Nişan Huuu Huu! JUNES’in Nişan Bohçaları Geldiii...!

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

junes

'A❤️A'
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
2.788
3.348
208
Son düzenleme:
hepsi çok güzel görünüyor görünmesine de içerikleri neler? fotoğraf ekler misin?
ayyy darısı bana, az kaldı

Son düzenleme:
hepsi çok güzel görünüyor görünmesine de içerikleri neler? fotoğraf ekler misin?
ayyy darısı bana, az kaldı

teşekkür ederim daha iyileri senin/sizin olsun.. içerikleri derken...?
hm sanırım anladım ne demek istediğini:) bohçalarım bize getirildiğinde, açılırken vs... video olarak var ama yazısal olarak listeleyebilirim en azından

Son düzenleme:
Nevresim Takımı
4 çıtçıtlı badi (2 beyaz 2 siyah)
10 külot
4 uzun çorap
2 kısa çorap (soket)
örme çetikler
2 ince külotlu çorap (1 beyaz 1 siyah )
2 coton külotlu çorap (1 füme 1 siyah)
2 fantezi atlet-külot takım (kaşkorse takım)
3 fantezi sütyen-külot takım
6'lı saten çeyiz takımı
4 pijama takımı (2 yazlık ve 2 kışlık)
1 tüylü terlik
1 panduf
bambu bornoz ve hamam seti (baş havlusu, boy havlusu ve banyo terliği)
1 spor gömlek
1 klasik gömlek
1 kumaş pantolon
2 sweatshırt
3 bluz
eşofman takımı
alt tekli gecelik
kaşmir şal
çanta
cüzdan
kemer
atkı-bere-eldiven takımı
yün yelek
şemsiye
ayakkabı çantası
1 çift babet
peluş etol
dantel oyalı, boncuklu tülbentler
dantel oyalı namaz tülbenti
dantel oyalı havlular
normal el havluları
seccade takımı
günlük seccade (nakış işlemeli)
tespihler ve kutusu
Kur'an çantası
Kur'an Kitabı
Vee Nişan Kıyafetim♥

Son düzenleme:
Kozmetik kutusu?:))) çok soru soruyorum ama yakında bu telaşlar bende olacak

şimdiden kolay gelsin:) şahsen kozmetik alışverişinde kullanmadığım hiçbir şeye yer vermedim, gereksiz şeyler yerine ihtiyacıma göre ve kullanışlı şeyler tercih ettim...

işte detaylar;

fondöten
aydınlatıcı
allık
4'lü far seti
göz kalemleri
rimel
rujlar
duş jeli
banyo lifi
ponza taşı
banyo tarağı
parfüm
deodorant
roll-on
nemlendirici krem
dudak koruyucu
makyaj temizleyiciler
yüz temizleme jelleri
kulak çubuğu
pamuk
ojeler
asetonlar
manikür seti
makyaj fırça seti
makyaj çantası
saç köpüğü
diş macunu
diş fırçası
ağız bakım suyu
tarak seti
saç tokaları
el aynası
takılar
broşlar

ayyy çok heyecanlıı :)) sırf bu alışveriş için bile nişan yapılabilir yaa neyse işin esprisi bi tarafa. çok güzel şeyler almışsınız canım hayırlı uğurlu olsun inşallah aşkla mutlulukla kullan hepiciğini

bişey sormak istiyorum alışverişi birlikte yapmışsınızdır herhalde. bunların hepsi ne kadara mal oldu erkek tarafına?

Ee adı üstünde tatlı telaşlar♥
Çok teşekkür ederim, Allah kısmet ederse inşallah hepsini tek tek kullanacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum:)))
Sanırım heyecanlı bekleyişler hiiiiiiiiiiiiiiiiiiç bitmeyecek=)
Elbette alışverişimizin belli kısmını annelerimiz, ben ve nişanlım ile yaptık, diğer belli kısımları ise sadece AŞKIMM ile beraber yaptık:))) (kozmetik vs...vs) ama ne kadar tutmuştur hiç bilemicem desem:S çünkü elime kağıdı kalemi alıp hesap yapmadım..

ay bitmesin zaten böyle güzel heyecanlar :)

anladım canım hani kaba taslak hesaplamışsındır belki diye sordum. Allah nasip ederse bizde yapıcaz böyle alışveriş. sevdiceğim de ailesi de bişey demiyorlar ama ben çekiniyorum bişey alırken. böyle işlerde almak gerekiyo adetten ama genel yapım böyle başkasına bişey aldırmayı sevmem o yüzden soruyorum yanlış anlamamışsındır umarım. :) nişan kıyafetleri alınırken çok rahatsz olmuştum inşallah alışverişte de öyle olmam

Şimdiden kolay gelsin o zaman, hayırlı alışverişler;-)
Aynı çekinceler bende de vardı, çünkü tıpkı sen gibi bende başka birisine bişey aldırma durumlarını pek sevmiyorum.
Bu arada erkek tarafı için nişan bohçası hazırlayacaksan öteki topiğime bakabilirsin;-) Belki fikir alabileceğin bişeyler bulursun..
(http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...37-askimm-a-hazirladigim-nisan-bohcalari.html)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…