması olacak sadece "turistlerdi"gibi saçma bir açıklaması oldu,çok ağır konuştum, üzüldü,ağladı, özür diledi.Adına ne derseniz deyin en büyük aptalllığı yapıp affettim işte.

Onlarca yıldır kadınlar ile çalışma ortamında en ufak bir şey duymadım,aile içinde de herkes tarafından sevilir, sayılır,Allah göstermesin ağzıma almak dahi istemiyorum ama kardeşime, kızıma çok dikkatlidir.Normsl hayatta asla beklenmeyecek bir insan profil var,o yüzden o kadar zor bir durum ki.

Eşin sana düşkün değil kadına düşkün hayatında kim olursa olsun böyle olacaktı ama dışarı bakmaya da devam edecekti yanlış anlama ama ben böyle bir adamla aynı yatağa girmeyi kendime hakaret sayardim . Allah yardımcın olsun

Zaten resimleri gorene kadar sizde fark etmemissiniz aklinda neler geciyor bilemezsiniz. Kardesinize kiziniza dikkatli dersiniz aslinda aklinda binbir fantezi geciyordur.

Çok haklısınız yazarken bile ağır geldi. Böyle bir ihtimali düşünmek bile ne korkunçtur. Kusuruma bakmayın sadece her şeyi kontrol edin istedim. Yine bir psikiyatri uzmanı ile alın her şeyi, dosyaları durumu konuşun.

Çok üzüldüm.

Belli ki eğitimli, iyi bir mesleği olan bir hanımsınız. Eminim çok güzelsiniz. Hak etmiyorsunuz tüm bunları.

Eşiniz tabii ki size düşkün olacak. Siz bu sebeple boşanma davası açarsanız onun yüzüne kim bakar? Saygınlığını nasıl kazanır? Yaptıklarını nasıl telafi eder? Ana babası kardeşi abisinin/kuzeninin/arkadaşının eşi onun yüzüne nasıl bakar?

Siz onun kalkanısınız…

Allahım yardımcınız olsun inşallah.

Gerçekten çok üzüldüm.

Allahım yardımcınız olsun inşallah…

Çok teşekkür ederim Yazdıklarınız çok iyi geldi,çevremizde çok sevilen, sayılan insanlarız.Bulunduğum yerde psikoloğa dahi gidemiyorum çünkü ya mezun öğrencilerim ya da yakın tanıdıklarım.İçim içimi yiyor, dediğiniz gibi ben onun maddi manevi kalkanıyım.

O kadar haklısınız ki ,içim içimi yiyor çok zor bir durumdayım.

Bu adam zampara değil düpedüz sapık