- 24 Ağustos 2022
- 579
- 1.882
- 43
Bu resmen sapıklık!Teşekkür ederimMaalesef yıllar önce tatilde kadınların fotoğraflarını çekmişti ve bilgisayara yüklemişti bildiğiniz arşiv yapmıştı,dava açıyorken kalp krizi geçirdi ve affettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu resmen sapıklık!Teşekkür ederimMaalesef yıllar önce tatilde kadınların fotoğraflarını çekmişti ve bilgisayara yüklemişti bildiğiniz arşiv yapmıştı,dava açıyorken kalp krizi geçirdi ve affettim
Bunun internetten aratmak ile alakası yok yalnız. Eşiniz düpedüz sapık. Bunu söylediğim için üzgünüm ama benim de içimde böyle iğrenç bir dürtü olsa ve kontrol edemesem ben de eşime çok iyi davranırdım çünkü ortaya çıkınca toplumdan dışlanacak.Teşekkür ederimMaalesef yıllar önce tatilde kadınların fotoğraflarını çekmişti ve bilgisayara yüklemişti bildiğiniz arşiv yapmıştı,dava açıyorken kalp krizi geçirdi ve affettim
![]()
Zamanında çok söyledim,gerek yok dedi ve gitmedi.Artık ona bile gücüm yokYaptığı şeyden rahatsız oluyor ama bağımlı gibi bakmaya devam ediyor. Acaba bir psikoloğa mı görünse ?
Ne açıklaması olacak sadece "turistlerdi"gibi saçma bir açıklaması oldu,çok ağır konuştum, üzüldü,ağladı, özür diledi.Adına ne derseniz deyin en büyük aptalllığı yapıp affettim işte.Yok artık bu çok fazla. Konu sadece internetten kadın fotoğrafı aratmak olsaydı ne var bunda derdim açıkçası ama üzülerek söylüyorum ki bir sapikla evlisiniz. Açıklaması ne olmuştu bu yaptığına? Bence bosanmalisiniz.
Adınıza çok üzüldüm ama böyle bir adamla evli kalarak,ileride çok daha beter durumlarla karşılaşabilirsinizZamanında çok söyledim,gerek yok dedi ve gitmedi.Artık ona bile gücüm yok![]()
Bu adam ihtiyarlayınca dürtülerine iyice hakim olamayacak. Tedavi olması için zaten ısrarcı olmayın boşanın. Yanına torun yeğen emanet edilmez.Zamanında çok söyledim,gerek yok dedi ve gitmedi.Artık ona bile gücüm yok![]()
Onlarca yıldır kadınlar ile çalışma ortamında en ufak bir şey duymadım,aile içinde de herkes tarafından sevilir, sayılır,Allah göstermesin ağzıma almak dahi istemiyorum ama kardeşime, kızıma çok dikkatlidir.Normsl hayatta asla beklenmeyecek bir insan profil var,o yüzden o kadar zor bir durum ki.Sapık bu. Dürtüsel bozukluklar tedavi ile geçmez. Kadınlar haricinde( kimsenin günahını almak istemem ) ama evde kendi çocuğuna,torununa, kız kardeşinize, yeğenine de bakabilir, bulursa sıkıştırabilir.
Benim anlamadığım zaten bu sapıklar kendi karıları ile de aşırı temas halinde oluyorlar, şüphelenmeyin diye mi anlamadım. Siz bu resim klasörlerini falan alın, ev dışında güvenilir onun ulaşamayacağı bir yerde saklayın.
Eşin sana düşkün değil kadına düşkün hayatında kim olursa olsun böyle olacaktı ama dışarı bakmaya da devam edecekti yanlış anlama ama ben böyle bir adamla aynı yatağa girmeyi kendime hakaret sayardim . Allah yardımcın olsunMerhaba yıllar önce aynı dertten muzdariptim konu açmıştım,özetle eşimin internetten kadın resimleri araması ( iç çamaşırlı,bikinili ya da çıplak), yıllar önce de yaptı,hatta sahte hesapla bir kız ile yazışmış sonradan öğrendim,ayrılıyorsum kalp krizi geçirdi affettim.Affettim lakin güvenmedim,bu arada bana çok düşkündür,bensiz dışarı çıkmaz,evim tüm işlerini birlikte yaparız,üstüme titrer.( Maddi olarak obu hiç üzmedim ,her ay maaşımı hesaba aktarırım,birlikte evi geçindiririz) Ek dersimi ben harcarım.Uzun zamandır telefonuna hiç bakmıyorum ( şifreli) geçen hafta bir şekide uykusunda bakma fırsatım oldu.Hiç değişmemiş, Instagram keşfet çıplak kadın resimleri ile dolu,hadi onu da geçtim,arama geçmişi ve alışveriş sitelerinin arama geçmişleri ' fantezi kadın iç çamaşırları' ile dolu.Dahası da var maalesef,kadına ait ne kadar organ varsa aratmış.Baktığımı anladı sanırım,iyice üstüme düştü, peşimde dolaşıyor,bir dediğimi iki etmiyor.41 yaşındayım ama gayet bakımlı bir kadınım.Ne yapacağımı bilmiyorum artık,ama soğudum,saygım kalmadı artık.Biraz daha bekleyip tekrar inceleyip mi karar versem yoksa konuşsam mı eşimle? Tekrar söz verecek,ağlayacak, ama bir müddet sonra yapacak çünkü bağımlılık olmuş sanırım.Sizlerin de fikrini almak istiyorum.Nasıl davranayım? Ne yapayım? Teşekkür ederim![]()
Ne güzel çalışıyormuşsunuz işte boşanmak için neyi bekliyorsunuz?Sağ olun, inanın bunları duymaya ihtiyacım var,herkese akış veren ama kendi bir halt yapamayan biriyim işte.
