huuu :) küçük ev aletlerinde garanti durumu? çeyiz için ne zaman alınmalı?

kronikuykucu

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
8.463
20.515
548
kızlar bi güzide konuyla daha karşınızdayım bu küçük ev aletlerinde garanti 2 yıl genelde. e çeyize alınırken en son mu alınıyo yani sonuçta nişan düğün derken en iyi ihtimal yarısı dolar garantinin. ne zaman almak gerekiyor ? siz ne yaptınız ? kullandığımız ve memnun kalmadığınız (yada tecrübeliden duydugunuz) küçük ev aletlerini de yazarsak fikir olur hepimize.seviyorum sizi

Son düzenleme:

canım ben sadece blendr setiyle kettle mi aldım geriye kalanları düğüne yakın almayı düşünüyorum

Canım ben 1 yıl öncesinden alıcam mecbur çünkü taksitleri bitecek mobilyalara geçilecek para biriktiremiyorum artık 1 yıldada sorun olursa götürürüm yoksa durur 2 yıl sonrada sorun çıkarır bilinmez ki :97:Tercih edilen markaları söyleyebilirim istersen

işte ben de taksitleri bitsin istiyodum ama mümkünn gözükmüyor:18:

indirimleri kaçırıyoruz amaa gerçi sürekli yeni modelleri çıkıyo daha gelişmişleri

Evet elektriklilerle yarışılmıyor sürekli yeni model evlenince de çıkacak yenileri sonuçta senede bir değiştiremeyeceğimize göre alıcam gitsin Anneler gününde iyi indirim oluyor diye biliyorum bekliyorum güzel denk gelirse indirim kaçırmam

kızceler konumu yeniden acmaktansa hortlatmak istedim kısmetse seneye sonbahardan sonra olur diye düşünüyorum sizce küçük ev aletlerine başlamalımıyım ?

Ben de bu konuda çok düşündüm, hep elim gitti ama vazgeçtim. Çeyizim çıkmadan 1 ay kadar önce almayı düşünüyorum. Şimdi kendime küçük bir kumbara yaptım (başka türlü para biriktiremiyorum) az az biriktirip gram altın alıyorum. Yettiği kadarını biriktirdiklerimle alacağım gerisi mecbur taksit olacak. Hem hepsini tek bir mağazadan alacaksan ekstra indirim, hediye falan da oluyor. Benim şimdilik düşüncem böyle..

Canım daha erken gibi sanki dügüne yakın almanı tavsiye ederim.. ben sadece blendrla kettle aldim

blender alsammı ben de acep ya ne bilim ödensin cıksın aradan diyorum ama dediğin gibi garnti için daha mı iyi düğüne yakın ?

tesekkür ederim canım netten almayı düşünüyorum daha ucuz oluyomus bi arkadasım her seyini öyle almıs.devir hesap devri tabi güvenilir sitelerden

Kesinlikle canim ufak tefek seyleri al kurtul. Blendr ve kettle çok pahalı olmadığı için ben aldm aradan çikardm

canım ben bi ara tefalde çalışmıştım orda çok mantıklı bi sistem yürüyo alırken çeyiz olduğunu söylüyosun garanti belgesine düğün tarihini yazıyolar evlendiğin günden başlatıyolar 2yıl garanti 1yılda sigortası oluyo belki başka markalarda da vardır ben daha hangi marka alıcağıma karar vermedim zaten çeyizin en sonuna bırakıcam

beyaz esyalarda biliyorum ama küçük ev aletlerinde duymamıstım canım.tesekkürler

kızlar blendrıda ne öneriyosunuz?set halinde mi alınmalı

canım ben genel yorumlardan not almıstım
Braun Multiquick 5 MR570 Patisserie öneriyor cogu kişi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…