Zaten resimleri gorene kadar sizde fark etmemissiniz aklinda neler geciyor bilemezsiniz. Kardesinize kiziniza dikkatli dersiniz aslinda aklinda binbir fantezi geciyordur.Onlarca yıldır kadınlar ile çalışma ortamında en ufak bir şey duymadım,aile içinde de herkes tarafından sevilir, sayılır,Allah göstermesin ağzıma almak dahi istemiyorum ama kardeşime, kızıma çok dikkatlidir.Normsl hayatta asla beklenmeyecek bir insan profil var,o yüzden o kadar zor bir durum ki.
Onlarca yıldır kadınlar ile çalışma ortamında en ufak bir şey duymadım,aile içinde de herkes tarafından sevilir, sayılır,Allah göstermesin ağzıma almak dahi istemiyorum ama kardeşime, kızıma çok dikkatlidir.Normsl hayatta asla beklenmeyecek bir insan profil var,o yüzden o kadar zor bir durum ki.
Çok teşekkür ederimÇok üzüldüm.
Belli ki eğitimli, iyi bir mesleği olan bir hanımsınız. Eminim çok güzelsiniz. Hak etmiyorsunuz tüm bunları.
Eşiniz tabii ki size düşkün olacak. Siz bu sebeple boşanma davası açarsanız onun yüzüne kim bakar? Saygınlığını nasıl kazanır? Yaptıklarını nasıl telafi eder? Ana babası kardeşi abisinin/kuzeninin/arkadaşının eşi onun yüzüne nasıl bakar?
Siz onun kalkanısınız…
Allahım yardımcınız olsun inşallah.
Gerçekten çok üzüldüm.
Allahım yardımcınız olsun inşallah…
O kadar haklısınız ki ,içim içimi yiyor çok zor bir durumdayım.Çok üzüldüm.
Belli ki eğitimli, iyi bir mesleği olan bir hanımsınız. Eminim çok güzelsiniz. Hak etmiyorsunuz tüm bunları.
Eşiniz tabii ki size düşkün olacak. Siz bu sebeple boşanma davası açarsanız onun yüzüne kim bakar? Saygınlığını nasıl kazanır? Yaptıklarını nasıl telafi eder? Ana babası kardeşi abisinin/kuzeninin/arkadaşının eşi onun yüzüne nasıl bakar?
Siz onun kalkanısınız…
Allahım yardımcınız olsun inşallah.
Gerçekten çok üzüldüm.
Allahım yardımcınız olsun inşallah…
Bu adam zampara değil düpedüz sapıkMerhaba yıllar önce aynı dertten muzdariptim konu açmıştım,özetle eşimin internetten kadın resimleri araması ( iç çamaşırlı,bikinili ya da çıplak), yıllar önce de yaptı,hatta sahte hesapla bir kız ile yazışmış sonradan öğrendim,ayrılıyorsum kalp krizi geçirdi affettim.Affettim lakin güvenmedim,bu arada bana çok düşkündür,bensiz dışarı çıkmaz,evim tüm işlerini birlikte yaparız,üstüme titrer.( Maddi olarak obu hiç üzmedim ,her ay maaşımı hesaba aktarırım,birlikte evi geçindiririz) Ek dersimi ben harcarım.Uzun zamandır telefonuna hiç bakmıyorum ( şifreli) geçen hafta bir şekide uykusunda bakma fırsatım oldu.Hiç değişmemiş, Instagram keşfet çıplak kadın resimleri ile dolu,hadi onu da geçtim,arama geçmişi ve alışveriş sitelerinin arama geçmişleri ' fantezi kadın iç çamaşırları' ile dolu.Dahası da var maalesef,kadına ait ne kadar organ varsa aratmış.Baktığımı anladı sanırım,iyice üstüme düştü, peşimde dolaşıyor,bir dediğimi iki etmiyor.41 yaşındayım ama gayet bakımlı bir kadınım.Ne yapacağımı bilmiyorum artık,ama soğudum,saygım kalmadı artık.Biraz daha bekleyip tekrar inceleyip mi karar versem yoksa konuşsam mı eşimle? Tekrar söz verecek,ağlayacak, ama bir müddet sonra yapacak çünkü bağımlılık olmuş sanırım.Sizlerin de fikrini almak istiyorum.Nasıl davranayım? Ne yapayım? Teşekkür ederim![]()